kız deryata topiğin hayırlı ve uğurlu olsun, bol hamiş dolsun, duaların kabul olsun
benim bat 5 temmuz
slm deryata benimde sat 10 temmuz...aynıyız yaniii...aama benim 2.bebeğim olucak hayırlısıyla 2.5 yaşında bir kızım var. bu ay 2. denememiz inşallah tutar..ben ilkindede akıntı tedavisi görüp sonra hamile kalmıştım geçen ay olmadı bu ay fitil kullandım bakalım inşallah tutar...akıntın ız varsa kızlar o hamile kalmayı zorlaştırıyor yani bilgilendirmek istedim tedavisini yapıp öyle deneyin...HADİ BAKALIM İLK MÜJDELİ HABERİ KİM VERECEK...
Hayirlisi olsun prenses, allahin izniyle bebislere kavusalim insallah. Bendede rahim agzinda yara vardi 2 ay evvel yarayi dondurdum. O yarada gebelige engelmis. Hayrlisi olsun insallah hepmiz icin . Ben izmirde yasiyorum. Sen nerde yasiyorsun ?
Hayirlisi olsun prenses, allahin izniyle bebislere kavusalim insallah. Bendede rahim agzinda yara vardi 2 ay evvel yarayi dondurdum. O yarada gebelige engelmis. Hayrlisi olsun insallah hepmiz icin . Ben izmirde yasiyorum. Sen nerde yasiyorsun ?
slm umarım topiğin bana ve herkese uğur getirir benim de 25 temmuz
hepimize inşallahhhh aminnn...buraya daha sık girip dertleşelim haa nasıl olur yaa??
slm umarım topiğin bana ve herkese uğur getirir benim de 25 temmuz
benim de ilk ay ve bat 8 temmuz yazmadık konu bırakmadım artık herkes anladık bat 8 temmuz diyecek
O zaman duzeltelim hemencik listeyi introm track :))
5 temmuz Orkide
8 temmuz İntrom Track
10 temmuz prenses-deryata
25 temmuz ezoben
teşekkür ederimm :)
Ricaedeeim, ne kadar oldu cocuku dusuneli nerdensin ?
İstanbuldayım, daha bu ay karar verdik hemen yumurtlama zamanı hesaplayıp temel atma törenlerimizi zamanında yerine getirdikama yakında olcak gibi bir his var ilk aydan olmaz diyorum ama olanlar da var belli olmaz işte ilk aydan şüphelenmek en iyisi
Olur burcincim hatta Cokda super olur :) insallah bu topikteki herkes hamile kalir :) bakalim ilk olumlu yaniti kim gorucek :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?