ya kızlar haberlerde geçen bişey gördüm belki sizde görmüşsünüzdür...kadın maddi sıkıntılar yüzünden biri 2 biri 3 yaşında 2 çocuğuna fare zehiri içirip öldürmüşş...çok değil 7-8 ay öncede hatayda böyle bir olay olmuştu yine bize yakındı hemen hemen...yine kadın cinnet geçirdi 2 çocuğunu birini boğarak,diğerinide bıçaklıyarak öldürmüş...kadın şimdi akıl hastesinde ama herkez çıkacağını hapis cezası almıyacağını söylüyor.. ALLAHIMMM SEN İNSANIN AKLINI ALMA ALLAHIMMMM.......biz çocuk olsun diye dua ediyoruz millet çocuklarını öldürüyor....ne olursa olsun İNSAN olan böyle bişey yaparmı yaaa delirecem yaaa...linç edesim var o anneleriii...paran yoksa çalışşş...
AYY KIZLAR ÇOK DOLMUŞUM YA BİR KAÇGÜNDÜR BU HABERLERLEE....AYY BİDE DÜN NETTE BİŞEY GÖRDÜM...ÇOCUKLARINIZA DİKKAT EDİN DİYE BİR VİDEO...
anlatıyım size..videoyu bir polis memuru çekmiş...organ mafyasıyla iş birliği yaptığını ve bundan çok pişman olduğunu yazmış...istanbul emniyetinde bu işle iş birliği yapan birçok polisin olduğunu yazmış...ayy küçük çocukların bütün organlarını kaldırıp bide fotosunu koymuş şerefsizler...
birden tesadüf video izlerken karşıma çıktı....HEPTE BENİMİ BULUR BU ŞEYLER.....DÜN UYUYAMADIM ZATEN KIZIMI ÖYLE İZLEDEİM DURDUMM...ALLAHIM ÖYLE BİŞEY YAŞATMA KİMSEYE DİYE DUA ETTİMMM...
YANİİİ KONU ŞURAYA DAYANIYORRR...ANNE OLMAKK SADECE KARNINDA 9 AY TAŞIMAK DEĞİLL..ANNE OLMAK ONU HERŞEYDEN KORUMAK,ANNE OLMAK AKLININ TAMAMİYEN EVLADINDA OLMAK,ANNE OLMAK GÜRÜLTÜDE BİLE EVLADIN NEFESİNİ DUYMAKTIRRR ARKADAŞLAR....
İstanbuldayım, daha bu ay karar verdik hemen yumurtlama zamanı hesaplayıp temel atma törenlerimizi zamanında yerine getirdikama yakında olcak gibi bir his var ilk aydan olmaz diyorum ama olanlar da var belli olmaz işte ilk aydan şüphelenmek en iyisi
Yooo olanda var ilk aydan , ayrica hamile kalanlar genelde hissediyorlarmisbu icindeki his dogruda olabilir yani allah gonlune gore versin guzelim
benim de ilk ay ve bat 8 temmuz yazmadık konu bırakmadım artık herkes anladık bat 8 temmuz diyecek
hamiş adaylarıııııı, beni de alın bakim aranıza inşallah, gerçi benim 1 gün kaldı bata , bakalım, hiçbir belirtim yok hala:18::18:
selam canlarrr
benm bat sanırsam 26 temmuz bu ara pek bi aceleci pek bi değişkende kendileri
hamiş adaylarıııııı, beni de alın bakim aranıza inşallah, gerçi benim 1 gün kaldı bata , bakalım, hiçbir belirtim yok hala:18::18:
olur inş tatlım ya ama benim hayatım hep aksiliklerle geçti çoğu zaman istediğimi yapamadım o yüzden ilk ay hamile kalcak kadar şanslı değilimdir diyorum ama gariplikler oluyor bana özellikle bugün başladı 2-3 gündür göğsümde şişilik var ama çok hafif ve ucu hep düz olurdu ilk kez hep olmasa da baya kocaman oluyo onun dışında bugün çok belirgin bir hale gelmiş göğüsün koyu yuvarlak kısmı var ya orası baya bi şişmiş göğüsümden daha uzak 2.göğüs gibi2-3 saatten beri de göğüs uçlarımda acı olmaya başladı hafiften hafiften tahriş olmuş gibi ve dünden beri yumurtlama zamanımdan daha fazla aşırı beyaz hafif mavimsi akıntım var bugün daha çok gelmiş dünden karnım da ağrıyor kasılma oluyor ara ara adetime 10 gün var ihtimal olabilir mi ?
eee kızlar anlatın bakalım bir değişiklik varmııı???belirti felannn...ben bu aydan umutsuzum nedense....bu ay olmazsa vermek isteğim 5 kilo var onları verecemm...son gaz diyettt olucak....bakalımmm sonuç ne gösterecek???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?