Temmuz ayında hamile kalanlar...

Ne olursa olsun üstesinden geliriz bebişlerimiz için canım :) benim bulantım yok ama mide yanması çok oluyor. Asit genzimi yakıyor. Rennie şurup yazmış doktor onun da faydası az oldu ama inşallah geçer
İnsallah canim.tebiiki her sey mucizemiz icin.esimdende sogudum resmen insallah dogumdan sonra duzelir

Geç döllenme olabilir benim de 1 hafta kadar geriden demişti ama boyut belirtmedi

Arkadaşlar bel ağrısı yaşıyormusunuz cvp verirseniz sevinirim

Kizlar bisey soracağım ben tüp bebekle hamile kaldım .Aile hekimim tetanoz aşısı vurdurmami söyledi ama kadin dogum doktorum tüp bebekle hamile kalanlarda tetanoz aşısı vurulmaz diyor kafam karisti sizde durumlar nasıl

Mrb Arkadaşlar ne durumdasınız. Agrısı bulantısı olan varmı süreciniz nasıl ilerliyor.
Merhaba cenazemiz vardi bizim uzun zamandır giremedim. Benim sabah bulantilarim var. birde çok yoğun bir baş ağrısı. Sizler nasılsınız kimsenin sesi çıkmıyor. Umarım herkesler iyidir.

Merhaba cenazemiz vardi bizim uzun zamandır giremedim. Benim sabah bulantilarim var. birde çok yoğun bir baş ağrısı. Sizler nasılsınız kimsenin sesi çıkmıyor. Umarım herkesler iyidir.
Başınız saolsun dün Dr gittim bel ağrısı için normal dedi haftaya da 2li testimiz var inşallah herşey olumlu geçer

Başınız saolsun dün Dr gittim bel ağrısı için normal dedi haftaya da 2li testimiz var inşallah herşey olumlu geçer
Sağol canım inşallah olumlu sonuçlar alırsınız. Bu arada benim bebek ikizmis önceki Dr görmemiş doktorumu değiştirdim. 1 ay rapor verdiler yatarak geçecek benim hamilelik sanırım.

Sağol canım inşallah olumlu sonuçlar alırsınız. Bu arada benim bebek ikizmis önceki Dr görmemiş doktorumu değiştirdim. 1 ay rapor verdiler yatarak geçecek benim hamilelik sanırım.
Maşallah inşallah kucağımıza alırız bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli bi şekilde

Hayırlı sabahlar hanımlar bu formu hamileligimin basından beri takip ediyorum ve hep son durumlarimi yazıyorum beni bilenler taniyacaktir benim bebeğin kalp atışını halen duyamadik ve en son devlete gittim orda da asistan doktor muayne etti ve kürtaj dedi moralim çok bozuldu bebeğin tam gelismedigini ve buyumeyecegini söyledi sağlıksız bir gebelik dedi inanın ne yapacağmi bilemedim son kez ozele gittigim doktorum var ona da gidicem eğer oda aynı şeyi söylerse yapcak bisey yok diye düşünüyorum rabbim nasip etseydi zaten kalbi atardı

İnşallah duyarsın canım

İnşallah duyarsın canım
Hanımlar bugün doktora gittik malesef kalp atışı yok 9 uncu haftadayım doktorum yarın sabah 9 da gel alalım dedi sonuç kürtaj allah nasi etmeyince etmiyor demek ki sağlıklı bebek olsa zaten büyürdü doktor dedi senin sağlığın için en uygun olanı kürtaj dedi mecbur sabah kürtaja gidicem allahım kimseye yasatmasin insallah bir sonra ki hamileliğim güzel geçer inşallah ikinciye hamile kalırım bende anne olurum anne olmayı yavrumun olmasını onu koklamayi çok istiyorum sabır sabır sabır yarabbim çok zor şeyler ama insallah yine hamile kalırım çekeceğim bütün yorgunluklara ve migde bulantilarina razıyım allahım sen bana sağlıklı bir evlat nasip et insallah amin

Canım çok geçmiş olsun. Allah bundan sonra sağlıklı bebekler nasıp etsin sana. Üzülme herseyde vardır bir hayır. Sağlıksız veya hastalıklı kromozomlardan olusan bebekler tutunamiyorlar. Bu yüzden üzülme Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.

Şimdi geldik hastaneden canim çok sağol güzel duaların için insallah rabbim bana da size sağlıklı hayırlı evlat nasip eder

Bende temmuz ayı hamile kaldım. Su an 12+3 teyim. Dün 2li tarama yapıldı. Sonuç ekteki gibi. Siz de durumlar nedir. Dosya yi yukleyemedim bir türlü. Sonuç düşük risk yazıyordu. Ve bazı rakamsal değerler yaziyordu.

Merhaba canım bende Çarşamba 12+3 olacağım ve randevum var. İkili test yaptıracağım. Rabbim sağlık versin bebeklerimize. Özel hastanede mi yaptırdın acaba fiyat öğrensem?

Canım çok geçmiş olsun. Rabbim biliyordur hayırlısını. Vardır zamanı. İnşallah yakın zamanda yeniden sağlıklı bir gebelik olur.

Kızlar ben 9+3 teyim sanki karnım şiş gibi pantolonların önü çok sıkıyor giyemiyorum artık ama daha karnımın büyümeye başlaması için çok erken sizde durum ne

Canım çok üzüldüm Allah hayırlısını versin inşallah tez zamanda tekrar hamile kalırsın

Eminim tekrardan aynı heyecanla yaşayacaksınız hamileliğinizi... Söylemesi kolay biliyorum ama bazen zamanı olmuyor. Mutlaka zamanı geldiğinde herşeyin yolunda olduğu güzel bir hamilelik sizinle olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…