Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adete 14 gün kala yumurtlama oluyor. Şimdiden başlarsan testlerin boşa gidebilir bence. Bat 28 araliksa 11 aralik gibi testleri yapmaya başlasan 14 Aralık civarı yumurtlama olması gerekir.
Anladim.canim o zman da geç kalmam herhalde dimi yaklaşık 35 günde bir oluyorum 12 Ekim'de olmuştum 19 Kasım da oldum

Ben de aynen öyle benim eşim de aynı şekilde her gün zaten olmuyor gun aşırı oluyor ama o bile doğru düzgün olmuyor eşim maalesef diyorum biz de mi sorun var mesela yumurta çatladı tam silikleşmemişti bir defa oldu daha sonra 3 gun sonra oldu gun aşırıyı eşim cok Yorgun’um diyor sabah erken banyo yapıyor üşütüyorum diyor ne bileyim şaşırdım ben de

Kızlar ya zayıflamak istiyorum diyet yapıyorum çok etkili olmuyor. Diyetin yanında kürler de yapmak istiyorum ama emin olamıyorum. Acaba hamileysem vs diye düşünüyorum yapamıyorum. Sizce yapıyım mı?
Bence kür falan yapma canım. Ben haile olmasanda diyette kürlerden yana değilim hiç

Kızlar ya zayıflamak istiyorum diyet yapıyorum çok etkili olmuyor. Diyetin yanında kürler de yapmak istiyorum ama emin olamıyorum. Acaba hamileysem vs diye düşünüyorum yapamıyorum. Sizce yapıyım mı?
Canım bence yapma zayıflamak için olan tüm kürler ödem vs atmak için ve gebeliğe zarar verebiliyor. Bence az ve sık ye mesela öğlen güzel ye akşam yeme çok aralardada elma ye. Bol bol su iç mesela oda ödem atar. Küçük egzersizlerde yapabilirsin

Eşin neden sabah erkenden kalkıp banyo yapıyorki kalkdın yapsın . Bizler hadi bekliyoruz spermler içeri iyice nüfus etsin diye. Ama erkeklerin böyle bir lüksü olmamalı bence. Benim eşim gün aşırıda hiç sıkıtı etmiyor onda da hergün olayı sıkıyor işte.

Sonuna kadar destekliyorum aynen senin dediğin gibi olmalı. KÜr mür boş iş

Bilmem biraz dolanması gerek sanırım tam olarak geri kalanın akması için zaman geçmesi gerekiyormuş bilmiyorum valla kuzum böyle nazları ben anlamıyorum İnan

Bilmem biraz dolanması gerek sanırım tam olarak geri kalanın akması için zaman geçmesi gerekiyormuş bilmiyorum valla kuzum böyle nazları ben anlamıyorum İnan
alla allaa bunu da ilk kez duyuyorum hee.... Neyse canım onun için sağlıklıo lan neyse onu yapsın tabi her bünye bir olmayabilir. Zorlamanın bir anlamı yok. Keçiboynuzu özü falan içir iyi geliyormuş

alla allaa bunu da ilk kez duyuyorum hee.... Neyse canım onun için sağlıklıo lan neyse onu yapsın tabi her bünye bir olmayabilir. Zorlamanın bir anlamı yok. Keçiboynuzu özü falan içir iyi geliyormuş
Keçiboynuzu kürü kaynatıyorum 2 ayı gecti değeler yukseldi bir de proxeed plus kullanıyor eşim

Aynen böyle yapıyorum ben de

Daha önce gebe kaldığım için neden tekrar olmuyor diye çok kafaya takıyorum canım ben her ay ümidim azalıyor inanki 32 yaşındayım yaşımda geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…