Temmuz ayinda hamile kalmak istiyorum diyen bayanlar buraya

Bnde cok umutlu degilim acikcasi hic belirtim yok , sanirim bu konuda intromtck sansli :)) bu ay ondan umitliyim baya

Valla inş içinden geçtiği gibi şanslıyımdır :) ama inş hepberaber bu ay hamile kalcaz benim ağrılar ara ara devam ediyor bel diz ağrısı çekiyorum akıntım var çok yoğun bişeyler yaptığımda hemen bel diz karın ağrısından ölüyorum iştah arttı biraz ve yemek yedikten sonra genelde akşam yemeğinden sonra çok az da yesem midem bulanıyor göğüs ucum da hafif yanıyor dokununca.Psikolojik olsa olsa hangisi olcak :44:

ayyyy listeye eklenmişim ne güzelll...uyy uyyy...hafiften göğüslerim ağrıyo ama böle tarif edemiyomm... gerime gibi sızlama gibi.. 4 günüm kaldı..

kızlar hafiften yanıyo diyodum ya şimdi bir bakem dedim azcık ucuna dokundum 10 dk dır gıdıklayo kendi kendine

Son düzenleme:

Guzelim ins dedigin gibi olurda hepimiz hmis oluruz ama dedigim gibi bnde hic blirti yok . Sendeki blirtilerin hemn hepsi hmilelik belirtusi . Bn olsam taniyi koyardim , suphesiz

Listeyi guncelleyelim..
30 haziran hasretim
1 temmuz dobrabre
4 temmuz orkide55- wishper
5temmuz Orkide
8 temmuz İntrom Track
10 temmuz prenses-deryata
13 temmuz mavihayal
25 temmuz ezoben
26 temmuz huysuzmelek

bende listeye eklenmişim ne güzel ya bi de adımın karşısın da görünce içim gitti keşke gerçek olsa ama nerde adet belirtileri başladı hafiften karın ağrısı bel ağrısı offff yine olmadı yine
zaten pzt günü alanın da çok iyi olan bi prof gidiyorum artık son umudum o inşş benim de derdime derman olur

ay böyle ismimiizin yanında hamile ne güzel oldu inşallah hamile olunca da koyulur hepimizin

tık tık tık ben geldim ama kimsecikler yokk aslında hepimizin girebileceği uygun saatler olsada toplansak ne güzel olurr herkezz girebileceği uygun saatleri yazabilirmi acepp?????şöyle bir kaynatsakkk...benim için her saat uygun gece de kocalar uyuduktan sonrada girebiliremm..mesela benimki eve gelince yemek yer yemez düşeş oluyorrr...yahhuu tüm erkeklermi böyle acepp???

kızlar benimde bat 12 temmuz ... bir de kac aydır deniyorsunuz onuda yazalım olur mu....

canım benim de bu ay 4. denememiz olacak bu ay olmazsa bile inşş önümüzdeki ay son olur çabam uğraşım bekleyişim son bulur artık

benide eklermisiniz bat 20 temmuz bugün 11.günüm ovulasyon testi aldım onu kullanıcağım adetim 31-32 gün de falan oluyor sizce gün aşiri mi her gün mü olmalı???

kızlar benimde bat 12 temmuz ... bir de kac aydır deniyorsunuz onuda yazalım olur mu....

30 haziran hasretim
1 temmuz dobrabre
4 temmuz orkide55- wishper
5temmuz Orkide
8 temmuz İntrom Track
10 temmuz prenses-deryata
12 temmuz elkassam
13 temmuz mavihayal
20 temmuz ebay
25 temmuz ezoben
26 temmuz huysuzmelek

Son düzenleme:

Guzelim oyle diyorsun ama unutma ki hamilelik belirtileri ile adet belirtileri birbirine cok karistiriliyor bunu unutma bence :)) ayrica bu forumda asla umutsuz dusunmek yok :) allahin izniyle hepimizin bebisleri olucak .20: Sadece sabretmek gerek

benide eklermisiniz bat 20 temmuz bugün 11.günüm ovulasyon testi aldım onu kullanıcağım adetim 31-32 gün de falan oluyor sizce gün aşiri mi her gün mü olmalı???

Yumurtlama olduktan sonraki 14 gun sonunda adetimiz basliyor. Bu nedenle 32-14= 18
Adetinin basladigi gunden itibaren 18 gun say, bu gunun 3 gun oncesi ve 3 gun sonrasi gun asiri iliskiye girmelisin sekerim.

kızlar geçen ay yumurta takibi yaptırmıştım benim yumoşlar gelişmemiş bu ay bal tarçın kürü deniyorum inşl işe yarar

kızlar sanırım adet sancılarım başladı ya.geçen hafta kasığımda batmalar olmuş çok hafif pembe leke gelmişti.ama bir haftada çok yordum kendimi.misafir falan da geldi.ya baştan tutmadı ya da tuttu da ben sahip çıkamadım. belki de tuttu ve gebelik belirtisini adet sancısıyla karıştırıyorum.inşallah öyledir.ama bat 4 temmuz bakalım artık.test yaptım iki gün önce negatif.kan testine de cesaret edemiyorum negatif olur diye.bir de bu evde yapılan 3 liraya falan satılan gebelik testlerinde ne zaman belli olur.eczacıya sordum "daha kaliteli yok mu" diye."herkese bundan veriyoruz" dedi

ayrıca listeye eklenmişim.karşımda da hamile resmi var.hadi bakalım inşallah.sinerji yaratalım kızlar.bizim ilk deneme ama çevremde o kadar çok hamile kalmamı isteyen insan var ki...ve bende kendimi daha önce hiç inanmamama rağmen bu enerjiye- "evrenin gönderdiği mesajlara"- o kadar çok kaptırdım ki!! umarım hepiciğimiz hamile hamile gezeriz bu forumlarda.mart annecikleri oluruz.öptüm kıssslaaaar

Son düzenleme:

Guzelim, ne guzel yerlesme kanamn da olmus hamilelik belirtileri ile adet belirtilri birbirine karisiyor biliyorsun :) umarim hamilesindir . Hatta hepimiz hamileyizdir

Guzelim oyle diyorsun ama unutma ki hamilelik belirtileri ile adet belirtileri birbirine cok karistiriliyor bunu unutma bence :)) ayrica bu forumda asla umutsuz dusunmek yok :) allahin izniyle hepimizin bebisleri olucak .20: Sadece sabretmek gerek
evet bitanem hamilelikle gebelik belirtileri bi oluyo da insan kendi vucudunu da tanıyo ne biliyim burda yazalardan adetine 5 gün kala göğüs hassasiyeti falan olur diye okumuştum ben hiç öyle yok eşim de bana çok kızıyo olumuz düşünüyorum diye ama boşu boşuna da ümitlendirmek istemiyorum kendimi sonrası malum inşş gülüm burda hepimiz oluruz
Hasretim, bu forumda olumsuz dusunmek yok Eminim ki bu ay hepimiz birden ulkenin nufusunu en az birer kisi arttiracagiz
ayyyyy inşallah canım ya zaten allah nasip ederse arka arkaya doğurmayı düşünüyorum nüfus patlaması olsun
kızlar geçen ay yumurta takibi yaptırmıştım benim yumoşlar gelişmemiş bu ay bal tarçın kürü deniyorum inşl işe yarar

canım bende bal tarçın çörek otu karışımı yemiştim bi fayda görmedim belki kişiden kişiye değişir canım inşş sen fayda görürüsün arkadaşım ayrıca soğan kürü, incir kürü,arı sütü bal polen karışımı yedim eşime de yedirdim keçi boynuzu kaynattım içirdim gerçi eşim de allah şükür sperm sorunu yok ama ek takviye olsun dedim
bebiş uğrana yapmadığım şey kalmadı allah sonumu hayır etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…