Temmuz ayı pozitif bekleyenler buraya :)

Svartbabe

Senin o pıt pıt atan kalbini yirim ❤
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
3.088
2.884
133
Evet kızlar bir, bir buçuk ay önce düşük yaptım ve ilk adetimi oldum son günlerindeyim. Doktor korunmana gerek yok dedi kendiliginden düştüğü için. Aslında bana kalırsa çok zor atlattım bu durumu, aslında atlatmışta sayılmam.. Ama eşim ısrarla çok istiyor o istedikce benim içim acıyor ve bende hevesleniyorum.. Tekrar aynı şeyleri yaşamaktan da korkuyorum. Hemen hamile kalacagimda garanti olmadığı için adetten sonra tekrar denemelere başlayacağız.. Var mı benim gibi temmuz ayında pozitifi bekleyenler. Yaşadığımız duyguları paylaşalım. Birbirimize destek olup aklımıza takılan herşeyi soralım. Ve inşallah pozitifleri hep beraber görelim :anne::KK200:

Evet kızlar bir, bir buçuk ay önce düşük yaptım ve ilk adetimi oldum son günlerindeyim. Doktor korunmana gerek yok dedi kendiliginden düştüğü için. Aslında bana kalırsa çok zor atlattım bu durumu, aslında atlatmışta sayılmam.. Ama eşim ısrarla çok istiyor o istedikce benim içim acıyor ve bende hevesleniyorum.. Tekrar aynı şeyleri yaşamaktan da korkuyorum. Hemen hamile kalacagimda garanti olmadığı için adetten sonra tekrar denemelere başlayacağız.. Var mı benim gibi temmuz ayında pozitifi bekleyenler. Yaşadığımız duyguları paylaşalım. Birbirimize destek olup aklımıza takılan herşeyi soralım. Ve inşallah pozitifleri hep beraber görelim :anne::KK200:
5 parmagin hepsi ayni deilki her hamilelikte ayni olsun bu bir sinav rabbim elbet sabrinin mukafatini saglikli bir bebekle vericek cnm ...moralini bozma tekrar hamile kalirsanda kotu dusunme eskiyi hatirlama hep pozitif ol ve dikkat et cnm

Canım bende 3 ay once bebegimi kaybettim kalp atislari durdugu icin aldilar ama yine bir sey olursa siye düşünüp o korkuyu iyice içine yerlestirme neyle.karşılaşacagini bilemiyorsun. Ben hala rüyamda bebegimin ultrasyondaki o hareketsiz halini görüyorum bunu da atlatabilmenin yeni.bir heyecan,umut olduğunu düşünüyorum. Güzel düşün birazcıkta cesaret

5 parmagin hepsi ayni deilki her hamilelikte ayni olsun bu bir sinav rabbim elbet sabrinin mukafatini saglikli bir bebekle vericek cnm ...moralini bozma tekrar hamile kalirsanda kotu dusunme eskiyi hatirlama hep pozitif ol ve dikkat et cnm

Tabiki de ama işte insan düşünmeden edemiyor aynı şeyler olur mu diye. Ama Rabbime dua ediyorum sağlikla bir bebek versin diye.

Canım bende 3 ay once bebegimi kaybettim kalp atislari durdugu icin aldilar ama yine bir sey olursa siye düşünüp o korkuyu iyice içine yerlestirme neyle.karşılaşacagini bilemiyorsun. Ben hala rüyamda bebegimin ultrasyondaki o hareketsiz halini görüyorum bunu da atlatabilmenin yeni.bir heyecan,umut olduğunu düşünüyorum. Güzel düşün birazcıkta cesaret

Aynen öyle ara verirsem belki daha çok kaçıcam bu dusunceden.. Sen düşünüyor musun yeniden?

Bende 6 ay öncesinde boş gebelik ve düşük geçirdm, zor günler yaşadım, tam 1 saat yarım doğuş sancısı çekdm öyle düştü, hamile olduğumu öyrendiyim zaman öyle sevinmişdimki, sonunda teyzelerin dilinden tam kurtuldum diyordum gitdi bebeyim, 6cı ay oluyo hamile kalamiyorum, hiç sorunumuz yok eşimde bende, psikolojik herhalde, çocuk için beraber olduğumuzdan herhalde tıtduramıyoruz, yada ne bilim hayırlısı((

Canım bende 4 ay önce düşük yaptım. Seni iyi anlıyorum ama öyle dedikleri gibi düşükten sonra kürtajdan sonra tekrar bebek kolay olmuyor. Çünkü rahimin kendini toplaması gerek. Hazır hissetmesi gerek. En önemliside Rabbimin izin vermesi gerek. İnşallah hepimiz tez zamanda bebişlere kavuşuruz ;) :)

Bende 6 ay öncesinde boş gebelik ve düşük geçirdm, zor günler yaşadım, tam 1 saat yarım doğuş sancısı çekdm öyle düştü, hamile olduğumu öyrendiyim zaman öyle sevinmişdimki, sonunda teyzelerin dilinden tam kurtuldum diyordum gitdi bebeyim, 6cı ay oluyo hamile kalamiyorum, hiç sorunumuz yok eşimde bende, psikolojik herhalde, çocuk için beraber olduğumuzdan herhalde tıtduramıyoruz, yada ne bilim hayırlısı((

Canm ben o sanciyi tam altı saat boyunca çektim 5 6 parça büyük parçalar attım.. Çok zordu.. Herkes konuştu ben sustum hayırlısı dedim. Şimdi de tekrardan başlamayı düşünüyorum

Canım bende 4 ay önce düşük yaptım. Seni iyi anlıyorum ama öyle dedikleri gibi düşükten sonra kürtajdan sonra tekrar bebek kolay olmuyor. Çünkü rahimin kendini toplaması gerek. Hazır hissetmesi gerek. En önemliside Rabbimin izin vermesi gerek. İnşallah hepimiz tez zamanda bebişlere kavuşuruz :KK66: :)

Birbirimize destek olalim :) temmuz ayında pozitiflsri görelim

Merhaba canlarim malesef haziran benim içinde bitti hayirlisiyla temmuza artık :) Ben hic hamile kalamadim 11 ay oldu biseyleri yanlismi yapiyorum ya anlamadimki

Merhaba canlarim malesef haziran benim içinde bitti hayirlisiyla temmuza artık :) Ben hic hamile kalamadim 11 ay oldu biseyleri yanlismi yapiyorum ya anlamadimki

Adetin ne zaman bitiyor canim?
Yumurtlama günlerini takip ediyor musun

Adetin ne zaman bitiyor canim?
Yumurtlama günlerini takip ediyor musun
Pazartesi bitiyor canim adet takvimi indirdim ordan tahmini devam ediyorum 4 aydir ondan once cok onemsemiyodum olur zaten diyodum rastgeleydi

Pazartesi bitiyor canim adet takvimi indirdim ordan tahmini devam ediyorum 4 aydir ondan once cok onemsemiyodum olur zaten diyodum rastgeleydi[/QUOTE

Bakalım benimde yarın ya da diğer gün biter adetim zaten sonra çalışmalara başlıyoruz :KK200:

Tabiki de ama işte insan düşünmeden edemiyor aynı şeyler olur mu diye. Ama Rabbime dua ediyorum sağlikla bir bebek versin diye.
insallah cnm vericek insallah .....sabır dua ve şukur .....3 anahtar mutlulugun kapisini acacak .insallah rabbim saglikli hayirli bir evlat nasip edecek

cnm bende 16 aylik evliyim 1yildir korunmuyorum .....haziran bitti ama ben daha dogru duzgun adet bile olamadim sacma sapan bi adet donemi gecirdim cnm...vardir bi zamani aminler boşa deil....

Amin inşallah canım. Sende durumlar nasl?
bende 16 aydir evliyim cnm hamile kalip kalmadimi bilmiorum butun belirtileri yasiyorum ama testim negatif cikti gecen gun.adet donemimde sacma sapan gecti anlamis deilim .....adet olmus olsaydim bel agrim bas agrim kasik agrim var.goguslerim kahverengi halkalari birazda hassaslastim.mide yanmam da devam edio.
ama iste sacma sapan bi adet donemi gecirdim camur kivaminda akintilar falan ice napicami sasirdim

Back
X