- 15 Temmuz 2020
- 147
- 170
- 18
- 26
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #11.401
yumurta gelişimi için bu ay deneyeyim dedim canım o yüzden kullanıyorum. Fazla akıntım iltihabım olmadı ilk gün sadece biraz şeffaf oldu o kadarYumurtlama olana kadar devam edebilirsin canim 12-15 gün falan. Ne için yapiyosun soğan kürünü? İçerken fazla akıntın veya iltihap falan çıktı mı?
İnşallah faydası olur canım ben de enfeksiyon belirtileri vardi onun için başladım bakalımyumurta gelişimi için bu ay deneyeyim dedim canım o yüzden kullanıyorum. Fazla akıntım iltihabım olmadı ilk gün sadece biraz şeffaf oldu o kadar
En garantisi ovulasyon testiyle tam günleri saptamak bence. Ama eğer sperm sorununuz yoksa ovulasyon günlerinin hepsini degerlendirebilirsiniz çatlama dahil. Eğer varsa 2 günde bir daha mantıklı zaten sağlıklı spremler baya yaşayabiliyor. Ama püf nokta sizin ilişkiden sonr minimum iki saat yatmanız bir de ilişkiden önce sıcak duş. Kendi olumlu tecrübelerim bunlardıHamişler size yine bir sorum varrrBiz normalde gün aşırı ilişki yapıyoruz ama dedim ki acaba yum zamanı 3 gün boyunca her gün mü olsun ilişki yoksa yine gün aşırı mı. Nasıl olsun sizce @semiramis1990 @sonsuz2020 M Menekse moru @Hirasarem @Cemren0604 @RBA18 S SeseSesilia Cevaplarınıza göre değerlendirme yapıcam kızlar bekliyorumm
Senin ne kadar vardi canim bata. Yumdan sonra belirtilerin vardi diye hatirliyorum.bENDE BU AY ÜST ÜSTE YAPTIM. AMA BENDE HİÇ BİR BELİRTİ YOK NE RENGL NE GENELİK
Hergune enerji oluyor mu ya merak ediyorumbence yumurtlamanin her gununu degerlendir kuzum. biz yeni evliyken her gun yapiyoduk oglum 2. ayda oldu
2 saat yatmak çok uzun süre değil mi ben 1 saat dayanabiliyorumEn garantisi ovulasyon testiyle tam günleri saptamak bence. Ama eğer sperm sorununuz yoksa ovulasyon günlerinin hepsini degerlendirebilirsiniz çatlama dahil. Eğer varsa 2 günde bir daha mantıklı zaten sağlıklı spremler baya yaşayabiliyor. Ama püf nokta sizin ilişkiden sonr minimum iki saat yatmanız bir de ilişkiden önce sıcak duş. Kendi olumlu tecrübelerim bunlardı
Sıcaklık kalmıyor ki zaten. Sadece rahmini rahatlatiyor hatta iliskiyi bile daha kolay kılıyor bana da cok sonra söylendi ve etkisi olduğunu düşünüyorum. Ben de hic hoslanmiyoeum yatmaktan ama özellikle sigara içen eşiniz varsa yatın2 saat yatmak çok uzun süre değil mi ben 1 saat dayanabiliyorumilişkiden önce sıcak duşu da bilmiyordum spermler sıcakta yaşayamıyor diye biliyorum ama kafam karıştı
Ben içmiyorum ama eşim içiyor malesef nasıl bir ilgisi var peki merak ettim spermler yavaş mi gidiyorSıcaklık kalmıyor ki zaten. Sadece rahmini rahatlatiyor hatta iliskiyi bile daha kolay kılıyor bana da cok sonra söylendi ve etkisi olduğunu düşünüyorum. Ben de hic hoslanmiyoeum yatmaktan ama özellikle sigara içen eşiniz varsa yatın
Sigara içen eşlerin spermleri daha verimsiz oluyor biz kavga edecek noktalardaydik artik icme diye diye. Spermin verimini düşürdüğü için hani bazı spermler hızlı yüzemeyebilir bu yüzden kalkmiyordum hemen dışarıya akmasin diye. Bazi doktorlar gereksiz diyor ama bence gayet mantıklı bir şey. Herkesin spermi fişek gibi değil bazıları daha yavaş varıyorBen içmiyorum ama eşim içiyor malesef nasıl bir ilgisi var peki merak ettim spermler yavaş mi gidiyor
Anladım doğru olabilir tabi. Biz de kaç kere kavga ettik ama bıraktıramadım azalttı sadece. Peki baştan beri mi 2 saat yatıyordun yoksa sonradan sureyi uzatinca mi hamile kaldınSigara içen eşlerin spermleri daha verimsiz oluyor biz kavga edecek noktalardaydik artik icme diye diye. Spermin verimini düşürdüğü için hani bazı spermler hızlı yüzemeyebilir bu yüzden kalkmiyordum hemen dışarıya akmasin diye. Bazi doktorlar gereksiz diyor ama bence gayet mantıklı bir şey. Herkesin spermi fişek gibi değil bazıları daha yavaş varıyor
Yok 15 dakika yatıp kalkardım ilk aylar. Takvime göre birliktelik olurdu meger hep yanlışmış. Son 2 ay dikkat ettim bunlara ovulasyon testiyle yumurtlamamı saptadım 2 saat mutlaka uzandım kalkmadım. Yeidklerime de biraz dikkat ettim ve cok kafaya takmsdim baska seylerle mesgul oldum. 2. Ay hamileydim çok sukurAnladım doğru olabilir tabi. Biz de kaç kere kavga ettik ama bıraktıramadım azalttı sadece. Peki baştan beri mi 2 saat yatıyordun yoksa sonradan sureyi uzatinca mi hamile kaldın
Ben başından beri ovulasyon testi kullanıyorum olmadı yine de. Herşey normal bı engel var ama çözemiyorum. Kafaya da takmıyorum aslında işimle oyalaniyorum. İyi beslenmeye çalışıyorum vitamin falan da alıyorum 4-5 kilo aldım acaba o mu etkiliyor bilmiyorum ne kadar kilolu insanlar hamile kalıyor anlamıyorum gerçektenYok 15 dakika yatıp kalkardım ilk aylar. Takvime göre birliktelik olurdu meger hep yanlışmış. Son 2 ay dikkat ettim bunlara ovulasyon testiyle yumurtlamamı saptadım 2 saat mutlaka uzandım kalkmadım. Yeidklerime de biraz dikkat ettim ve cok kafaya takmsdim baska seylerle mesgul oldum. 2. Ay hamileydim çok sukur
yok kuzum su an bizim de oyle degil. yrni evlendigimiz ilk aydan bahsediyorum. o zaman cok enerjiktik galiba. her gunu degerlendiriyodukHergune enerji oluyor mu ya merak ediyorumeşim hemen oram buram ağrıdı diyor bacakları kasiliyormus anlamadım gitti yumurtlamadan yumurtlamaya yapıyoruz resmen güçsüzlükle mi alakalı acaba vitaminsiz mi benim eşim 2 gün üst üste yapınca yataklara düşecek nerdeyse birşey söyleyince de alınıyor napicam bilmiyorum sizden böyle günaşırı, hergun falan duyunca şaşırıyorum
Selam canım evet gayet de vardı belirtilerim. ama kesildi. BAT 16 Kasımda çatlamam oldu. 14 gün sonrasını düşünürsem eğer 30 KasımSenin ne kadar vardi canim bata. Yumdan sonra belirtilerin vardi diye hatirliyorum.
Anladım canımda iş yerinde aynı saati tutturup falan yapmak çok sıkıntılı ya o yüzden almıyorumBence artk bi ovulasyon al öyle dene inat etmeben her ay ovulasyonla yapıyodm ve cok rahat görüyordum anlıyordum. Akıntım geldiği halde bazen akıntı geliyodu o seffaf uzayan ama ertesi gün pik yapıyordu degisiyor yani
2 gün daha yap canım sonra bırak bencekızlar benim soğan kürümün bugün 9.günü daha kaç gün içmem gerekiyor 15 güne tamamlamasam olmuyor mu??
bu ay ovulasyon testi yapmadım bugün yada yarın yumurtlama günüm uygulamaya göre
Sağol canım bende yum günlerini her gün değerlendirmeye karar verdim arkadaşların çoğu öyle kalmış hamileEn garantisi ovulasyon testiyle tam günleri saptamak bence. Ama eğer sperm sorununuz yoksa ovulasyon günlerinin hepsini degerlendirebilirsiniz çatlama dahil. Eğer varsa 2 günde bir daha mantıklı zaten sağlıklı spremler baya yaşayabiliyor. Ama püf nokta sizin ilişkiden sonr minimum iki saat yatmanız bir de ilişkiden önce sıcak duş. Kendi olumlu tecrübelerim bunlardı
amin canım inşallah sana da faydası olurİnşallah faydası olur canım ben de enfeksiyon belirtileri vardi onun için başladım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?