Temmuz Gebeleri !

ınsan sadece kendi basına gelıyor sanıyor bu musibetleri.hepimizin ayrı ayrı bır endişesi var ,derdı var halbuki. gayet normal hamılelık gecırıp sureklı mızmızlananları gördükçe fitil oluyorum kızıyorum . gene de dıyorum ki Allahım sen kımseye dert verme benım derdımıde devasız bırakma yasadıklarımı kafi gör ...mevlana hazretlerının bir sözü var ne zaman bebeğimin endişesine kapılıp aglasam o gelır aklıma “ÇARESİZLİK ALLAHTAN GELEN EN GÜZEL İŞARETTİR.DUANIN VAKTİNİN GELDİĞİNİ GÖSTERİR…SÜZÜLÜYORSA GÖZLERİNDEN YAŞLAR…HÜZÜNLÜYSE GÜZEL YÜZÜN…RABBİN SENİ ÖZLEMİŞ ,SESİNİ DUYMAK İSTEMİŞTİR….”ne .güzel özlenenlerdenim demekki diyorum içimi huzur kaplıyor .tum anneler ve bebeklerı ıcın dua edıyorum.en güzel ilaç oldugunu bılerek dertlerımıze...ınsallah Rabbım senın de yavrunu bagıslayacak bıze anne olmayı musade eyleyecek...duanı eksık etme canım...

yazını okuyunca tüylerim dikken diken oldu..gözlerim doldu cnm...her zaman dualarımızı eksik etmemiz lazım cnm...çok normal doğupta sonra hasta olma ihtimalini hiç bir zaman unutmamak lazım rabbin herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cnm...ben artık annemlerin yanına geldim eşim görev yerinde kaldı...akrabaların çoğu sanki hastalıklı olacakmış gibi davranıyor çocuğuma guatr hastasısın...doktor sağlıklı dedimi bari diye soruyorlar...insanın yüreği nasıl sızlıyor anlatamam sanki tek benim guatr hastası olup çocuğu olacak olan...inan daha isim bile düşünemiyorum.kızıma korkarak kıyafet bakıyorum ya bi şey olursa daha sonramı alsam düşünceleri var kafamda...isimde bulamıyorum işte aynı düşünceyle...allah hepimize hayır yazsın...insanlarda merhamet ve iyi niyetler versin başka bir şey demiyorum...

kızlar bu haftadan itibaren şeker yukleme testi yaptırıyorsunuz unutmayınnn ..bu arada tekmelerınız guclendımı bızımkısı saglam vuruyor artık haftaya kontrolumuz var sımdılık hersey yolunda sız de neler var neler yok...

Nerdesin Melihacım,kaybettim seni,bulamadım bir türlü.Merak ettim ama kendi dertlerimden yazamadı da.
Ah bilsen başıma neler geldi.
İkizlerden birini kaybettim.Diğerinin iyi olması için uğraşıyoruz canım.

yaaaaaaaaaaa canım nasıl yani neden...cok üzüldüm yaaa soktayım su an yaa sımdı nasılsın bebegin nasıl tedavı oluyor musun habersiz bırakma olur mu? benım de sıkıntılarım cok idarrda kan enfeksiyon ne ararsan var iki gundur de hastanede yatıyordum serum yedım ishal ve kusmadan dolayı herseyın hayırlısı ama ınsan neden normal herkesin gibi bir hamılelıkk gecıremıyorum dıye demeden de edemıyor...rabbım cumanın hurmetıne meleklerımızı bıze bagıslasın

ben temmuz annesiyim kızım şu an 4,5 aylık. yazını okuyunca çok üzüldüm seni gerektiğinden fazla korkutmuşlar sanırım benimde daha hamilelikten önce triodimde sorun vardı gebelik süresince sık sık tahlillerim yapıldı ilacımı kullandım hiç bişeyde olmadı zaten uygun dozda ilaçlarını kullanırsan ve kontrol altındayken bişey olmaz ki. insan zaten hamileyken çok duygusal ve endişeli oluyor etraftaki insanların biraz dikkatli konuşmaları lazım. üzülme canım sen allahın izniyle bişeycik olmaz bebişine bu o kadar korkulacak bir konu değil

boncukkk nerdesın sormaya korkar oldum artık iyi misin? bebegın nasıl arkadasım?

boncukkk nerdesın sormaya korkar oldum artık iyi misin? bebegın nasıl arkadasım?

Canım ben 1 ay önce ikizden ikize kan tranfizyonu nedeniyle çapada lazer operasyon oldum.Bebeklerden biri çok zayıf kalmıştı, diğerinde de kalp yetmezliği başlamıştı. Operasyondan önce bana eğer bu operasyonu olmazsam 1-2 hafta içinde ikisini de kaybedeceğim, operasyonu olursam, birinin yaşama şansı %70, ikisinin yaşama şansı %40 dediler. Operasyondan sonra küçüğünün kalbi dayanmadı ve durdu. Çok zor günler geçirdim. Tam diğeri kendini toparlama başlamıştı ki şimdi de suyum azalmış.Evde yatıyorum ve Rabbime çocuğumu hayırlısıyla bana bağışlaması için dua ediyorum.
Sen nasılsın canım, senin bebiş nasıl? Sen de kendine dikkat et, yorulma. Dualarında da beni unutma canım.

CANIM YA cok zor gunler gecirmişsin Rabbim yavrunu sana bagıslasın .Rabbim ne eylerse güzel eyler sabır ve güç diliyorum sana su an en cok ıhtıyacın olan sey bu ...bız iyiyz merak etme idrar yolu enfeksiyonuyla bıraz basımız dette bol bol su içiyorum eskıler catır catır sıkıtısız dertsız nasıl doguruyorlarmıs bılmem bızımde basımızdan hastalık musibet bıt türlü eksik olmuyor.Hayırlısı bebeklerımıze sag saglım kucagımıza alırız inşallah.dualarımda olacaksın sen ve bebegın sevgıyle kal canım...

boncuk hala hastanedemısın merak edıyorum yavrucugun ve sen nasılsın dualarımız senınle arkadasım

boncuk hala hastanedemısın merak edıyorum yavrucugun ve sen nasılsın dualarımız senınle arkadasım

Canım ben her hafta kontrole gidiyorum, bu hafta da gittiğimde bana önümüzdeki salı günü kesin hastaneye yatış verdi. Hastanede günlük olarak nst ye gireceğimi ve bebeğin kalp atışları zayıfladığı anda da bebeği alacaklarını söylediler. Bir kaç hafta yatacağım galiba hastanede.
Sen nasılsılsın canım?

canım hastanede olman daha ıyı doktorun gözü önünde evde sureklı kurarsın... ınsallahh sagsaglım bebegını kucagına alacaksın Allahın ıznıyle..bol bol dua et bu surecte bızımde dualarımız senınle...Alllah bebegıne saglık güç versin sanada bol bol kuvvet ve sabır versın canım benım biz iyiyiz hersey yolunda kistlerimiz kayboldu cok sukur...boncuk teyzemıze ve kardesimize dua edıyoruz.guzel haberlerını beklıyorum canım benım öpüyorum senı

boncuk nasılsın ne durumdasın ?hersey yolundadır umarım canım...merakta bırakma

boncuk nasılsın ne durumdasın ?hersey yolundadır umarım canım...merakta bırakma

Merhaba canım. Allaha şükür iyiyim,yaklaşık 2 hafta hastanede yattım. Durumum hep aynıydı bir değişme olmadı. Çıktım şimdi hastaneden evde yatıyorum.Dün kendi doktoruma gittim,güzel şeyler söyledi.Bebeğin durumu iyi 3-4 hafta daha bekleyebilir dedi.Evde dinlen ve bol su iç dedi.Ben de dediklerini yapıp, bebeğimin biraz daha dayanması için dua ediyorum canım.
Sen nasılsın? İnşallah senin için de herşey yolunda gidiyordur.İnan yüzyüze tanışmasak da sen de benim hep aklımdasın.Hastanede internete giremedim ve çok merak etim.İnşallah hepimiz hayırlı ve sağlıklı bir şekilde çocuklarımızı kucaklarımıza alırız.

ayy canım benım cok sevındım hadı hayırlısı .bizde iyiyz persembe günü antalyaya annemlerın yanına gıdıyorum.buralarda doguracagım dıye ödüm kopuyor karnım bıraz erken asagıya ındı herkes dogum yakın mı deyıp duruyor daha cok kucuk ınsan endişeleniyor.hayırlısı bebeklerımız ıcın dua edelım.güzel haberlerıni duymak ıyı geldı valla.cok sukur Rabbime ...

Canım, benim karnım da çok aşağıda.Doktora sordum çok önemli değil dedi bana.Ama çok kasık ağrısı yapıyor aşağıda olduğu için.Bir bardak birşey içsem anında tuvaletim geliyor. Annenlerin yanına gideceğine de sevindim, insan kendini ailesinin özellikle de annesinin yanında daha güvenli hissediyor.Onlar bizden daha tecrübeliler, daha sakin olabiliyorlar sancı falan olduğunda.Ben de sürekli dua ediyorum ve oğlumla konuşuyorum, biraz daha sabret hemen gelme diye.İnşallah hepimiz için herşey iyi olur .

temmuz annesi arkadaşlar sıteye yeni üye oldum ve 19 haftalık hamıleyım kızım olucak nisan ayına üç boyutlu ultrasyon için randövu aldım ama korkuyorum gereklı mı diye duşunuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…