Temmuz ayinda hamile kalmak istiyorum diyen bayanlar buraya

Gercekten duyduklarmiz normalinsanlarin yapacagi cinsten degil. Bunlar normalde degil zaten gercekten dusunmek bile tuylerimi urpertiyor,caniler...

Yooo olanda var ilk aydan , ayrica hamile kalanlar genelde hissediyorlarmis bu icindeki his dogruda olabilir yani allah gonlune gore versin guzelim

Yooo olanda var ilk aydan , ayrica hamile kalanlar genelde hissediyorlarmis bu icindeki his dogruda olabilir yani allah gonlune gore versin guzelim

olur inş tatlım ya ama benim hayatım hep aksiliklerle geçti çoğu zaman istediğimi yapamadım o yüzden ilk ay hamile kalcak kadar şanslı değilimdir diyorum ama gariplikler oluyor bana özellikle bugün başladı 2-3 gündür göğsümde şişilik var ama çok hafif ve ucu hep düz olurdu ilk kez hep olmasa da baya kocaman oluyo onun dışında bugün çok belirgin bir hale gelmiş göğüsün koyu yuvarlak kısmı var ya orası baya bi şişmiş göğüsümden daha uzak 2.göğüs gibi 2-3 saatten beri de göğüs uçlarımda acı olmaya başladı hafiften hafiften tahriş olmuş gibi ve dünden beri yumurtlama zamanımdan daha fazla aşırı beyaz hafif mavimsi akıntım var bugün daha çok gelmiş dünden karnım da ağrıyor kasılma oluyor ara ara adetime 10 gün var ihtimal olabilir mi ?

eee kızlar anlatın bakalım bir değişiklik varmııı???belirti felannn...ben bu aydan umutsuzum nedense....bu ay olmazsa vermek isteğim 5 kilo var onları verecemm...son gaz diyettt olucak....bakalımmm sonuç ne gösterecek???

slm kızlar
benim de aslın da bugün adet olmam gerekiyo ama daha gelen giden bişey yok gerçi geçen ayda 4 yada 5 gün sekmişti ve sonra malesef kırmızlar gelmişti offffff ya artık olsun niye bu kadar zor hamile kalmak ya çok çaresiz bi durum allah nasip etmeyince olmuyo işte
inşş kızlar temmuz da hepimiz hamiş oluruz rabbim hepimizin gönlüne göre versin

hamiş adaylarıııııı, beni de alın bakim aranıza inşallah, gerçi benim 1 gün kaldı bata , bakalım, hiçbir belirtim yok hala:18::18:

hamiş adaylarıııııı, beni de alın bakim aranıza inşallah, gerçi benim 1 gün kaldı bata , bakalım, hiçbir belirtim yok hala:18::18:

canım bizim seninle aynı benim de bugüm olmam gerekiyodu ama hala yok belirti de yok benden bu ay umit yok ama inşş sennden güzel hebrler duyarız

selam canlarrr
benm bat sanırsam 26 temmuz bu ara pek bi aceleci pek bi değişkende kendileri

benim de canım öyle bi ay diğerini tutmuyo mesela geçen ay 5 gün sekti tamam dedim ya bu ay kesin tutturduk ama fosss çıktı bakalım bu ay ne yapacak offf ne kadar stresli can sıkan bi durum gecikince insan ister istermez hemen düşünüp hayal kurmaya başlıyo keşke o geciklemler hep pozitifffff olsa ahhhhhhhh ahhhhhh

Listeyi guncelleyelim..
30 haziran hasretim
1 temmuz dobrabre
4 temmuz orkide55- wishper
5temmuz Orkide
8 temmuz İntrom Track
10 temmuz prenses-deryata
13 temmuz mavihayal
25 temmuz ezoben
26 temmuz huysuzmelek

Guzelim erken belirtide verebiliyor :) belkide hamissindir Benimde tam 10 gun var bata , ama bnde hic bir degisiklik yok simdilik. Senin adet dongun ne kadar suruyor bu arada . Bnm 29 gunde bir

Bnde cok umutlu degilim acikcasi hic belirtim yok , sanirim bu konuda intromtck sansli :)) bu ay ondan umitliyim baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…