- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #13.461
Bende de var canım hatta sert sancı gibi oluyor arada sağ kasıkYaa ama hiç belirtisi olmayıp hamile olanda çok kişi var canım bence hiç takılma. Ben kasık batmasından anlamıştım bence benim tek belirtim buydu yum dan 4 gün sonra başlamıştı mesela. Hala devam ediyo. Bence daha önce olmayan bişey aramak lazım vücutta
Akşama alsam mı acaba test ayy heyecanlandım sen ne zaman yapcanİstersen yap üstünden atmış olursun hafiflersin istersen gününü bekle canım
Olsa da çıkmaz zaten sık dişiniBenim 11 günüm var hiç umudum olmamasına rağmen burayı okudukça bende test yapasım geldisaçma bir istek
Canım test yap yaa merak ettik vallaBende de kasık batması var garip bir şekilde. Hiç bu kadar hissetmezdim yumurtlama desem o da değil gibi. Ki yumurtlama olsa bile az olurdu 1 gün falan bu kadar sürmezdi. Ara ara yokluyor soldan anlamadım valla
Aynen yaaa geçen aylar büyük hayal kırıklıkları yaşattı. Dayanamayıp 1 hafta öncesinden kan tahlili bile yaptırmıştım. En iyisi uslu uslu beklemekOlsa da çıkmaz zaten sık dişini
Bence yap canım batmaların da varmış inşallah belirtidirAkşama alsam mı acaba test ayy heyecanlandım sen ne zaman yapcan
Insallah canimm kaset test alayim bari akşama 4 tane falan hergüne 1 tane finalde deerken gebelik testimi kullanirimBence yap canım batmaların da varmış inşallah belirtidir
Ben bu sabahta duramadim erken gebelik testi yaptım bugün 5 gün kaldı adetime yumurtlamanın 9 uncu günü bugün olsaydı çıkardı testte diye düşünüyorum bu ayda olmadı benim inşallah sende vardır birşeylerAkşama alsam mı acaba test ayy heyecanlandım sen ne zaman yapcan
Canim daha çok erken hemen ümidini kesme. Hayırlısı olsun inşallahBen bu sabahta duramadim erken gebelik testi yaptım bugün 5 gün kaldı adetime yumurtlamanın 9 uncu günü bugün olsaydı çıkardı testte diye düşünüyorum bu ayda olmadı benim inşallah sende vardır birşeyler
Akşam yapabilirsin canım aynen sıvı almadan kaç kalmıştı bat aInsallah canimm kaset test alayim bari akşama 4 tane falan hergüne 1 tane finalde deerken gebelik testimi kullanirim
Akşam yapsam mi acaba test bi kac saat sıvı almadan
Canim daha çok erken hemen ümidini kesme. Hayırlısı olsun inşallah
Üzüldüm ne yalan söyleyeyim genelde yumurtlamanın 9 günü öğreniyor herkes bu ay çok çok umudlandim yine olmadıCanim daha çok erken hemen ümidini kesme. Hayırlısı olsun inşallah
Döllenmeden 14 gün sonra idrarda 10 gün sonra kanda görünüyor dha çok çok erken. Boşuna üzülmeyinÜzüldüm ne yalan söyleyeyim genelde yumurtlamanın 9 günü öğreniyor herkes bu ay çok çok umudlandim yine olmadı
Canım inşallah adet olmazsın ama olursan meryem suresini oku bence. Hem ferahlık veriyor, ruhunu dinlendiriyor insanın. Belki vesile olur. Ama inşallah hamilesindirde çıkmamıştır. Bazıları geç öğrenebiliyor üzülme. Hayırlısı zamanda versin Rabbim. Bak mesela ben psikiyatr ilaçları kullanıyordum ve normalde tamamen vücuttan atılması 6 ay sürüyor. Belki daha önce kalsam sağlıksız olacaktı vs. yani Rabbim doğru zamanda veriyor..Üzüldüm ne yalan söyleyeyim genelde yumurtlamanın 9 günü öğreniyor herkes bu ay çok çok umudlandim yine olmadı
Üzüldüm ne yalan söyleyeyim genelde yumurtlamanın 9 günü öğreniyor herkes bu ay çok çok umudlandim yine olmadı
Bilmiyorum ki canım çoğunluk ovulasyon un dokuzuncu günü görmüş kafam takıldı baya zaten bat az kaldı 5 gün artık test yapmicam beklicemDöllenmeden 14 gün sonra idrarda 10 gün sonra kanda görünüyor dha çok çok erken. Boşuna üzülmeyin
Haklısın ama kaç aydır bak deniyorum yapmadığım şey kalmadı tükendim resmen belkide tüplerde tıkanma oldu bilmiyorum eşimle konuscam artık doktora gitmem gerekiyor diye düşünüyorum eşim de korona korkusu var beni götürmüyor hastaneye korkuyor akışına bırakalım diyor bı süre daha ama ben tükendim artık bunu görmüyorÜzülme canım lütfen, cok iyi anliyorum seni ama yine de ümitsizlenme. Ben ilk silik testi pazartesi yapmistim. Tahmine göre 12. Günümdü en erken ve ona rağmen cok cok silikti içini ferah tut. Hem hamile kalabiliyorsun, kalmışsın bir kere üzülmen senin için de hormonlar için de iyi değil.
Her nasib vaktine esirdir
Canım üzülmeee bak bu ay ben de öyleydim. Adet olunca motivem yine geri geldi. ne yapalım kendimizi bırakmıcaz moralimizin yüksek olması lazım mecburenÜzüldüm ne yalan söyleyeyim genelde yumurtlamanın 9 günü öğreniyor herkes bu ay çok çok umudlandim yine olmadı
Haklısın herşeyin vakti zamanı var bunu biliyorum ben beynime hukmedemiyorum bu konuda çok hassasım bebeğimi kaybettim günden bu güne hep aynı duyguyu tekrar yaşama hevesiyle geçirdim pskolojikman iyi değilim sanırım bunu eşimde söylüyorCanım inşallah adet olmazsın ama olursan meryem suresini oku bence. Hem ferahlık veriyor, ruhunu dinlendiriyor insanın. Belki vesile olur. Ama inşallah hamilesindirde çıkmamıştır. Bazıları geç öğrenebiliyor üzülme. Hayırlısı zamanda versin Rabbim. Bak mesela ben psikiyatr ilaçları kullanıyordum ve normalde tamamen vücuttan atılması 6 ay sürüyor. Belki daha önce kalsam sağlıksız olacaktı vs. yani Rabbim doğru zamanda veriyor..
Haklısın biliyorum bunları ama işte kendime sözüm gecmiyoki yine akıyor o gözyaşı vücudum resmen tepki veriyor toparladım bı iki güne inşallah bugün baya baya kötü hissediyorumCanım üzülmeee bak bu ay ben de öyleydim. Adet olunca motivem yine geri geldi. ne yapalım kendimizi bırakmıcaz moralimizin yüksek olması lazım mecburen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?