- 5 Ağustos 2025
- 6
- 5
- 1
- 33
- Konu Sahibi Pembikbulut
Yaa hadi inşallah hayırlı haberler alırsındün test yaptım evde silik cıktı sonra kan vermeye gıttım 130,4 cıktı HCG :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa hadi inşallah hayırlı haberler alırsındün test yaptım evde silik cıktı sonra kan vermeye gıttım 130,4 cıktı HCG :)))
yaptım evet dayanamadım hamileyim 130.4 cıktı hcgCanım iğne üstünden 16 gün geçmişse test yapsana varsa çıkar zaten
Çok sevğndimmm hadi hayırlı olsun ilk deneme miyaptım evet dayanamadım hamileyim 130.4 cıktı hcg
Cnm bende iğne vurdum 28 temmuzda bundan 3 gün önce sol tarafimin göğsünün ucu agriyordu bu seferde diğeri acaba gebemiyim merak ediyorum tahminin nedir seninMerhaba kızlar 28 temmuzda çatlatma iğnesi yaptırdım ondan once de 4 gün yumurta geliştirici iğne yaptım . Doktorum 15 ağustos test yapabilirsin dedi. Daha önce de iki defa iğne yaptım biri dış gebelik oldu inşallah bu defa olucak. sizde durumlar nasıl?
Cnm bende 28 temmuz çatlatma iğnesi vurdum bundan 2 3 gün önce sol göğsümün ucu agriyordu simdidie diğeri acaba gebelik olabilirim tahminin nedir acabaYaa hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınızaben tahmin etmiştim çünkü baya geçmiş regl olmamışsınız.
İnşallah öyledir canım daha erken ama bende sadece azıcık kasık ağrısı varCnm bende iğne vurdum 28 temmuzda bundan 3 gün önce sol tarafimin göğsünün ucu agriyordu bu seferde diğeri acaba gebemiyim merak ediyorum tahminin nedir senin
Ben 28 temmuzda yaptım şu an beklemedeyimMerhabalar bende bugün oldum çatlatma iğnesi daha öncesinde klomen kullandım bu ay içinde yaptıran var mı iğne![]()
Bende pkos yok ama arkadaşım pkostu ve hamile kaldıKızlar pozitif görenlerde pkos var mı acaba?
Canım sen ne yaptın belirtiler var mı ben bu gün dayanamadım erken gebelik testi yaptım çok az silik çıktı ama iğnenin etkisindendir diye düşünüyorumÇok sevğndimmm hadi hayırlı olsun ilk deneme mi
yaptım evet dayanamadım hamileyim 130.4 cıktı hcg
canım ben iğneden sonra 8. Günde test yaptım pozitif çıktı bugün 10. Gün arkadaşla konuşuyorduk akşam kan ver dedi bende elimde erkem gebelik var denesem mi dedim yaptım çok çok silik çizgi çıktı yineCanım sen ne yaptın belirtiler var mı ben bu gün dayanamadım erken gebelik testi yaptım çok az silik çıktı ama iğnenin etkisindendir diye düşünüyorum
Senin kaçımcı gününcanım ben iğneden sonra 8. Günde test yaptım pozitif çıktı bugün 10. Gün arkadaşla konuşuyorduk akşam kan ver dedi bende elimde erkem gebelik var denesem mi dedim yaptım çok çok silik çizgi çıktı yine
Yaaa inşallah vardır canım kan verdin micanım ben iğneden sonra 8. Günde test yaptım pozitif çıktı bugün 10. Gün arkadaşla konuşuyorduk akşam kan ver dedi bende elimde erkem gebelik var denesem mi dedim yaptım çok çok silik çizgi çıktı yine
Seninle aynı gün yapmıştık ya benim de 10 günüm ben de arkadaşlar test yapınca dayanamadım yaptım. Çok az silik çıktı belli belirsizSenin kaçımcı günün