- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 198
- 33
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #11.381
Yaa sorma canımYa aynen bizde bekliyoruz birazah bu yer çekimi
Canım 1-2 dk da eşin çıkmasa içerden iyi olur biz öyle yapıyoruz
[/QUOTE
valla dogru soyluyon
haahahaa bencede canımSonradan daha sıvı olduğu için akıyor sanırım bı daha ki sefere yastık koycam ama yüzüstü yatarak biraz bacaklara doğru koyarim eğim olsun diyehayır bosalirken en az bı 10 cm içerdeyken geri çıkması ilginç yani demekki iç tarafta egimli yokuş bir yol var
Bence gün aşırı olmaya devam etsin kuzum sperm kalitesi içinde iyi olur. Zaten sperm içeride 72 saat canlı kalıyor. Doktorum gebe kalmak istediğim dönem yumjrtlama takibine gerek yok gün aşırı ilişkiyle kalınır demiştiHamişler size yine bir sorum varrrBiz normalde gün aşırı ilişki yapıyoruz ama dedim ki acaba yum zamanı 3 gün boyunca her gün mü olsun ilişki yoksa yine gün aşırı mı. Nasıl olsun sizce semiramis1990 sonsuz2020 M Menekse moru Hirasarem Cemren0604 RBA18 S SeseSesilia Cevaplarınıza göre değerlendirme yapıcam kızlar bekliyorumm
Benim gittiğim dr da öyle demişti canım zatende sizede sorayım dedim gerçek veriler önemliBence gün aşırı olmaya devam etsin kuzum sperm kalitesi içinde iyi olur. Zaten sperm içeride 72 saat canlı kalıyor. Doktorum gebe kalmak istediğim dönem yumjrtlama takibine gerek yok gün aşırı ilişkiyle kalınır demişti
Ben bu ay 3 gün üst üste yapmistim cnim ve hamile kaldim cok sükür. Diger aylar hep gün asiriydi. Tabi insandan insana degisiyor.Hamişler size yine bir sorum varrrBiz normalde gün aşırı ilişki yapıyoruz ama dedim ki acaba yum zamanı 3 gün boyunca her gün mü olsun ilişki yoksa yine gün aşırı mı. Nasıl olsun sizce semiramis1990 sonsuz2020 M Menekse moru Hirasarem Cemren0604 RBA18 S SeseSesilia Cevaplarınıza göre değerlendirme yapıcam kızlar bekliyorumm
Canım biz ortalama 5 gün üst üste birlikte olduk öyle hamile kaldımHamişler size yine bir sorum varrrBiz normalde gün aşırı ilişki yapıyoruz ama dedim ki acaba yum zamanı 3 gün boyunca her gün mü olsun ilişki yoksa yine gün aşırı mı. Nasıl olsun sizce semiramis1990 sonsuz2020 M Menekse moru Hirasarem Cemren0604 RBA18 S SeseSesilia Cevaplarınıza göre değerlendirme yapıcam kızlar bekliyorumm
Canım bide ovülasyon testi alsana yumurtlama başladığında ordan takip edersin.Kızlar o zaman yum zamanı 3 gün olsun benimde ya bide böyle deniyim diğer günlerde gün aşırı devam
bENDE BU AY ÜST ÜSTE YAPTIM. AMA BENDE HİÇ BİR BELİRTİ YOK NE RENGL NE GENELİKBen bu ay 3 gün üst üste yapmistim cnim ve hamile kaldim cok sükür. Diger aylar hep gün asiriydi. Tabi insandan insana degisiyor.
Bizde 3 gün üst üste birliktelik olduHamişler size yine bir sorum varrrBiz normalde gün aşırı ilişki yapıyoruz ama dedim ki acaba yum zamanı 3 gün boyunca her gün mü olsun ilişki yoksa yine gün aşırı mı. Nasıl olsun sizce semiramis1990 sonsuz2020 M Menekse moru Hirasarem Cemren0604 RBA18 S SeseSesilia Cevaplarınıza göre değerlendirme yapıcam kızlar bekliyorumm
Canım ben anlıyorum yum zamanı gelinceCanım bide ovülasyon testi alsana yumurtlama başladığında ordan takip edersin.
Canım hamile kaldıgım ay. Yumurtlamadan 2 gün önce yumurtlamadan 1 güün önce yumurtlama günü ve ertesi günü iliski olmustu benim. 3 gün pespeseHamişler size yine bir sorum varrrBiz normalde gün aşırı ilişki yapıyoruz ama dedim ki acaba yum zamanı 3 gün boyunca her gün mü olsun ilişki yoksa yine gün aşırı mı. Nasıl olsun sizce semiramis1990 sonsuz2020 M Menekse moru Hirasarem Cemren0604 RBA18 S SeseSesilia Cevaplarınıza göre değerlendirme yapıcam kızlar bekliyorumm
Bence artk bi ovulasyon al öyle dene inat etmeKızlar o zaman yum zamanı 3 gün olsun benimde ya bide böyle deniyim diğer günlerde gün aşırı devam
Sen gebelik testi yapmayı seviyosn ovulasyonda aynısı. Al bak daha hosuna gidicekCanım ben anlıyorum yum zamanı gelince
Yumurtlama olana kadar devam edebilirsin canim 12-15 gün falan. Ne için yapiyosun soğan kürünü? İçerken fazla akıntın veya iltihap falan çıktı mı?kızlar benim soğan kürümün bugün 9.günü daha kaç gün içmem gerekiyor 15 güne tamamlamasam olmuyor mu??
bu ay ovulasyon testi yapmadım bugün yada yarın yumurtlama günüm uygulamaya göre
bence yumurtlamanin her gununu degerlendir kuzum. biz yeni evliyken her gun yapiyoduk oglum 2. ayda olduHamişler size yine bir sorum varrrBiz normalde gün aşırı ilişki yapıyoruz ama dedim ki acaba yum zamanı 3 gün boyunca her gün mü olsun ilişki yoksa yine gün aşırı mı. Nasıl olsun sizce semiramis1990 sonsuz2020 M Menekse moru Hirasarem Cemren0604 RBA18 S SeseSesilia Cevaplarınıza göre değerlendirme yapıcam kızlar bekliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?