- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 198
- 33
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #10.901
Amin canım inşallahsağol bitanem senin o guzel kalbin gibi sana minoş ikitane ikiz evlat nasip etsin işallah
Tekrarla inşallah vardır günün gectimi belirtin varmıİyiyim canım bende yine silik çıktı yarın tekrarlıcam işte bakalım
cnm sorunu anlayamadım. benım akıntım evet olmadı.Akıntınız yoktu sanırım sizin akıntı olamadan da hamile katılır mı acaba ?
walla bız doktora kese görmeye gittik. 10 gün ilişki yok dedi. sonra elın kontrole ,gene gittik 15 daha yok dedi.Olumsuz etkiliyor mu ki ilişki
Günüm 4 gün geçti canım. Ama 2. yum üzerinden 12 gün geçti. Bakalım bu akşam yapıcam yine test. Öyle belirgin bi belirtim yok sadece akıntı ve göğüslerde hassasiyet var..Tekrarla inşallah vardır günün gectimi belirtin varmı
hayırlısı olsuncnm. tebrıklerKızlar ben hamileyimmDarısı sizlerin başına Allahım sizlere de bu duyguyu tez zamanda yaşatsın bat:8 kasımdı dayanamadım, idrarda çıkınca kan da vermek istedim.
Hayırlısı olsun canım yine korunma ama üstüne düşme bence.. Korunuyomuş gibi yapanların bebeği oluyo hepKızlar selam ben Şubat ayından itibaren denemelere tekrar başlamaya karar verdim.
Amin Canım çok sevindim Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin inşallahKızlar ben hamileyimmDarısı sizlerin başına Allahım sizlere de bu duyguyu tez zamanda yaşatsın bat:8 kasımdı dayanamadım, idrarda çıkınca kan da vermek istedim.
İnşallah bebiş vardır canım bizede yaz olurmuGünüm 4 gün geçti canım. Ama 2. yum üzerinden 12 gün geçti. Bakalım bu akşam yapıcam yine test. Öyle belirgin bi belirtim yok sadece akıntı ve göğüslerde hassasiyet var..
Canım kuruma çizgisi gibi duruyor sen tekrarla bi kaç gün sonra yine inşallah hamilesindirKızlar dün test yapmıştım ilk başka birşey göremedim ama sanki hayali bir çizgi var.
Yaa haber vermem mii canımm hep burdayım zatenİnşallah bebiş vardır canım bizede yaz olurmu
Canım selaammYaa haber vermem mii canımm hep burdayım zaten
Canim yeni bat 9 AralikAmin canım inşallah
Aaaa hadi insallaaah cok sevindiiim
Evet canım yarın predictor erken gebelik testini yapıcam sabah bakalımmAaaa hadi insallaaah cok sevindiiimteste devam tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?