- 2 Aralık 2017
- 6.091
- 8.306
- 198
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #10.921
İnsallah kopkoyu ikinci çizgiler görürsün canım darısı başımızaEvet canım yarın predictor erken gebelik testini yapıcam sabah bakalımm
Amin canımm.inşallah isteyen herkes hemen hamile kalsınİnsallah kopkoyu ikinci çizgiler görürsün canım darısı başımıza
testi terarlasaaa canim erken gebelik testi yap acık ezane varmı yakında
Canım yarın sabah yapıcam elimde var bitane predictor erken gebelik testi. Biraz daha yükselir hem hcgtesti terarlasaaa canim erken gebelik testi yap acık ezane varmı yakında
canım benim farkı etmiyo gec teste okdar belirgin olduysa erkende daha cok olur bence yap derimCanım yarın sabah yapıcam elimde var bitane predictor erken gebelik testi. Biraz daha yükselir hem hcg
Yaaa inanmıyorummmmmmmm canım hayırlısı inşallah
Evet canım ya çok heyecanlıyımm yarınki sabah ki teste göre kan vermeyi düşünüyorum sağlık ocağına bakalım inşallah sizlerdende çift çizgi görürüzYaaa inanmıyorummmmmmmm canım hayırlısı inşallahbu sefer çok net görünüyor. Halen adette de olmadın ayyy çok heycanliii
Çok su içtim yarın sabah yapıcamcanım benim farkı etmiyo gec teste okdar belirgin olduysa erkende daha cok olur bence yap derim
Canım pembemsi çıkmış kan ver hemen çok mutlu oldum
Ay valla da geliyorr çok heyecanlı yaaa yarın olsun hemen
Caniiim işte bunu görmeyen yoktur hadi inşallah sağlıklı bir gebelik sağlıklı bir bebiș
ee bu erken gebelık testı mı böle cıktı. belkıde bu hatalıdır . kaç gün gecıktı yaa.Ama fotoyla oynayınca gözüküyor biraz yinedeEki Görüntüle 2718297
Canım ilk yum a göre 5 gün geciktim. 2. yuma göre bugün olmam gerekiyoree bu erken gebelık testı mı böle cıktı. belkıde bu hatalıdır . kaç gün gecıktı yaa.
cnm dur bakalım az bekle ümitsiz olma ınsallah olmazsın.Canım ilk yum a göre 5 gün geciktim. 2. yuma göre bugün olmam gerekiyor
İnşallah canım yacnm dur bakalım az bekle ümitsiz olma ınsallah olmazsın.
Belki daha yeni yerlesiyordur canim bebişinKahverengi lekem başladı sanırım adet olucam inşallah devamı gelmez çok ümitlenmiştim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?