- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 33
Aynı gün öğrenmişiz 4 Eylülde mi gideceksin ben ne zaman gitsem bilmiyorum biri 31 agustosta diğeri 15 Eylülde cagırdıHerkese merhabalar,
Hepinize sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum. Benim son regl tarihim 20 temmuzdu ve bayramın ilk günü idrar, 3. günü de gebelik testi yaptım. İlk dr muayenem 4 Eylül'de olacak.
Merhaba canim. sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini. şuan 5. haftada gorunuyorsun büyük ihtimal keseyi görürsün ama kalp atışı için çok erken. kalp atışı en.erken 7 haftada duyuluyor diye biliyorum. Benim doktorum 7. haftamda cagirdi kalp atisi icin ctesi gidecem bende.Ama yinede sen bilirsinMerhaba kızlar bir sorum var gecen persembe yani ayın 23ünde öğrendim gebeliğimi değerim 222 cıktı, cumartesi tekrarladım 618 cıktı. Kese ve kalp atışı icin ne zaman gitmeliyim? Bir doktor 31 agustosta cagırdı diğeri 15 etlüle kadar bekle dedi
Merhaba tesekkur ederim bilgi verdiğin icin canım inşallah sağlıklı bir gebelik geciririz :) o zaman 15 Eylülü bekliyeyim ben toptan cıksın :)Merhaba canim. sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini. şuan 5. haftada gorunuyorsun büyük ihtimal keseyi görürsün ama kalp atışı için çok erken. kalp atışı en.erken 7 haftada duyuluyor diye biliyorum. Benim doktorum 7. haftamda cagirdi kalp atisi icin ctesi gidecem bende.Ama yinede sen bilirsin
Benimde son kontrolümde oluşuyor felan dedi taa 11. Haftada gel dedi ikinci gebelik bu. İlkinde çok acemiydim çok korkuyordım bişey olacak ssnıyodum her hafta kontrole gidip bebeğimi görmek istiyordum şimdide otomatik pilota bağladımMerhaba tesekkur ederim bilgi verdiğin icin canım inşallah sağlıklı bir gebelik geciririz :) o zaman 15 Eylülü bekliyeyim ben toptan cıksın :)
Aynı gün öğrenmişiz 4 Eylülde mi gideceksin ben ne zaman gitsem bilmiyorum biri 31 agustosta diğeri 15 Eylülde cagırdı
Mrb kizlar. Bende pazartesi gunu bebegimin kalp atislarini duydum. Yanliz benim sat tarihim 27 haziran ama doktor 15 temmuzda dollenme olmus dedi. Bi sorun olmadigini cok iyi durumda oldugunu soyledi. Kan tahlilleri verdi ilk randevuyuda ekimin 1 icin verdi ayrintili ultrason olcak dedi. Ozamana kadar nasil sabretcem bilmiyorum. Bisey olur diyede cok kirkuyorum. Bu arada vasindan beri sozi takip ediyorum.
Tsk ederim sadece zaman cok yavas ilerliyor daha once iki dusugum oldu tabi onlarda hem daha kucuk hemde kalp atisi olmamisti biraz ondan endiseliyim. Tevekkulden baska caremiz yok.İçinizi ferah tutun ve keyfini çıkartın. Doktorunuz da sorun olmadığını söylemiş, kalp atışları duyulmuş.Ne mutlu size...
Benim hesaplamama gore bugün 7 haftanın içindeyim 7+4 yarın doktora randevumuz car kalp atışını duymak için bakalım inşallah duyarız hayirlisiyla8 haftalık diyo takviminiz duymanız gerekirdi aslında
Merhaba canim bugün benim tam 7. haftam şimdi kontrolden çıktım çok şükür duyduk kalp atışını. darısı tüm bekleyenlerin başına. Yalnız benim Dr karından değil direk alttan ultrasondan baktı bundan sonra karından devam ederiz dedi.Benim hesaplamama gore bugün 7 haftanın içindeyim 7+4 yarın doktora randevumuz car kalp atışını duymak için bakalım inşallah duyarız hayirlisiyla
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba canim bugün benim tam 7. haftam şimdi kontrolden çıktım çok şükür duyduk kalp atışını. darısı tüm bekleyenlerin başına. Yalnız benim Dr karından değil direk alttan ultrasondan baktı bundan sonra karından devam ederiz dedi.
Ne büyük mutluluk, maşallahMerhaba canim bugün benim tam 7. haftam şimdi kontrolden çıktım çok şükür duyduk kalp atışını. darısı tüm bekleyenlerin başına. Yalnız benim Dr karından değil direk alttan ultrasondan baktı bundan sonra karından devam ederiz dedi.
sağol canım amin cümlemiz inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebislerimizi.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Cnm çok geç vermiş randevunu ekimin 1 ine daha 1 ay var .ben salı günü gittim kalp atışını duydum 18 eylülde çağırdı muhtemelen 2li testi yapacak 11 haftalik oluyorum benim sat tarihinde 8 temmuzMrb kizlar. Bende pazartesi gunu bebegimin kalp atislarini duydum. Yanliz benim sat tarihim 27 haziran ama doktor 15 temmuzda dollenme olmus dedi. Bi sorun olmadigini cok iyi durumda oldugunu soyledi. Kan tahlilleri verdi ilk randevuyuda ekimin 1 icin verdi ayrintili ultrason olcak dedi. Ozamana kadar nasil sabretcem bilmiyorum. Bisey olur diyede cok kirkuyorum. Bu arada vasindan beri sozi takip ediyorum.
Ben sağlık ocağında yaptırmıştım 4 haftalikken tsh hormonum 3.68 çıktı aile hekimi normal dedi sonra Devlet Hastanesinde kadın dogumcuya gittim 2.bucugun altında olması gerekiyor dedi dahiliye e ginderdi oraya gittim normal ama bir daha yapalım dedi 2.58 çıktı sağlık ocaklarında yüksek cikior dedi.özel gittim kafanı karıştırma dedi..anlayacağınız kafam karıştı zaten sorunlu biriyim.ilk Bebeğimi kaybettim Spina bifidadan folik asit eksikliginden ondan sonra 9 ay kullandım nasılsa idrardan atiliyor diye çok sukur 5 yaşında bir kızım var ama hamilelikte neler yaşadım aynısı olacakmı diye şimdi folik asit i 1 buçuk senedir kullanıyorum. Ve doktorlar çık kullanmanın zararı olduğunu söylüyorlar. Ben neyapacan imi şaşırdım birde 4 haftalikken pikniğe gittim orda usuttum akşam karin agrisi la acil e gittim bağırsak enfeksiyonu geciriyormusum iki serum taktı kendime geldim ama enfeksiyon 14.75 di bayram Arefe sinde sonra hastalık bırakmadı balgamda kan gelior gittm acil e kan tahlilleri temiz dedi cigeri dinledi birsey yok dedi gecmezse Dr gidersin dedi bir ara gitti yine başladı çarşamba randevu aldım bakalım inş birsey çıkmaz çok uzun oldu ama daha neler yaşadım herseyime baktırım hamilelikte sorun yasamayayim dedim şimdiden başladım eşimin dediği gibi benim derdim bitmez..Ayy ne sorunluyum ...daha anlatsam neler var neler..Allah sonumuzu Hayır etsin.sağlıcakla alalım kucaklarimiza..Arkadaşlar rutin kan tahlillerinizi yaptırmayı unutmayın ilk etapta tiroidler kızamıkcık b12 idrar vs hepsine baktırın aile hekiminizden size tavsiyemdir vajinal enfeksiyon falan varmı ihmal etmeyin
Evt canım malesef banada gec gıbı geldi. Birde ben yurtdışındayım burda istedıgınız gıbı doktorla gorusemıyorsunuz. Ben yinede gitmeyı dusunuyorum eylulun ortası gıbı. Hayırlısı olsun diyelim.Cnm çok geç vermiş randevunu ekimin 1 ine daha 1 ay var .ben salı günü gittim kalp atışını duydum 18 eylülde çağırdı muhtemelen 2li testi yapacak 11 haftalik oluyorum benim sat tarihinde 8 temmuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?