Aşılama Temmuz ayında aşılama yaptıranlar toplanın konuşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

mavi390

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2024
56
9
1
28
Merhaba hanımlar 18 temmuz'da 2. Asilamami oldum sizin belirtileriniz neler, bugün asilamamim 11. Günu yarın regl günüm regl ağrısı hiç yok ama sol kasıkta çok ağrı var öyle ki ayakta 10 dakika duramıyorum doktor aşılamadan sonra progestan hap verdi her gece fitil seklinde kullanıyorum testi ne zaman yapsam kesin çıkar aşılama olanlar toplanın konuşalım en azından birbirimize moral verelim ✨

Bu arada benim sadece sol tarafta bir yumurtam oluştu 18 ml gibi bir boyuta oluştu ve kendi kendine çatladı ovitrelle kullanmadım yani doktor da bizde çatlamasi için veriyoruz zaten deyip aşılamayı yaptı mikroçipli aşılama yaptırdım

Bende 19 temmuzda aşılama oldum 5. Günden itibaren göğüs hassasiyeti var ilk başladığında dokunamıyordum bile hala var ama azaldı doktor kullanmam için her hangi bir ilaç vermedi progesteron veriliyomuş ama bana vermedi benimde sol yumurtalığımda Ağrı var çok gaz var ara ara karın ağrısı adet olucak gibi benim belirtilerim bunlar ne zaman test yapmayı düşünüyosunuz

Gonal f ile aşılama yaptıysanız göğüs hassasiyeti olması normal bir durum benimde aşılamadan sonra başladı 7 gün falan sürdü sonra azaldı baya cumaya kadar beklemeyi düşünüyorum test için siz ne zaman yapacaksınız 4 yıldır o.kadar hayal.kirikligi oldu ki cuma ya kadar yapmicam yoksa bugün yapsam da olur bugün adet günüm inşallah olmayız

Bende pcos var zayıf yumurtlama oluyor bende birde eşimde biraz sperm problemi var sende ne sorun var

Back
X