Aşılama temmuz ayında melegine kavuşmak isteyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bebegim_01

rabbim saglikla kucagima alim melegimi inşaallah
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
2.344
269
123
39
buyrun bayanlar bu ay yeni bir sayfa açıyorum kendime.her son yeni bir başlangıçtır diyerek her ay oldugu gibii kendi kendime moral vermeye çalışıyorum.ben bu ay mayıs ayında aşılama olmamış gibi yeni dr.umun eline bırakacam o bu ay ne derse o olacak.ilk kan testimide yaptım bile.sırada sulu ultrasonve eşimin kan ,sperm testleri var.onlarda haftaya salı.gelişmeleri burdan yazacam.benim gibi tedavi sürecinde olanlar ve temmuz ayında meleklerine kavuşmak isteyenler bu topikte buluşabiliriz.sıkıntılarımız bilmedigimiz yada yanlış bildigimiz şeyleri burdan birbirimize paylaşalım ve dogruyu bulallım.zemuszemusalkisalkisalkis

bebeğim01 umarım bebeğine kavuşursun bu ay sağlıkla ve hayırlısıyla...her ay yeni bir umut haklısın..ben de bu ay ilk aşılamamı olmuştum ama bugün kan testinde negatif sonuç aldım.. her şeyin hayırlısı tabii..hep böyle dua ediyoruz..ama insan üzülüyo haliyle..mutlaka vardır bir zamanı Allah'ım aratmasın inşallah..

Son düzenleme:
bebğim merhaba bende mayısta aşılama oldum ve negatif tabiki..temmuzda bir aşılama daha olacak sonrası tüp bebek..
evveliytaı var tabiki toplam ameliyatlar histereokopi 3 aşılama 1 tüp bebek..şimdi sıra 4. aşılama da sonrası dediğimgibi tüp bebek..
ama umarım gerek kalmaz..allahım hayırlısıyla versin meleklerimizi..

cnm üzülmeyin.bazen sen bebegi istediginde o sana gelmez o nezaman isterse seni işte ozaman gelir.siz saglıklı ve psikolojik olarak kendinzi iyi hissettiginizde umuduumuzuu hiçç kaybetmeyelim.Allahım insaallah hepimizeee bütün isteyenlere versinnn.o ne dilerse olur.

deniz tüp bebebkten sonra neden 4. aşılama önce olması gerekmiyormuydu.umarım sende melegine kavusursun

sıkılma canım ya napalım bir gün bizde kavuşacağız
benim biraz akrışık
önce klomenle 2 aşılama oldum sonra devlet raporu için beklemedim özelde tüp bebek yaptırdım olmadı
sonra rapor çıkarttım o da tüp bebek öncesi aşılama şartı var 2 tane olması gereken birini oldum
prosedür işte temmuzda 2. si olacak olmazsa tüp bebek raporu çıkacak 2 tüp hakkım var böyle işte..

oof off kızlar nedir bu tüp beebkten çektigimiz.zaten zor tutuor birde yasa çıkardılar.ya büyüten biz besleyen biz giydiren biz sizee ne oluuuyorrrrrrrrrrrrrr.deli oluyorumyaaaa

yine geldimmm.sizlerden bir an bile ayrılmak istemiyorum.gerçekte kimseye anlatamadıgım sırlarım var burda.sulu ultrasona gerek yok dedi bülent bey.tertemiz rahmin dedi.kan testlerim eşimin testleri hepsiyle birlikte pazartesi yine dr.un yanına gidecem.bakalım.dua edin kızlar.

merhaba herkese. ben de bu ay aşılama yaptıracağım. şu anda iğne aşamasındayız. cumartesi belli olacak yapılıp yapılmayacağı. umarım yeterli sayıda olur yumurtalar. inşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız bu ay.

insaallah canım.ilk aşılamanmı.hayırlısından evladını Allah kucagına versin.hepimizide çok bekletmesin rabbim.gelişmeleri yaz ok.haberdar olalım.

insaallah canım.ilk aşılamanmı.hayırlısından evladını Allah kucagına versin.hepimizide çok bekletmesin rabbim.gelişmeleri yaz ok.haberdar olalım.

evet ilk olacak inşallah. serephone kullandım 7 ay. inşallah çok uğraşmayız hiçbirimiz. yazarım gelişmeleri.

anladım cnm Allah kolay yoldan geçirsin.bu ilacı duymuştum vajinal nemlendiriici deilmi.1. aaay veya 2. ayda hamile kalan çokmuş bu krem sayesinde.sen nasıl kullandın.

serephone yumurta büyütücü bir ilaç canım. klomeni duymuşsundur belki, onun benzeri. bende polikistik over var, ilaç kullanmadan büyümüyor yumurtalar :( bugün tekrar gittim doktora. gün aşırı çağırıyor yumurtalara bakmak için. şimdilik yolunda. böyle giderse önümüzdeki hafta sonuna doğru olacak aşılama.

sen ne tedavisi görüyorsun şu anda?

hayırlı olsun tedavileriniz inşallah sonu da güzel olur
bebeğim senin dediğin preseed
ben bu ay kullanıyorum vajinaya jel sıkıp ilişkiye giriyorsun
daha çok erkek kaynaklı sorunda verimliymiş
bakalım kısmet
zatentemmuz sonunda adet olursa aşılama için iğneler başlıyo
haberleşiriz arada sonuçlarımızdan

selam kızlar bende haziranda ilk aşılamamı oldum malesef tutmadı şimdi tekrar denicez yarın klomene başlıyorum.allah inşallah hepimize nasip eder

kızlar merhaba.ben dr.dan geldim ve drum bülent bey herkese onu tavsiye edebilirim.çok güzel motive ediyor.sakinleştirdi beni ve rahatlattı.dr.um eşinin ve senin tahlilleriniz çok güzel.bu durumda sorun erkektedir bence dedi.hamile kalamayan kadın yoktur.hamile bırakamayan erkek vardır dedi.başından geçen bir tecrübeyi anlattı..
dediki kadının biri gelmiş gerçekmiş bu herşeyi aynı senin gibi düzgün eşide orda dedi bende dedimki dedi hanfendi sizde sorun yok beyfendi sorun sizde demiş adamda al bak bakim tahlile demiş sperm tahlil sonuçlarını doktora fırlatmış bozulmuş adam sonra tamam demiş size tüp bebek yapalım kadından 15tane yumurta almışlar erkegin spermiyle döllemeye çalışmışlar birde bakmışlarki yumurtalar döllenmiyor yani sayı ve hareketlilik önemli deil dedi önemli olan seni hamile bırakıp bıramadıgı dedi çok hoşuma gitti moralim yerine geldi bir anda... nakalım tekrar ümitlendimm :)

Sevindim canım senin adına. moral çok önemli bu tedavide. ben de gittim bugün doktora. her şey yolundaymış, yumurtalar büyümüş. bu gece çatlatma iğnesini vurulacağım. çarşamba da aşılama yapılacak inşallah. ben de hafifledim bugün biraz. korkuyordum bir engel çıkacak diye.

Back
X