- 16 Ağustos 2020
- 164
- 179
- 23
- 30
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #11.501
Evet canım bende muadilini kullanıyorum. İçeri aynıdır büyük ihtimalle. Sabahları içiyorum ben hep aynı saatte.. Aldığımız saatin belki önemi yoktur ama doktorun dediği gibi her gün aynı saate içilmesi gerekir
İnşaAllah yardımcı olur hamile kalmamızaEvet canım bende muadilini kullanıyorum. İçeri aynıdır büyük ihtimalle. Sabahları içiyorum ben hep aynı saatte.. Aldığımız saatin belki önemi yoktur ama doktorun dediği gibi her gün aynı saate içilmesi gerekir
Prenses cim bir ay içinde iki kere yumurtlama oluyomu gerçekten sen eminmisin yaşadım yazmistin yanilmiyosam eğer,peki ikinci yumurtlama ile diğeri arasında kaç gün vardı canım hatırlıyor musun?İnşallah canım bende inanıyorum yarayacağına Allahın izniyle
Evet canım ben yaşadım tam bir hafta sonra tekrar yum oldu canım geçen ay ve 2. yum a göre adet oldum saydım çünküPrenses cim bir ay içinde iki kere yumurtlama oluyomu gerçekten sen eminmisin yaşadım yazmistin yanilmiyosam eğer,peki ikinci yumurtlama ile diğeri arasında kaç gün vardı canım hatırlıyor musun?
Bende bile oluyor kendimi şartlayınca istek kalmıyor.
Bende şüphelendim bu ay canım olabilirmi diye merak ettim o nedenle sordumEvet canım ben yaşadım tam bir hafta sonra tekrar yum oldu canım geçen ay ve 2. yum a göre adet oldum saydım çünkü
Hadi yaaİnşallah canım umudumuz o yönde benimde ikinci ayım agnucaston ile az önce test yaptım yine negatif gördüm.baya bı hayal kırıklığına uğradım adetimi bekliyorum bugün yarın olurum zaten hayırlısı olsun hepimiz için
Canım hayırlısı olsun inşallah bu ay hepimiz hamiş kalırız
Anladım canım peki uzayan akıntı mı geldi nasıl şüphelendinBende şüphelendim bu ay canım olabilirmi diye merak ettim o nedenle sordum
Aynen bende öyleydim bugün de adet oldum zaten nasipevet öyle valla. bu ay hiç bişey takip etmedim akışına bıraktım. 2 gün kaldı adetime bu ayda tutmadı biliyorum. Umutlar aralık ayına kaldı
İnşallah inşallah ama aylar ne kadar çabuk geçiyor bunu farkettim. Daha geçen demiştim yine adet oldum diye halbukiCanım hayırlısı olsun inşallah bu ay hepimiz hamiş kalırız
Ben Mayıs ayında düşüğe bağlı kürtaj oldum sonrası adet düzensizliği oldu bende hala bekliyorum tekrar hamile kalırım diye üç ay deniyim dedim hayıt hapını iki ay geçti zaten bu ayda olmazsa tüp Bebek düşünüyorum inşallah gerek kalmadan gelir bebeğimHadi yaasen 3 ay dolunca Dr a bir görün istersen canım gitmismiydin tam hatırlamıyorum ama belki hormonlarda bı sıkıntı varsa ilaç verir Dr hem kontrolden geçmiş olursun
Çatlama ağrısı oluyor ya aynısı oldu sonra şeffaf akıntı geldi ondan aklıma takıldıAnladım canım peki uzayan akıntı mı geldi nasıl şüphelendin
Çok geçmiş olsun canim benimde Mayıs ayında kimyasal olmuştu aynı ayda olmuşuz demekki, kürtaj olmadım neyseki kendiliğinden düştü. hamile kalmada sıkıntı yok ama düşük sebebini bilemiyoruz tabi umarım tüp bebeğe gerek kalmadan kalırız canımBen Mayıs ayında düşüğe bağlı kürtaj oldum sonrası adet düzensizliği oldu bende hala bekliyorum tekrar hamile kalırım diye üç ay deniyim dedim hayıt hapını iki ay geçti zaten bu ayda olmazsa tüp Bebek düşünüyorum inşallah gerek kalmadan gelir bebeğim
Canim nekadar surede regli geliyor bilmiyorum ama pko olanlar biter bitmez basliyor diye okudum 27/28 gunlerde olursan ortalama 10 uncu gun basla bat basladigi gunden hesapla herzaman yumurtlama ayni gunlerde olmuyorMerhaba benim.adetim bu gün bitti bat 28 Aralık lapouick yumurtlama testlerinden aldım ilk defa yapcam elimde 9 tane var ne zaman baslamaliyim
Pko var canım ben ozaman yarın başlayayımCanim nekadar surede regli geliyor bilmiyorum ama pko olanlar biter bitmez basliyor diye okudum 27/28 gunlerde olursan ortalama 10 uncu gun basla bat basladigi gunden hesapla herzaman yumurtlama ayni gunlerde olmuyor
Adete 14 gün kala yumurtlama oluyor. Şimdiden başlarsan testlerin boşa gidebilir bence. Bat 28 araliksa 11 aralik gibi testleri yapmaya başlasan 14 Aralık civarı yumurtlama olması gerekir.Pko var canım ben ozaman yarın başlayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?