Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahhaha çok tatlıymış oğluşun yaa olabilir canım değerlendir o zaman bu günleri

Canim bu ayda olmadı babam kalp krizi geçirdi baypass oldu stresten 2 gün erken geldi 10 günde sürdü azar azar oldu hep yeni bat 26.11.2020

Allah nasip ederse kızım olcak kayın valdem gil kayın pederim eşinin isimin koymak istiyo kızıma kayın valdemin ismini benim babamda benim annemin isiminide benim babam koymak istiyo oyle arada kaldım ki morelim cok bozuk bide emiri vaki ediyolar kimse sen ne istersin demiyo hamilelimin tam önemli yerinde piskolajik baskı yapıyolar zaten iyi degilim

Canım önemli olan seninle eşinin ne isim istediği güzelce söylesen istemiyoruz biz kendimiz karar versek diye olmaz mı

Canım önemli olan seninle eşinin ne isim istediği güzelce söylesen istemiyoruz biz kendimiz karar versek diye olmaz mı
canim benim bu ikinci cocum oğlumun ismini babası koydu bunun isiminide ben koymak istiyorum herkez bisey istiyo anlamiyolar surat yapıyolar benim hakım yokmu dedim 9 ay karnimda taşıyan benim uyukusuz kalan benim tavır yapıyolar bana

Isim vermek en önce anne babanın hakkıdır. Üzme sen kendini, güzelce anlat. Hem ilk çocuğuna ismini vermişler. Bu seferde benim istediğim olsun de. Eşinle konuş. Bir de mantıken iki taraf iki kere işim veremez haksızlık hep bize hep bize demişler

ah be canım duvara soz gecer onlar gecemez ama ben kendi istedimi koycam yinede sadece kırıyo gibi oldum icin kedimi kotu his ediyorum vicdanen yani gunaha giriyomuyum diye

Haklısın canım üzme kendini boşver konuşur konuşur susarlar sonuçta nüfusu çıkarmaya sizden biri gidicek karışamazlar yani. Hem nereye kadar gönül koyacaklar bir iki burun kıvırırlar o kadar. Sen bul bi isim ben bunu istiyorum de bu kadar

hiranur istiyorum canım koycanim ismide hic beğenmemisler sinirlerim tavan yaptı iyice yeminle ya

Anlıyorum canım seni bende öyleyimdir ama bi zamandan sonra gerçekten yorucu oluyor.. Kendini üzmekte kul hakkına girermiş üzme kendini
sağol bitanem senin o guzel kalbin gibi sana minoş ikitane ikiz evlat nasip etsin işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…