temmuz ayında transferi olanlar2010

merhaba kıslar inşaallah pozitifleri alırsınız
kaçıncı gün embriyosu konuldu kaç tane

merhaba Zeynep ve salliballi ,benim 2.günüm ve 3. gün embryosu konuldu...İyi dilekleriniz için teşekkürler...Kabızlık sorunu yaşıyor musunuz?Ya da zor tuvalete çıkma?

merhaba Zeynep ve salliballi ,benim 2.günüm ve 3. gün embryosu konuldu...İyi dilekleriniz için teşekkürler...Kabızlık sorunu yaşıyor musunuz?Ya da zor tuvalete çıkma?

ah bacım hiç sorma ...dün zor şer çıktım ..tabi bugün tık yok...zaten ben normaldede sıkıntı yaşıyordum..yani aynen devam..:1:

YAA ben hiç yaşamazdım,incir,kayısı falan yiyince çıkabiliyorum ancak.O da sabah aç karnına arkasından da ılık su yada limonlu ılık su içiyorum ancak rahatlıyorum.Salli balli ya bugün biraz zorladım ama az, bi zararı olur mu?Kabızlık ıkınacağımız için mi sorun teşkil ediyor yoksa başka zararları da mı var? Bi bilgin var mı?bi acaip gaz var dimi?

beraber bekleyelim mi?şu kocaman 12 günü..!:CüvCüv:

Merhaba Arkadaslar, benimde 13 temmuz'da Sali gunu transferim oldu. 5. gun embriyosu, iki tane bende sabirsizlikla test gununu bekleyenlerdenim 25 Temmuz test gunum. ALLAh hepimizin yardimcisi olsun. Benim igne yerlerim cok aciyo, kabiz olmamak icinde cok sivi tuketmeye calisiyorumm.... bu gun ilk defa nete girdim... Rabbim hayirli haberler almayi nasip etsin hepimize INSallahh...

Hoşgeldin Sila naz ,aynı gün transfer olmuşuz ama benim ki 3.gün embiryosu...25 tem tahlil günüm,sende kabızlık,gaz var mı?

Tesekkur ederim emelkad, hayirlisi canim benimde ilk defa 5 gun embriyo'su transfer edildi. 3veya 5 farketmez kismetse olur bir sekilde, kabizlik benim cok kotu yumurta toplandiktan sonra oldu canim ama simdi iyim allah sukur, kayisi beni cok sisirip, gaz yapiyo ondan yemiyorum.. ama cok kati degilde sivi tuketmeye calisyorum, meyvesuyu, su, corba tarzi.... gaz problemim oluyo malesef... hadi insallah hayirli haberleri veririz birbirimize...

bende sonuç bekliyorum. bu gün ikinci günüm 3. günlük tek embriyo konuldu.ikinci denemem ilk denemede kimyasal gebelik oldu. ben 3. gün diye üzüldüm ama 1. kalite imiş ona sevindim.
kabızlık benin normal hayatımda da yaşadığım bir sorundu. bi de progestron eklenince akannehir o nedenle biraz daha dikkat etmem gerekiyor. dün duphalac şurup içtim ve taze kayısı yedim. ama çok fena oldum kafamçokkarıştı . akşam şeftali yemek zorunda kaldım. bu gün sadece iki kayısı yedim. olmazsa biraz attırırım sayıyı artık.

transfer günlerimiz birbirine yakın umarım hep beraber pozitifleri görürürüz. :lepi:

amanınnn bakın ne gördümm :1shok:
Acı, ekşi, kızartma ve aşırı tatlı yemek sindirim sistemini etkiler ve bazen ishal bazende kabızlığa neden olabilir. Her iki durumda gebelik için tehlikelidir. Çünkü bu hastalıklara "ıkınma" söz konusudur. Gebelikte ıkınma, erken doğum yada düşüğe neden olabilir.
ıkınmıyoruz kesinlikle... ishal olmakta yasak -tatlicadiarzu-

silenaz hoş geldin...benim sonucum 24 de ...kızlar kabızlık ve gaz ilaçlardan oluyo...fazla zorlamamaya çalışın ...ama bu yapmaya çalışmayın demek degil..ben 2.gün kendimi biraz zorladım..çünkü çıkarmazsam ateş yapıyo ...ateş daha kötü..belimin agrısı bugün daha iyi..dün oturamıyordum..yumurta toplandıgından beri hiç geçmedi..igne yerlerim de yeni geçti..şaka maka az zahmet çekmiyoruz..ama en kötüsü beklemek.

merhaba arrkadaslar, hepimizin sonuclari yakin zamanlarda. ben bisey sorcaktim arkadaslar siz 12 gun boyunca ignemi oluyosun yoksa hap mi kullaniyorssun ben hamilelik sonucu alinana kadar progeston in oil diye bir igne her gun kalca'dan oluyom, kayinvaldem yapiyor :) bide folic acid kullaniyom baska bir sey yok ama igne acayip agrili biseyyy.... kabizlik dikkat ediyorum ama ben size bisey diyim gulmeyin ben tuvalete cikamadimmi gidiyom tuvallletee oturuyom vallahi gelene kadar, vallahi isede yariyo geneli.... LOL

Back
X