Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Prenses cim bir ay içinde iki kere yumurtlama oluyomu gerçekten sen eminmisin yaşadım yazmistin yanilmiyosam eğer,peki ikinci yumurtlama ile diğeri arasında kaç gün vardı canım hatırlıyor musun?
Evet canım ben yaşadım tam bir hafta sonra tekrar yum oldu canım geçen ay ve 2. yum a göre adet oldum saydım çünkü

Hadi yaa sen 3 ay dolunca Dr a bir görün istersen canım gitmismiydin tam hatırlamıyorum ama belki hormonlarda bı sıkıntı varsa ilaç verir Dr hem kontrolden geçmiş olursun

Hadi yaa sen 3 ay dolunca Dr a bir görün istersen canım gitmismiydin tam hatırlamıyorum ama belki hormonlarda bı sıkıntı varsa ilaç verir Dr hem kontrolden geçmiş olursun
Ben Mayıs ayında düşüğe bağlı kürtaj oldum sonrası adet düzensizliği oldu bende hala bekliyorum tekrar hamile kalırım diye üç ay deniyim dedim hayıt hapını iki ay geçti zaten bu ayda olmazsa tüp Bebek düşünüyorum inşallah gerek kalmadan gelir bebeğim

Merhaba benim.adetim bu gün bitti bat 28 Aralık lapouick yumurtlama testlerinden aldım ilk defa yapcam elimde 9 tane var ne zaman baslamaliyim

Çok geçmiş olsun canim benimde Mayıs ayında kimyasal olmuştu aynı ayda olmuşuz demekki, kürtaj olmadım neyseki kendiliğinden düştü. hamile kalmada sıkıntı yok ama düşük sebebini bilemiyoruz tabi umarım tüp bebeğe gerek kalmadan kalırız canım böyle sebebsiz yere kalamamak da insanı yıpratıyor gerçi bı yerden sonra alıştım ama nereye kadar devam edicem bakalım

Merhaba benim.adetim bu gün bitti bat 28 Aralık lapouick yumurtlama testlerinden aldım ilk defa yapcam elimde 9 tane var ne zaman baslamaliyim
Canim nekadar surede regli geliyor bilmiyorum ama pko olanlar biter bitmez basliyor diye okudum 27/28 gunlerde olursan ortalama 10 uncu gun basla bat basladigi gunden hesapla herzaman yumurtlama ayni gunlerde olmuyor

Pko var canım ben ozaman yarın başlayayım
Adete 14 gün kala yumurtlama oluyor. Şimdiden başlarsan testlerin boşa gidebilir bence. Bat 28 araliksa 11 aralik gibi testleri yapmaya başlasan 14 Aralık civarı yumurtlama olması gerekir.

Eklentiler

• IMG_20201127_025040.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…