Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
haahahaa bencede canım ilginç yani. birde öyle dene bakalım

Bence gün aşırı olmaya devam etsin kuzum sperm kalitesi içinde iyi olur. Zaten sperm içeride 72 saat canlı kalıyor. Doktorum gebe kalmak istediğim dönem yumjrtlama takibine gerek yok gün aşırı ilişkiyle kalınır demişti

Benim gittiğim dr da öyle demişti canım zatende sizede sorayım dedim gerçek veriler önemli teşekkürler cevabın için gün aşırı devam o zaman

Ben bu ay 3 gün üst üste yapmistim cnim ve hamile kaldim cok sükür. Diger aylar hep gün asiriydi. Tabi insandan insana degisiyor.

Canım hamile kaldıgım ay. Yumurtlamadan 2 gün önce yumurtlamadan 1 güün önce yumurtlama günü ve ertesi günü iliski olmustu benim. 3 gün pespese

Kızlar o zaman yum zamanı 3 gün olsun benimde ya bide böyle deniyim diğer günlerde gün aşırı devam
Bence artk bi ovulasyon al öyle dene inat etme ben her ay ovulasyonla yapıyodm ve cok rahat görüyordum anlıyordum. Akıntım geldiği halde bazen akıntı geliyodu o seffaf uzayan ama ertesi gün pik yapıyordu degisiyor yani

kızlar benim soğan kürümün bugün 9.günü daha kaç gün içmem gerekiyor 15 güne tamamlamasam olmuyor mu??
bu ay ovulasyon testi yapmadım bugün yada yarın yumurtlama günüm uygulamaya göre
Yumurtlama olana kadar devam edebilirsin canim 12-15 gün falan. Ne için yapiyosun soğan kürünü? İçerken fazla akıntın veya iltihap falan çıktı mı?

bence yumurtlamanin her gununu degerlendir kuzum. biz yeni evliyken her gun yapiyoduk oglum 2. ayda oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…