Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rüyamda hamileymișim direkt kan veriyorum sonucu görüyorum. Eşime belli değil bir daha vercem diyorum sürpriz yapmak için Sonra da kendi kendime diyorum nasıl oldu bu ayı değerlendiremedik diye
Bende sürekli bu tarz rüyalar görüyorum psikolojik sanırım bu ay deferlendirmedinmi canım

Bende sürekli bu tarz rüyalar görüyorum psikolojik sanırım bu ay deferlendirmedinmi canım
Hiç görmüyordum uzun zamandır bu ay hiç düşünmedim bide kafaya takmadım. Ya çok fazla değerlendiremedim. Eşim rahatsızlandı yumurtlama günü falan sonrasında şehir dışına gitti vs. umduğum gibi olmadı

Hiç belli olmaz tutar belki canım hadi hayırlısı bakalım

A

Anladım canımda iş yerinde aynı saati tutturup falan yapmak çok sıkıntılı ya o yüzden almıyorum
Ben yanıma alıyodm bide pet siseyi kesmistim ona yapıyodum hemen bakıyodum sonra kestiğim pet siseyi yıkayıp posete koyup cantama koyuyodm öyle cok kolay oluyodu heryerde yapabiliyodm

Ben ilşikiden sonra yarım saat ayaklarımı diklip yatıyorum. Sonrada kalkmadan gece uykusuna dalıyorum. Aynı şey mi

Kızlar günaydın hepinize adet günüme bikacgun kaldı inşallah bebeğim benimledir.bu ay düşünmemeye çalıştım çok takilmadim bu konuya ama hiç belirtim de yok.insallah poncigim bana sürpriz yapar
evet bayadır yoksun canım sen buralarda İnaşşalh dediğin gibidir. Bat ne zamnadı senin?

Cnmmm.benim kendi fikrim .Biz hergün yaptık. Ve oldu .gün aşırı falan bilmiyorum. Birde önce sen bosalmalişin ve zevk çok almalisin ne yaparsan aşk ile yap aşk çocuğu olsun❤❤❤

evet bayadır yoksun canım sen buralarda İnaşşalh dediğin gibidir. Bat ne zamnadı senin?
Evet canım aslında arada takip ediyordum sizi.hani derler ya çok üstünde durmayın diye bide böle deneyim dedimcuma günü bat günüm inşallah bu sefer olmuştur

2 saat yatmak çok uzun süre değil mi ben 1 saat dayanabiliyorum ilişkiden önce sıcak duşu da bilmiyordum spermler sıcakta yaşayamıyor diye biliyorum ama kafam karıştı
Canım ben kalkmadım hiç geçen ay yıkamıyorum hemen bu ay özellikle öyle kaldım sabah yıkandim. Evet sıcak zararlı olabilir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…