- 2 Ağustos 2013
- 38.510
- 130.023
- 798
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #11.521
Anladim.canim o zman da geç kalmam herhalde dimi yaklaşık 35 günde bir oluyorum 12 Ekim'de olmuştum 19 Kasım da oldumAdete 14 gün kala yumurtlama oluyor. Şimdiden başlarsan testlerin boşa gidebilir bence. Bat 28 araliksa 11 aralik gibi testleri yapmaya başlasan 14 Aralık civarı yumurtlama olması gerekir.
Ben de aynen öyle benim eşim de aynı şekilde her gün zaten olmuyor gun aşırı oluyor ama o bile doğru düzgün olmuyor eşim maalesef diyorum biz de mi sorun var mesela yumurta çatladı tam silikleşmemişti bir defa oldu daha sonra 3 gun sonra oldu gun aşırıyı eşim cok Yorgun’um diyor sabah erken banyo yapıyor üşütüyorum diyor ne bileyim şaşırdım ben deHergune enerji oluyor mu ya merak ediyorumeşim hemen oram buram ağrıdı diyor bacakları kasiliyormus anlamadım gitti yumurtlamadan yumurtlamaya yapıyoruz resmen güçsüzlükle mi alakalı acaba vitaminsiz mi benim eşim 2 gün üst üste yapınca yataklara düşecek nerdeyse birşey söyleyince de alınıyor napicam bilmiyorum sizden böyle günaşırı, hergun falan duyunca şaşırıyorum
Güncelledim canım. Her hangi bir kür uygulucak mısın bu ayManyakPrenses canım benim batı günceller misin? 24 Aralık canım.
Bence yum oldu hadi inşallah süpriz yumurtan gelirÇatlama ağrısı oluyor ya aynısı oldu sonra şeffaf akıntı geldi ondan aklıma takıldı
Bence kür falan yapma canım. Ben haile olmasanda diyette kürlerden yana değilim hiçKızlar ya zayıflamak istiyorum diyet yapıyorum çok etkili olmuyor. Diyetin yanında kürler de yapmak istiyorum ama emin olamıyorum. Acaba hamileysem vs diye düşünüyorum yapamıyorum. Sizce yapıyım mı?
Canım bence yapma zayıflamak için olan tüm kürler ödem vs atmak için ve gebeliğe zarar verebiliyor. Bence az ve sık ye mesela öğlen güzel ye akşam yeme çok aralardada elma ye. Bol bol su iç mesela oda ödem atar. Küçük egzersizlerde yapabilirsinKızlar ya zayıflamak istiyorum diyet yapıyorum çok etkili olmuyor. Diyetin yanında kürler de yapmak istiyorum ama emin olamıyorum. Acaba hamileysem vs diye düşünüyorum yapamıyorum. Sizce yapıyım mı?
Eşin neden sabah erkenden kalkıp banyo yapıyorki kalkdın yapsın . Bizler hadi bekliyoruz spermler içeri iyice nüfus etsin diye. Ama erkeklerin böyle bir lüksü olmamalı bence. Benim eşim gün aşırıda hiç sıkıtı etmiyor onda da hergün olayı sıkıyor işte.Ben de aynen öyle benim eşim de aynı şekilde her gün zaten olmuyor gun aşırı oluyor ama o bile doğru düzgün olmuyor eşim maalesef diyorum biz de mi sorun var mesela yumurta çatladı tam silikleşmemişti bir defa oldu daha sonra 3 gun sonra oldu gun aşırıyı eşim cok Yorgun’um diyor sabah erken banyo yapıyor üşütüyorum diyor ne bileyim şaşırdım ben de
Sonuna kadar destekliyorum aynen senin dediğin gibi olmalı. KÜr mür boş işCanım bence yapma zayıflamak için olan tüm kürler ödem vs atmak için ve gebeliğe zarar verebiliyor. Bence az ve sık ye mesela öğlen güzel ye akşam yeme çok aralardada elma ye. Bol bol su iç mesela oda ödem atar. Küçük egzersizlerde yapabilirsin
Teşekkürler evet zaten o kadar uğraşıyoruz bebek olsun diye zarar vermek istemeyiz bilmeden yaniSonuna kadar destekliyorum aynen senin dediğin gibi olmalı. KÜr mür boş iş
Bilmem biraz dolanması gerek sanırım tam olarak geri kalanın akması için zaman geçmesi gerekiyormuş bilmiyorum valla kuzum böyle nazları ben anlamıyorum İnanEşin neden sabah erkenden kalkıp banyo yapıyorki kalkdın yapsın . Bizler hadi bekliyoruz spermler içeri iyice nüfus etsin diye. Ama erkeklerin böyle bir lüksü olmamalı bence. Benim eşim gün aşırıda hiç sıkıtı etmiyor onda da hergün olayı sıkıyor işte.
alla allaa bunu da ilk kez duyuyorum hee.... Neyse canım onun için sağlıklıo lan neyse onu yapsın tabi her bünye bir olmayabilir. Zorlamanın bir anlamı yok. Keçiboynuzu özü falan içir iyi geliyormuşBilmem biraz dolanması gerek sanırım tam olarak geri kalanın akması için zaman geçmesi gerekiyormuş bilmiyorum valla kuzum böyle nazları ben anlamıyorum İnan
Ben de öyle Aynen aşırı rahatsız oluyorum saten böyle durumda yapılmalı aslında enfeksiyona neden oluyor idrar yollarında aslında olacaksa her turlu oluyorBen ilişkiden sonraki idrarı yapmazsam rahatsız ediyor sanki illaki kalkiyorum 1 saat sonra. ondan mı olmuyor acaba
Keçiboynuzu kürü kaynatıyorum 2 ayı gecti değeler yukseldi bir de proxeed plus kullanıyor eşimalla allaa bunu da ilk kez duyuyorum hee.... Neyse canım onun için sağlıklıo lan neyse onu yapsın tabi her bünye bir olmayabilir. Zorlamanın bir anlamı yok. Keçiboynuzu özü falan içir iyi geliyormuş
Aynen böyle yapıyorum ben deKızlar iliskiden sonra saatlerce yatmak o spermleri sabaha kadar icerde tutmaya çalışmak çok anlamlı değil bence ya yani annelerimiz ninelerimiz falan onca iş beklerken veya kayınvalide yanında yaşıyorken böyle lükslere mi sahipti de 3er 5er çocuk doğurmuş diye düşünüyorum. Ben bu sebepten dolayı geçtiğimiz ay enfeksiyon gibi bisey yasadim hala da geçirmeye çalıyorum. Orayi öyle sürekli ıslak tutmaktan oldu belki de çünkü cok dikkat ederim temizliğime veya üsütmemeye. İliskiden sonra max 20-30 dk ayaklari dikip sonra wc gidiyorum çünkü o şekilde hemen gitmesem ayağa kalkınca kendisi akıyor fazlaca..
Çok geçmiş olsun canim benimde Mayıs ayında kimyasal olmuştu aynı ayda olmuşuz demekki, kürtaj olmadım neyseki kendiliğinden düştü. hamile kalmada sıkıntı yok ama düşük sebebini bilemiyoruz tabi umarım tüp bebeğe gerek kalmadan kalırız canımböyle sebebsiz yere kalamamak da insanı yıpratıyor gerçi bı yerden sonra alıştım ama nereye kadar devam edicem bakalım
Daha önce gebe kaldığım için neden tekrar olmuyor diye çok kafaya takıyorum canım ben her ay ümidim azalıyor inanki 32 yaşındayım yaşımda geçiyorÇok geçmiş olsun canim benimde Mayıs ayında kimyasal olmuştu aynı ayda olmuşuz demekki, kürtaj olmadım neyseki kendiliğinden düştü. hamile kalmada sıkıntı yok ama düşük sebebini bilemiyoruz tabi umarım tüp bebeğe gerek kalmadan kalırız canımböyle sebebsiz yere kalamamak da insanı yıpratıyor gerçi bı yerden sonra alıştım ama nereye kadar devam edicem bakalım
İnşallah canımBence yum oldu hadi inşallah süpriz yumurtan gelir
Harika o zamanKeçiboynuzu kürü kaynatıyorum 2 ayı gecti değeler yukseldi bir de proxeed plus kullanıyor eşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?