- 17 Temmuz 2019
- 2.388
- 2.311
- 83
- 32
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #5.161
iNŞALLAH CANIM BENİM İNŞALLAH.Kızlar benim bata ya 3 ya da 5 gün var. Çünkü bat belli değil.
benim durumuma benziyor evet ama ben Allah’a sığınmaya çalışıyorum. İnşallah bir bebeğim olursa onu 2 kere seveceğim.
hadi hayırlısı inşallahKızlar bugün benim doktorum ile konuştum değerimin durumunu bana 2.37 ise gel bir daha test yapalım dediler. Bir daha kan vermeye gittim yarım saat oldu. Tabii yine damar bulamadılar. Deldiler 2 ayrı yerden sonra bebekten kan alır gibi iğneyi kırıp damla damla aldılar. Bakalım bi yarım saat 1 saate sonuç çıkar. Dua edin kızlar sonucum yükselmiş olsun lütfen.
aynen canım hayırlısı böyleymiş hem bi terslik var farkediyorum birkaç aydır inşallah düzelir bu arada
canım ben bir kaç aydır aslında bayaaaa bi aydır kurdeşen çıkarıyorum ve hep erteliyorum tedaviyi ama artık hem dayanamıyorum hemde belki bi işarettir onu tedavi etmem gerekiyordur diye düşünüyorum.şimdi kortizon tedavisine başlıcam 21 gün sürüyor sonrada ilaç bitince doktor 2 hafta bişey olmasın dedi öyle olunca da eylül yumurtlamasını kaçırıyorum o yüzden yani.
ayy amma uzun yazdım
çok geçmiş olsun. o zaman önce senın sağlığın herseyden önce gelır...olsun ıcını döktün,cnm benım anlatmak ıyı gelır...
Hadi canım hayırlısıyla yükselmiştir inşallahKızlar bugün benim doktorum ile konuştum değerimin durumunu bana 2.37 ise gel bir daha test yapalım dediler. Bir daha kan vermeye gittim yarım saat oldu. Tabii yine damar bulamadılar. Deldiler 2 ayrı yerden sonra bebekten kan alır gibi iğneyi kırıp damla damla aldılar. Bakalım bi yarım saat 1 saate sonuç çıkar. Dua edin kızlar sonucum yükselmiş olsun lütfen.
İnşallah kuzum benim ya çok korkuyorum düşmesindenHadi canım hayırlısıyla yükselmiştir inşallah
Benim 5 gün kala normal gebeliktede cok ince cizgi cıkmıstı canm erkendede cıkmıstı. Yarın yap cıkması lazmKızlar erken gebelik testi yapmadım sizleri dinleyerek ama yarın 4 gün kalıyo yarın yapıyım mı
Ha bu arada ben geçen taş düşürüyordum yine bileğimden kan aldılar bayılacak gibi oldum yeminle diyorum bu damarlarım yüzünden bir gün Allah korusun kaza maza geçirsem bittimHadi canım hayırlısıyla yükselmiştir inşallah
kızlar ben geçen yıl hazıranda baktırmısım o zman benım yuksek bu sanırım sonuç sonuç bırımı referans değeri
|
ayy hadi inşallah güzel güzel artar canımKızlar bugün benim doktorum ile konuştum değerimin durumunu bana 2.37 ise gel bir daha test yapalım dediler. Bir daha kan vermeye gittim yarım saat oldu. Tabii yine damar bulamadılar. Deldiler 2 ayrı yerden sonra bebekten kan alır gibi iğneyi kırıp damla damla aldılar. Bakalım bi yarım saat 1 saate sonuç çıkar. Dua edin kızlar sonucum yükselmiş olsun lütfen.
Çıkar benim yumurtlamanın 10.günü cıktı canmmmCanım yarın sabah erken gebeliği yapıcam hem yum 10. Gün hemde adete 4 gün kalıyor. Çıkar mı acaba ya
Korkma canım Allah korusun onuda senideİnşallah kuzum benim ya çok korkuyorum düşmesinden
Yaaa süper
Tamam canım yarın sabah yapıcam çekip atarımm inşallah varsa çıkarÇıkar benim yumurtlamanın 10.günü cıktı canmmm
Canımm tebrik ederimm hayırlısıyla değerlerin artar ve bebeğine sağlıkla kavuşursun
Canım adetim düzenli değil ya 27sinde ya da 29unda olacaktım.Yaaa süperkac gün var adetine benimde 5 gün kala 5,47 cıkmıstı sonra katlana katlana gitti❤❤ Hayırlı olsn kuzumm
Canım dr daha iyi bilir ama evet yüksek çıkmış. Tekrar baktır istersen sonuçta üstünden 1 sene geçmiş aynı değildir belki de düşmüştür değerinn
kızlar ben geçen yıl hazıranda baktırmısım o zman benım yuksek bu sanırım
sonuç sonuç bırımı referans değeri
Prolaktin 28,08 ng/mL 5.18-26.53
bunudagecen yıl eylüde baktırmısım ozman baya yükse mi?
Prolaktin 37,70 ng/mL 5.18-26.53
İnşallah bebeğimmmCanımm tebrik ederimm hayırlısıyla değerlerin artar ve bebeğine sağlıkla kavuşursun❤
2 gün sonra tekrar ver canım ben vermstim 5 ten 47 ye cıkmıstı 2 gün sonra seninde artarak gider insallahCanım adetim düzenli değil ya 27sinde ya da 29unda olacaktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?