- 10 Haziran 2020
- 3.063
- 3.185
- 83
- 35
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #11.421
Ooo ne güzel bak yakın demek ki hamişlik hayır olsun canım inşallahRüyamda hamileymișim direkt kan veriyorum sonucu görüyorum. Eşime belli değil bir daha vercem diyorum sürpriz yapmak içinSonra da kendi kendime diyorum nasıl oldu bu ayı değerlendiremedik diye
Bende sürekli bu tarz rüyalar görüyorum psikolojik sanırım bu ay deferlendirmedinmi canımRüyamda hamileymișim direkt kan veriyorum sonucu görüyorum. Eşime belli değil bir daha vercem diyorum sürpriz yapmak içinSonra da kendi kendime diyorum nasıl oldu bu ayı değerlendiremedik diye
Günaydın canım hadi inşallah hamilesindir ya dua edicemKızlar günaydın hepinize adet günüme bikacgun kaldı inşallah bebeğim benimledir.bu ay düşünmemeye çalıştım çok takilmadim bu konuya ama hiç belirtim de yok.insallah poncigim bana sürpriz yapar
İnşallah inşallahOoo ne güzel bak yakın demek ki hamişlik hayır olsun canım inşallah
Hiç görmüyordum uzun zamandır bu ay hiç düşünmedim bide kafaya takmadım. Ya çok fazla değerlendiremedim. Eşim rahatsızlandı yumurtlama günü falan sonrasında şehir dışına gitti vs. umduğum gibi olmadıBende sürekli bu tarz rüyalar görüyorum psikolojik sanırım bu ay deferlendirmedinmi canım
İnşallah canımGünaydın canım hadi inşallah hamilesindir ya dua edicem
Hiç belli olmaz tutar belki canım hadi hayırlısı bakalımHiç görmüyordum uzun zamandır bu ay hiç düşünmedim bide kafaya takmadım. Ya çok fazla değerlendiremedim. Eşim rahatsızlandı yumurtlama günü falan sonrasında şehir dışına gitti vs. umduğum gibi olmadı
Ben yanıma alıyodm bide pet siseyi kesmistim ona yapıyodum hemen bakıyodum sonra kestiğim pet siseyi yıkayıp posete koyup cantama koyuyodm öyle cok kolay oluyodu heryerde yapabiliyodmA
Anladım canımda iş yerinde aynı saati tutturup falan yapmak çok sıkıntılı ya o yüzden almıyorum
Tamamla canm 15 günekızlar benim soğan kürümün bugün 9.günü daha kaç gün içmem gerekiyor 15 güne tamamlamasam olmuyor mu??
bu ay ovulasyon testi yapmadım bugün yada yarın yumurtlama günüm uygulamaya göre
Tamam pes bu ayda olmazsa diğer aya yapacam yaaBen yanıma alıyodm bide pet siseyi kesmistim ona yapıyodum hemen bakıyodum sonra kestiğim pet siseyi yıkayıp posete koyup cantama koyuyodm öyle cok kolay oluyodu heryerde yapabiliyodm
Ben ilşikiden sonra yarım saat ayaklarımı diklip yatıyorum. Sonrada kalkmadan gece uykusuna dalıyorum. Aynı şey miSigara içen eşlerin spermleri daha verimsiz oluyor biz kavga edecek noktalardaydik artik icme diye diye. Spermin verimini düşürdüğü için hani bazı spermler hızlı yüzemeyebilir bu yüzden kalkmiyordum hemen dışarıya akmasin diye. Bazi doktorlar gereksiz diyor ama bence gayet mantıklı bir şey. Herkesin spermi fişek gibi değil bazıları daha yavaş varıyor
evet bayadır yoksun canım sen buralardaKızlar günaydın hepinize adet günüme bikacgun kaldı inşallah bebeğim benimledir.bu ay düşünmemeye çalıştım çok takilmadim bu konuya ama hiç belirtim de yok.insallah poncigim bana sürpriz yapar
Cnmmm.benim kendi fikrim .Biz hergün yaptık. Ve oldu .gün aşırı falan bilmiyorum. Birde önce sen bosalmalişin ve zevk çok almalisinHamişler size yine bir sorum varrrBiz normalde gün aşırı ilişki yapıyoruz ama dedim ki acaba yum zamanı 3 gün boyunca her gün mü olsun ilişki yoksa yine gün aşırı mı. Nasıl olsun sizce semiramis1990 sonsuz2020 @Menekse moru @Hirasarem @Cemren0604 @RBA18 S SeseSesilia Cevaplarınıza göre değerlendirme yapıcam kızlar bekliyorumm
TabikiBen ilşikiden sonra yarım saat ayaklarımı diklip yatıyorum. Sonrada kalkmadan gece uykusuna dalıyorum. Aynı şey mi
Canım zaten sevdiğim bir aktivite söylemesi ayıpCnmmm.benim kendi fikrim .Biz hergün yaptık. Ve oldu .gün aşırı falan bilmiyorum. Birde önce sen bosalmalişin ve zevk çok almalisinne yaparsan aşk ile yap aşk çocuğu olsun❤❤❤
Evet canım aslında arada takip ediyordum sizi.hani derler ya çok üstünde durmayın diye bide böle deneyim dedimevet bayadır yoksun canım sen buralardaİnaşşalh dediğin gibidir. Bat ne zamnadı senin?
Benimde 30 u bakalım nasıl olacakEvet canım aslında arada takip ediyordum sizi.hani derler ya çok üstünde durmayın diye bide böle deneyim dedimcuma günü bat günüm inşallah bu sefer olmuştur
Canım ben kalkmadım hiç geçen ay yıkamıyorum hemen bu ay özellikle öyle kaldım sabah yıkandim. Evet sıcak zararlı olabilir bence2 saat yatmak çok uzun süre değil mi ben 1 saat dayanabiliyorumilişkiden önce sıcak duşu da bilmiyordum spermler sıcakta yaşayamıyor diye biliyorum ama kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?