- 9 Ağustos 2016
- 8.011
- 14.759
- 248
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #13.481
Canım bir tane gebelik geçirmişsin kimyasal olsa bile tüpünün açık oldugunu gösterir. Ama içinin rahat etmesi için git tabii.Haklısın ama kaç aydır bak deniyorum yapmadığım şey kalmadı tükendim resmen belkide tüplerde tıkanma oldu bilmiyorum eşimle konuscam artık doktora gitmem gerekiyor diye düşünüyorum eşim de korona korkusu var beni götürmüyor hastaneye korkuyor akışına bırakalım diyor bı süre daha ama ben tükendim artık bunu görmüyor
İnşallah canım yaa bütün bekleyen arkadaşlarımızın yüzü gülsün istiyorum çok beklemeyiz inşallahCanım bir tane gebelik geçirmişsin kimyasal olsa bile tüpünün açık oldugunu gösterir. Ama içinin rahat etmesi için git tabii.
Ben de seninle aynı duygulardayım ben de kaybettim haziran ayında. Çok zordu benm tüpüm bile alındı ameliyat oldum acısı kaldı...
Olacak bizim de olacak
Of o psikoloji olayını sorma. Eşime bugun bağırdım biraz yine taktım. senin psikolojin bozulmus dedi banaHaklısın herşeyin vakti zamanı var bunu biliyorum ben beynime hukmedemiyorum bu konuda çok hassasım bebeğimi kaybettim günden bu güne hep aynı duyguyu tekrar yaşama hevesiyle geçirdim pskolojikman iyi değilim sanırım bunu eşimde söylüyor
Kaç gün kaldı pekiii ay merak ettim valla sen de hamileysen ocak ayını mübarek ilan etcem3 gün önce yaptım yoktu
Aynı hergün duyuyorum haksızda degil ki yok yumurtlamaydı catlamaydı adet yaklaştı eşimde bunaldı oda haklıOf o psikoloji olayını sorma. Eşime bugun bağırdım biraz yine taktım. senin psikolojin bozulmus dedi bana
Ne biliyim canım ya galiba çok istiyoruz ondan böyle oluyor. biraz gerçekten kafadan atmak lazım ama nasılAynı hergün duyuyorum haksızda degil ki yok yumurtlamaydı catlamaydı adet yaklaştı eşimde bunaldı oda haklı
Atamıyorum ki çok istiyorum ama yine düşünüyorum işteNe biliyim canım ya galiba çok istiyoruz ondan böyle oluyor. biraz gerçekten kafadan atmak lazım ama nasıl
Aynen canım hemen umutsuz olma gec döllenmedir belki batı beklemekte fayda varBen bu sabahta duramadim erken gebelik testi yaptım bugün 5 gün kaldı adetime yumurtlamanın 9 uncu günü bugün olsaydı çıkardı testte diye düşünüyorum bu ayda olmadı benim inşallah sende vardır birşeyler
4 günAkşam yapabilirsin canım aynen sıvı almadan kaç kalmıştı bat a
Azcık kalmışş
Canım eşine kesin bi dille konuş bak ben iyi hissetmiyorum stres yapıyorum adet olursam bi dr gideyim hormonlarıma baktırayım kafam rahatlasın falan de. Ağla hatta erkekler kadınların göz yaşına dayanamaz.. Koronanın biteceği yok de beklemeyelim daha fazla deHaklısın herşeyin vakti zamanı var bunu biliyorum ben beynime hukmedemiyorum bu konuda çok hassasım bebeğimi kaybettim günden bu güne hep aynı duyguyu tekrar yaşama hevesiyle geçirdim pskolojikman iyi değilim sanırım bunu eşimde söylüyor
İnşallah canımAynen canım hemen umutsuz olma gec döllenmedir belki batı beklemekte fayda var
Konuştuk az önce ağladım zaten tmm gidelim dedi çok şükür ama adete kadar aynı modda gitmem lazım yoksa vazgeçer zaten az kaldı adeteCanım eşine kesin bi dille konuş bak ben iyi hissetmiyorum stres yapıyorum adet olursam bi dr gideyim hormonlarıma baktırayım kafam rahatlasın falan de. Ağla hatta erkekler kadınların göz yaşına dayanamaz.. Koronanın biteceği yok de beklemeyelim daha fazla de
Aynen böyle devam canım bazen başka dilden anlamıyorlar maalesefKonuştuk az önce ağladım zaten tmm gidelim dedi çok şükür ama adete kadar aynı modda gitmem lazım yoksa vazgeçer zaten az kaldı adete
Konuştuk az önce ağladım zaten tmm gidelim dedi çok şükür ama adete kadar aynı modda gitmem lazım yoksa vazgeçer zaten az kaldı adete
Aynen katılıyorum sanaAynen böyle devam canım bazen başka dilden anlamıyorlar maalesef
İnşallah canımHem kafan rahat olur ne güzel insallah hep olumlu şeyler olur
Bu masaj tam olarak ne yarar sagliyor canim rahimeAyy kızlar ben söylemeyi unuttum ben bişey daha yaptım bu ay. Adet bitince 2 gün üst üste Arvigo masajı yaptım. Youtubede yabancı bi kadın var o gösteriyo. İngilizce bilmeye gerek yok zaten anlaşılıyo. İzleyin Aşağıya bıraktım. Yalnız çok bastırmadan uygulayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?