Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence koronadan korkmak diye birşey yok uzun süre daha bu devam ederse sen her ay aynı üzüntüyü mü yaşayacaksın.. imkanın varsa özel muayenehaneye yada özel hastaneye gitmelisin bence çift kat maskeni takıp gidebilirsin bence eşine bu konuda net ol en önemlisi bu..erkekler bizi bizler gibi anlamazlar bunu unutmamalısın.. en azından doktora göründüğünde bir problem yoksa için rahat eder,varsa da tedavisine başlarsın vakit kaybın olmaz.. bence korona yüzünden ertelenecek bir durum değil bu...

Caglunal canım msjlarinizin bildirimi gelmedi bana hep aktifim aslında ama.. bak yumurtlama gördün o güne göre hesapliyosun ama spermin yumurtaya hangi gün ulaştığını bilemeyiz, prensesle benim yum günleri aynı olduğu halde zannediyorumki o benden önde gidiyor testleri daha koyu çünkü, ben yumurtlamanin 9. Gün aksam test yaptım cooook zor göründü, 2 gün sonra yine test yap, evet negatifi görmek cok sinir bozucu, herseyini sosyal medyada yaşayan cevrelerimiz sayesinde herkesin hamileligini doğumunu herseyini görür olduk, ister istemez kimse bisey demese de baskı hissediyor insan ama her ay yeni bir umut. Doktora mutlaka gitmelisin bak ben 6. Ayimda gittim herkes dalga gecti simdiden acele ediyosun erken daha diye ama enfeksiyon cok yogunmus ondan kurtulmasam belki olmucakti, hala da oldu diyemiyorum kan vermeden de neyse. Esinle bu konuda gerekirse tartış yani orta halli bı özele git oralar pandemi hastanesi değil, ben enfeksiyondan başka sorunum olmadığını esimin de sonucunun iyi geldiğini görünce kafam rahatladi onun da etkisi cok oldu, tamam sorun yok sadece Rabbimin nasip edecegi günü bekliyo dedim, halbuki pko var saniyodum ben. Uzun yazdım ama hicbisey caresiz değil kendini yıpratmamaya çalış lütfen

Canim ben zaten hep istahliydim pek bi fark farketmiyorum ama sanki daha sık acıkmaya başladım gibi geliyor
Ben sık acıkmıyorum ama iştah konusunda sabırsız oldum dün yaptığım şeye kendim de şaşırdım
İşten eve geldim eşim işteydi. Bir önceki akşam yaptiğim bir yemek vardi adını söylemiyim canınız çekmesin şimdi üstümü değiştirmeden duşa girmeden tencereden yedim o kadar aç hissettim kendimi artık bebiş mi regl mi bilemedim

Yaa insallah bebektendir canim ne zaman test yapiyosun?

ManyakPrenses Gereksiz06 Vera06m kızlar size bir sorum var.
hamile kalmak için çok kafein tüketmeyin diyolar ben bunu çok kafaya takıyorum çünkü kahve delisiyim günde 2 3 türk kahvesi içiyorum.3 4 bardak çay da içiyorum bunlar acaba mı dedirtiyo?siz ne kadar tüketiyosunuz yada tüketiyodunuz?bununla bir ilgisi var mı acaba sormak istedim.
bir de benim şu ev yapımı hamilelik testini bi dener misiniz acaba karbonatla yaptığım

Benim kahve alışkanlığım yok canım aklıma gelmez, haftada 1 belki tüketirim. Ama çayı demli icerim, sabahlari 3 bardak, her aksam olmasa da akşamları da 3-4 bardak içerim ve dediğim gibi demli. Karbonat testi nasılmış kız ben bilmiyorum onu

Bide d vitaminlerinize dikkat edin kızlar ya benim eskiden cok düşüktü, bikac ay damla kullandığım halde yine olmasi gereken seviyeyee gelmemisti. O yüzden ben uzun süre damla kullandım günlük. Son adetimin başında da aylık serum olanlardan kırıp ekmege dökülenlerden kullandım faydasi olmus mudur bilmiyorum daha cok corona icin kullaniyodum güç versin diye

Zaten kesinlikle bahane yapıyor bunu gibi geliyor banada hem bebek istiyor hemde zora gelemiyor ben bugün ona gayet net tavrimi gösterdim oda anladı kararlı olduğumu adetle beraber gidicem hemen zaten özel düşünüyorum hem daha ilgililer hemde salgın konusunda dikkatli olmalıyız

Ben marttan beri kullaniyorum canım

Benim kahve alışkanlığım yok canım, ayda bir belki. Ama çay hergun tüketiyorum hem de fazlasıyla ama cok fazla demli içmiyorum.

Babaannem çay tiryakisiydi 11 çocuk doğurmuş fazla demli tuketmemeye dikkat edersen fazla etkisi olacağını sanmıyorum çayın. Kahve konusunda bir şey diyemiyorum.

Canım çok haklısın ben sabah biraz diygusallastim baya bı kötüydüm ama şu anda iyiyim çok şükür.belkude benimde enfeksiyon var gitmeden bunu anlamam çok zor tabiki adeti bekliyorum hemen goruncem bı doktora canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…