Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynen aynen evlenmeden önce hergün diyordu ahahahah benimde gözüm korkmuştu en az 2 günde bir diyordu haspam
galiba benim esim farkli. her erkek ayni mi diye sordugumda ee tabi diyodu. her gun tamam desem hatta sabah 1 aksam 1 desem hayir demez hos cocuktan sonra bir araya gelmek cogu zaman zorluyo ama adamda istek tavan. bu arada kizlar sunu sordum esime. topikte okurken aklima takildi. benim cok yogun cocuk istegim olsaydi. bunu dile getirip seni o ise cagirsaydim da bu sekilde her gun ister miydin diye sordum. yok o zaman bi yerden sonra ben onu gorev olarak algilamaya baslardim. erkek duygusal romantik bir yapiyla esine yaklasir gorev mantigiyla degil cocuk olacaksa ask cocugu olur olmayacaksa zaten erkegin cimcimesi karisidir dedi. paylasmak istedim sizlerle de

Olabilir canım eşimde öyle diyordu mesela yumurtlama günlerinde gün aşırı yapmamız lazım görev gibi olunca olmuyor diyordu. Ee ne yapalım o zaman? Akışa bıraktık bizde. Ama doğru kişiden kişiye değişiyor bu istek durumu kesinlikle. Kimisinin libidosu tavansa kimisi isteksiz oluyor. Benimki baya dayanabiliyor hatta sorunmu var diyorum anlamadım gitti. Çünkü duyduğum erkek 1 haftadan fazla dayanamaz diyorlar bilemedim canım

Bende bile oluyor kendimi şartlayınca istek kalmıyor.

Enerji veren yiyecekler yemek gerekiyor sanırım tatlı falan da belki işe yarar benim eşim de çok seçici vitamin aldım onu içiyor pahalı o da. Bende bilmiyorum nasıl olacak bebek de çok istiyor

Enerji veren yiyecekler yemek gerekiyor sanırım tatlı falan da belki işe yarar benim eşim de çok seçici vitamin aldım onu içiyor pahalı o da. Bende bilmiyorum nasıl olacak bebek de çok istiyor
Canım bennm eşim kadar yiyen yoktur emin ol . Şimdi vitamin aldım 1 haftadır onu kullanıyo şmdilik gelişme yok ama bakalım

Kızlar merhaba nasılsınız bugün doktora gittim altan muayene etti iki güne yumurtadan çatlayacak dedi
3 ay bu hapı kullan hamile kalmazsan bana tekrar geldi kullanan varmı aranızda
ne işe yarıyormus canım bu ne sorunun vardı ?

ne işe yarıyormus canım bu ne sorunun vardı ?
Aslında sorun yok ben öyle hormon testi için gittim muayene edeyim dedi bide çocuk düşünüyorum 3,4 aydır deniyorum deyince bitkisel bi hap 3 ay kullan dedi o kadar net konuştuki hemen okudum içerigini hayıt hapının latince ismiymiş

evet hormonları düzenliyor diye duydum bende canm

Bende agnucaston kullanıyorum o da hayıt hapı 2. Aydayim 3 ay kullanılıyormuş inşallah işe yarar. Bende ManyakPrenses ve Caglunal dan duydum araştırıp almıştım umarim hepimize yarar

Bende agnucaston kullanıyorum o da hayıt hapı 2. Aydayim 3 ay kullanılıyormuş inşallah işe yarar. Bende ManyakPrenses ve Caglunal dan duydum araştırıp almıştım umarim hepimize yarar
İnşaAllah yarar hepimize Düzenli bi saate almak gerekiyormuş bide 3 ay boyunca buna dikkat et dedi

İnşaAllah yarar hepimize Düzenli bi saate almak gerekiyormuş bide 3 ay boyunca buna dikkat et dedi
Evet canım bende muadilini kullanıyorum. İçeri aynıdır büyük ihtimalle. Sabahları içiyorum ben hep aynı saatte.. Aldığımız saatin belki önemi yoktur ama doktorun dediği gibi her gün aynı saate içilmesi gerekir

İnşallah canım umudumuz o yönde benimde ikinci ayım agnucaston ile az önce test yaptım yine negatif gördüm.baya bı hayal kırıklığına uğradım adetimi bekliyorum bugün yarın olurum zaten hayırlısı olsun hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…