Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bir tane gebelik geçirmişsin kimyasal olsa bile tüpünün açık oldugunu gösterir. Ama içinin rahat etmesi için git tabii.
Ben de seninle aynı duygulardayım ben de kaybettim haziran ayında. Çok zordu benm tüpüm bile alındı ameliyat oldum acısı kaldı...
Olacak bizim de olacak

İnşallah canım yaa bütün bekleyen arkadaşlarımızın yüzü gülsün istiyorum çok beklemeyiz inşallah

Of o psikoloji olayını sorma. Eşime bugun bağırdım biraz yine taktım. senin psikolojin bozulmus dedi bana

Aynen canım hemen umutsuz olma gec döllenmedir belki batı beklemekte fayda var

Canım eşine kesin bi dille konuş bak ben iyi hissetmiyorum stres yapıyorum adet olursam bi dr gideyim hormonlarıma baktırayım kafam rahatlasın falan de. Ağla hatta erkekler kadınların göz yaşına dayanamaz.. Koronanın biteceği yok de beklemeyelim daha fazla de

Konuştuk az önce ağladım zaten tmm gidelim dedi çok şükür ama adete kadar aynı modda gitmem lazım yoksa vazgeçer zaten az kaldı adete

Ayy kızlar ben söylemeyi unuttum ben bişey daha yaptım bu ay. Adet bitince 2 gün üst üste Arvigo masajı yaptım. Youtubede yabancı bi kadın var o gösteriyo. İngilizce bilmeye gerek yok zaten anlaşılıyo. İzleyin Aşağıya bıraktım. Yalnız çok bastırmadan uygulayın.

Bu masaj tam olarak ne yarar sagliyor canim rahime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…