Temmuz ayinda hamile kalmak istiyorum diyen bayanlar buraya

deryata

Guru
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
124
0
296
Bolu
Kizlarrrr , hamilelik dusunceleri temmuza kaldi diyorsaniz buraya gelin
Umarim hepimiz icin verimli bir forum olur bnm sat 10 temmuz haydi hepimiz icin hyrlisi

kız deryata topiğin hayırlı ve uğurlu olsun, bol hamiş dolsun, duaların kabul olsun
benim bat 5 temmuz

slm deryata benimde sat 10 temmuz...aynıyız yaniii...aama benim 2.bebeğim olucak hayırlısıyla 2.5 yaşında bir kızım var. bu ay 2. denememiz inşallah tutar..ben ilkindede akıntı tedavisi görüp sonra hamile kalmıştım geçen ay olmadı bu ay fitil kullandım bakalım inşallah tutar...akıntın ız varsa kızlar o hamile kalmayı zorlaştırıyor yani bilgilendirmek istedim tedavisini yapıp öyle deneyin...HADİ BAKALIM İLK MÜJDELİ HABERİ KİM VERECEK...

Hayirlisi olsun prenses, allahin izniyle bebislere kavusalim insallah. Bendede rahim agzinda yara vardi 2 ay evvel yarayi dondurdum. O yarada gebelige engelmis. Hayrlisi olsun insallah hepmiz icin . Ben izmirde yasiyorum. Sen nerde yasiyorsun ?

Hayirlisi olsun prenses, allahin izniyle bebislere kavusalim insallah. Bendede rahim agzinda yara vardi 2 ay evvel yarayi dondurdum. O yarada gebelige engelmis. Hayrlisi olsun insallah hepmiz icin . Ben izmirde yasiyorum. Sen nerde yasiyorsun ?

ben hatayda yaşıyorum canım adım BURÇİN 23 yaşındayım.inşallah bu ay hepinizde tutar...senin ilk gebeliğinmi canım ne zamandır deniyorsunuz?

slm umarım topiğin bana ve herkese uğur getirir benim de 25 temmuz

hepimize inşallahhhh aminnn...buraya daha sık girip dertleşelim haa nasıl olur yaa??

benim de ilk ay ve bat 8 temmuz yazmadık konu bırakmadım artık herkes anladık bat 8 temmuz diyecek

Ricaedeeim, ne kadar oldu cocuku dusuneli nerdensin ?

İstanbuldayım, daha bu ay karar verdik hemen yumurtlama zamanı hesaplayıp temel atma törenlerimizi zamanında yerine getirdik ama yakında olcak gibi bir his var ilk aydan olmaz diyorum ama olanlar da var belli olmaz işte ilk aydan şüphelenmek en iyisi

inşallah en kısa zamanda tutar benim 2. gebeliğim olmasına rağmen çok sabırsızım sizin şu an neler hissettiğinizi çok iyi anlıyorum...

Olur burcincim hatta Cokda super olur :) insallah bu topikteki herkes hamile kalir :) bakalim ilk olumlu yaniti kim gorucek :))

dün ben gece girdim baktım kimsecikler yoktu demekki ben çıkmışım siz gelmişinizzz...tühh bir türlü karşılaşamadık::)))

ya kızlar haberlerde geçen bişey gördüm belki sizde görmüşsünüzdür...kadın maddi sıkıntılar yüzünden biri 2 biri 3 yaşında 2 çocuğuna fare zehiri içirip öldürmüşş...çok değil 7-8 ay öncede hatayda böyle bir olay olmuştu yine bize yakındı hemen hemen...yine kadın cinnet geçirdi 2 çocuğunu birini boğarak,diğerinide bıçaklıyarak öldürmüş...kadın şimdi akıl hastesinde ama herkez çıkacağını hapis cezası almıyacağını söylüyor.. ALLAHIMMM SEN İNSANIN AKLINI ALMA ALLAHIMMMM.......biz çocuk olsun diye dua ediyoruz millet çocuklarını öldürüyor....ne olursa olsun İNSAN olan böyle bişey yaparmı yaaa delirecem yaaa...linç edesim var o anneleriii...paran yoksa çalışşş...

AYY KIZLAR ÇOK DOLMUŞUM YA BİR KAÇGÜNDÜR BU HABERLERLEE....AYY BİDE DÜN NETTE BİŞEY GÖRDÜM...ÇOCUKLARINIZA DİKKAT EDİN DİYE BİR VİDEO...
anlatıyım size..videoyu bir polis memuru çekmiş...organ mafyasıyla iş birliği yaptığını ve bundan çok pişman olduğunu yazmış...istanbul emniyetinde bu işle iş birliği yapan birçok polisin olduğunu yazmış...ayy küçük çocukların bütün organlarını kaldırıp bide fotosunu koymuş şerefsizler...

birden tesadüf video izlerken karşıma çıktı....HEPTE BENİMİ BULUR BU ŞEYLER.....DÜN UYUYAMADIM ZATEN KIZIMI ÖYLE İZLEDEİM DURDUMM...ALLAHIM ÖYLE BİŞEY YAŞATMA KİMSEYE DİYE DUA ETTİMMM...

YANİİİ KONU ŞURAYA DAYANIYORRR...ANNE OLMAKK SADECE KARNINDA 9 AY TAŞIMAK DEĞİLL..ANNE OLMAK ONU HERŞEYDEN KORUMAK,ANNE OLMAK AKLININ TAMAMİYEN EVLADINDA OLMAK,ANNE OLMAK GÜRÜLTÜDE BİLE EVLADIN NEFESİNİ DUYMAKTIRRR ARKADAŞLAR....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…