inş CNm benimBence güzel haberi alicaz senden debenim yumurtlamadan sonra kaybolmuştu bikac gün sonra yeniden belli olmaya başladı. Seninki dahada koyulasir bikac güne bata daha varmış. Senin bat gününde benimde doktor randevum var güzel haberleri peşpeşe sıralarız insallah
Kuzum ya benim göğüsler fena belimde ara ara sancıyo Buda öglenki ovulasyon testı
Canım ovulasyon testi mi negatifti ?Benimde hep negatifti 4 gün kala göründü herkeze farklı oluyo
Gebelik Testi negatifti 4 kala yaptım silik çikti kan testi yaptırdım hemen hamileymisimTs
Canım ovulasyon testi mi negatifti ?
Oy oy oy maşallah 3 numara sağlıklı hayırlı güzel bi kız olsun o zamanİnsş
inş CNm benimhayırlısı artık bende ıkı oğlan var bı 6 bı 4 Yaşında bu 3.olcak kısmetse o yuzden çok şaşırmam
Dün 201 di bu gün 351
Çok teşekkür ederim cnm darısı tüm isteyenlerin başınaSüper süper süper :) hayırlı olsun cnm, keyifli bir hamişlik ve Sağlıkla kucağına Alman dileklerimle.
İnşallah allah gönlüne göre verir cnmBu arada bugün doktora gittim. Reglimin ikinci günü olduğu için özellikle bugün randevu almıştım. Her iki yumurtalıkta kontrol edildi, Allah a şükür yumurtacıklar sorunsuz. Hormon testleri de yapıldı, öğleden sonra doktorum aradı onlarda da problem yok. Bir tane testin sonuçları hafta başı çıkar dediler.
Sorduklarımı ve cevapları da yazıyım. Belki işinize yarar :)
1. Çok düzenli regl düzenim olmasına rağmen, iki aydır normalden daha uzun sürede başladığını söyledim. Bunun gayet normal olduğunu hatta olumlu bir gelişme olduğunu söyledi.
2. Geçen ay evde yaptığım teste silik çizgi çıktı, ertesi gün kırmızı kart dedim. Bunun kimyasal olduğunu ve yine iyi bir gelişme olduğunu söyledi.
3. Ovulasyon testlerini kesinlikle tavsiye etmedi, bu aşamada stres yaratacağını ve görev haline getireceğinden doğru olmaz dedi.
4.kayganlaştırıcı kullanmanın zararı olmaz hatta gerekdiyse kullanılabilir dedi. Aksi halde tahriş ve enfeksiyon olabiliyor dedi.
5. Ve son olarak her şey çok yolunda da olsa aylık ihtimal %20 dedi. Ve eğer görev haline getirir üzerine stres yaparsanız en büyük sıkıntı bu dedi.
İşte böyleeee, önümüzdeki ay leyleği bekliycez yine
Bu arada bugün doktora gittim. Reglimin ikinci günü olduğu için özellikle bugün randevu almıştım. Her iki yumurtalıkta kontrol edildi, Allah a şükür yumurtacıklar sorunsuz. Hormon testleri de yapıldı, öğleden sonra doktorum aradı onlarda da problem yok. Bir tane testin sonuçları hafta başı çıkar dediler.
1. Çok düzenli regl düzenim olmasına rağmen, iki aydır normalden daha uzun sürede başladığını söyledim. Bunun gayet normal olduğunu hatta olumlu bir gelişme olduğunu söyledi.
2. Geçen ay evde yaptığım teste silik çizgi çıktı, ertesi gün kırmızı kart dedim. Bunun kimyasal olduğunu ve yine iyi bir gelişme olduğunu söyledi.
3. Ovulasyon testlerini kesinlikle tavsiye etmedi, bu aşamada stres yaratacağını ve görev haline getireceğinden doğru olmaz dedi.
4.kayganlaştırıcı kullanmanın zararı olmaz hatta gerekdiyse kullanılabilir dedi. Aksi halde tahriş ve enfeksiyon olabiliyor dedi.
5. Ve son olarak her şey çok yolunda da olsa aylık ihtimal %20 dedi. Ve eğer görev haline getirir üzerine stres yaparsanız en büyük sıkıntı bu dedi.
Hayırlısı olsun inş teysesı sağolOy oy oy maşallah 3 numara sağlıklı hayırlı güzel bi kız olsun o zaman
Rabbim gönlüne göre versın inş canım inş en kısa sürede güzel haberler verirsin bizeBu arada bugün doktora gittim. Reglimin ikinci günü olduğu için özellikle bugün randevu almıştım. Her iki yumurtalıkta kontrol edildi, Allah a şükür yumurtacıklar sorunsuz. Hormon testleri de yapıldı, öğleden sonra doktorum aradı onlarda da problem yok. Bir tane testin sonuçları hafta başı çıkar dediler.
Allah yardimcin olsun canım , cift cizgiyi görünce geçen zamanı cok çabuk gecmis olarak görüyosun. Ben daha dün 10 gün var diye sayıyodumKızlar 5 gün kaldı ve ben bırakın günleri saatleri bile geçiremiyorum.
offff offfffff
YARIN hassas testlerden dene inşallah hayırlı haberlerini alırız belirti var miKızlar 5 gün kaldı ve ben bırakın günleri saatleri bile geçiremiyorum.
offff offfffff
Bi hafta önceden benim de negatifti ama 4 gün kala silik ciktiMerhaba arkadaşlar. Ben kist tedavisi gördüm ondan sonra ilk denememiz bu aydı. (Daha önce kimyasal yaşamıştım ama o zaman korunuyordum, sonra dr gittim kist varmış, tedavi gördüm) bu ay ilk olduğun için ovülasyon yapmadım ama evde vardı. Deneyim dedim bugün, sıvı alımına fala dikkat etmeden, nefatif çıktı. Bata 1 hafta var, gebelik olsaydı pozitif çıkardı şimdiden değil mi? Boşa beklemeyeyim bu ay??
YARIN hassas testlerden dene inşallah hayırlı haberlerini alırız belirti var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?