selam kızlar nasılsınız başladınızmı alışverişe:) ben hala gribim geçmedi sürünüyorum..
kızlar size bir sorum var karnınıza hafif giren ağrı oluyormu arada sırada benim oluyor ve beni korkutuyor..sanki damar çekiliyormuş gibi bişey...merak ettim böle birşey yaşayan varmı acaba diye..
boncuk oğullarını hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah..
meliha seninle aynı durumdayız bende lojmanda kalıyorum ve bebeğime nasıl oda yapıcam die kara kara düşünüyorum..o yüzden tatlım sadece mobilyalı beşik alıcam..inşallah odaya sığdırabilirim..insanın kendi evi olmayınca dilediği gibi oda yapamıyor işte :)
canım bız arastırdık hem fıyat olarak uygun hem de saglık acısından bellis marka dört cekmecelı mobılya yatak alacagız 450 tl uyku setı ve yatagı dahıl renk konuunda ne alacagımı bılemıyorum ılk bebegımız olacak mavımı almalıyım orta renklerden mı bılemedım bır de kızlar anne bebek cantaları ıcınde sırt cantası olanlarını önerıyorlar ...hıc bakma fırsatınız oldu mu?
sık sık gırmeye calısıyorum ama eskısı gıbı olmuyor alt komsumun yenı bebegı oldu gurbette tek basına .samımı arkadasımda bol bol onda vakıt gecırıyorum yalnız basına bebekle ugrasmasın dıye...ama sureklı aklımda burda dıyorum kımler neler yapıyor ne durumda kızlar dıye...beşik ve bakım cantası konusundakı fıkırlerın ıcın tesekkurler deneyımlı bırınden tavsıyeler almak ıyı bak mesela esım yataga donusen mobılya yataklardan ıstıyordu ben cok buyuk ve gereksız dıye ıstemıyorum sımdı onların enı dar oluyormus dıye bahanemde var:)bu arada ıkızlerın ne durumda kuzucuklar yaaaaaaa......Bu arada, daha çok gir topiğe.Arada cevap yazıp kaçıyorsun galiba.
selam kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl...bende kesinlikle sırt çantası alıcam daha rahat kullanımı...kızlar siz tekme kıpıtı bişeyler hissediyormusunuz..ben hala bir şey hissedemiyorum..etrafımdaki herkes soruyor..bende hissetmiyorum diyince garipsiyorlar..kendimi huzursuz hissediyorum..
selam kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl...bende kesinlikle sırt çantası alıcam daha rahat kullanımı...kızlar siz tekme kıpıtı bişeyler hissediyormusunuz..ben hala bir şey hissedemiyorum..etrafımdaki herkes soruyor..bende hissetmiyorum diyince garipsiyorlar..kendimi huzursuz hissediyorum..
sık sık gırmeye calısıyorum ama eskısı gıbı olmuyor alt komsumun yenı bebegı oldu gurbette tek basına .samımı arkadasımda bol bol onda vakıt gecırıyorum yalnız basına bebekle ugrasmasın dıye...ama sureklı aklımda burda dıyorum kımler neler yapıyor ne durumda kızlar dıye...beşik ve bakım cantası konusundakı fıkırlerın ıcın tesekkurler deneyımlı bırınden tavsıyeler almak ıyı bak mesela esım yataga donusen mobılya yataklardan ıstıyordu ben cok buyuk ve gereksız dıye ıstemıyorum sımdı onların enı dar oluyormus dıye bahanemde var:)bu arada ıkızlerın ne durumda kuzucuklar yaaaaaaa......
merhaba kızlar bebeklerınız nasıl biz beklemedeyız kistlerimizin gecmesi için bol bol dua edıyoruz onun harıcı bır sıkıntımız yok cok şükür hareketlerını artık daha net hıssedebılıyorum .karnım artık gızlenılemeyecek boyutta:) 56.5 kılo oldum umarım benım kadar bebegımde buyuyordur.........sizler nasılsınız ?
Günaydın canım, senden haber aldığıma sevindim. İnan ki hiç aklımdan çıkmadın. Kistler geçecek inşallah hiç merak etme. Ben de dua ediyorum senin ve bebeğin için. Ayrıntılı ultrasyonun nasıl geçti? Doktorlar tam olarak ne dedi?
Sen benim karnımı bir görsen yarım dünya oldum resmen. Ben de karnımdaki sertleşmelere dayanamadım bayramda acile gittim. Doktor magnezyuma başlattı, şimdi daha iyiyim.
Allah razı olsun canım ya tesekkur ederım.ayrıntılı ultrasonda doktor bebegin organlarının normal oldugunu ama kistlerin buyuk oldugu için amniyo sentez yapmamızı önerdi sonucu muhtemelen ıyı cıkacak ama sızın ıcın rahatlasın dedı doktor..bızde tedavıye hıc bır katkısı olmayacak olan amniyo sentezi sırf bebegımız özürlü mü degil mi öğrenmek ıcın yaptırmak ıstemedık ikili ve uclu testlerımızın ıyı cıkmıs olmasıda tabı kafamızı rahatlattı.biz bebegımızı herseyıyle kabulledıgımız ıcın amnıyo sıvısı aldırmadık.artık sadece dua edıp bebegımın basındakı kistlerin gecmesini bekleyecegız...benımde karnımda sertlesmeler oluyor acaba magnezyum eksıklıgındenmı bacaklarımda kramplarımda basladı sanırım onun ıcınde magnezyuma baslamam gerekecek...ayrıca 20.hafta tetonuz iğneni unutma ben de bugun vuruldum.....
kızlar guzel haberlerle geldım ınsallah:)dun doktora gıttım bebegımın beynınde bulunan pleksus kroid kistleri kuculmeye baslamıs cok şükür Allahıma.sımdı gerıye sadece plesantadakı kucuk kanama alanları onlar ıcınde kullandıgım coraspini bır kac gün bırakacagım.umarım bundan sonra karsıma hıc bır sorun cıkmqadan hamılelıgının tadını cıkarabılırım saglık gıbisi yok .Allah hepinize ve bebeklerınıze saglık sıhat versinn cok mutluyum
kızlar guzel haberlerle geldım ınsallah:)dun doktora gıttım bebegımın beynınde bulunan pleksus kroid kistleri kuculmeye baslamıs cok şükür Allahıma.sımdı gerıye sadece plesantadakı kucuk kanama alanları onlar ıcınde kullandıgım coraspini bır kac gün bırakacagım.umarım bundan sonra karsıma hıc bır sorun cıkmqadan hamılelıgının tadını cıkarabılırım saglık gıbisi yok .Allah hepinize ve bebeklerınıze saglık sıhat versinn cok mutluyum
ben de çok sevindim..takip ediyordum ben de senin haberlerini şimdi okudum ve yazmak istedim..inşallah sağlıkla ve sağlıklı bi şekilde bebişini kucağına alırsın..beraberinde ben ve bekleyen herkes..[/QUOT t
tesekkür ederim Allah razı olsun.Allahın ıznıyle rabbım meleklerımızı bıze bagıslasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?