Temmuz Gebeleri !

canım bız arastırdık hem fıyat olarak uygun hem de saglık acısından bellis marka dört cekmecelı mobılya yatak alacagız 450 tl uyku setı ve yatagı dahıl renk konuunda ne alacagımı bılemıyorum ılk bebegımız olacak mavımı almalıyım orta renklerden mı bılemedım bır de kızlar anne bebek cantaları ıcınde sırt cantası olanlarını önerıyorlar ...hıc bakma fırsatınız oldu mu?

Mobilya yatak için gayet uygun fiyatı, iyi günlerde kullanın inşallah.Ben kızımda büyüyen beşik almıştım, güya daha sonra da yatağa dönüştürürüm diye.Ama beşiğini çıkardığımızda yatak kısmı çok dar kaldı, çocuk bir dönse düşecek yani.Biz de onu başkasına verip kızıma baza aldık.
Şmdi de sadece bir tane park yatak alacağım.Birkaç ay ikisi de orada yatacaklar, sonrasına da bakacağız artık.
Çanta konusuna gelince kesinlikle sırt çantası diyorum.Çünkü tek başına dışarı çıkman gerektiğinde çantayı sırtına takıyorsun bebeği de kucağında rahatça taşıyabiliyorsun.Çanta kolunda olunca hem kolun ağrıyor hemde rahat edemiyorsun.
Renk konusuna gelince; içinden hangi renk geliyorsa onu al.Benim gibi çok sonrasının planlarını yapma, günün keyfini çıkar. Zaman geçtikçe şartlar da değişiyor çünkü.Artık ben de böyle olmak istiyorum.Baksana hayat hiç ummadığımız şeylerle çıkıyor karşımıza. Herşeyin hayırlısı demek yeterli galiba.

Bu arada, daha çok gir topiğe.Arada cevap yazıp kaçıyorsun galiba.
sık sık gırmeye calısıyorum ama eskısı gıbı olmuyor alt komsumun yenı bebegı oldu gurbette tek basına .samımı arkadasımda bol bol onda vakıt gecırıyorum yalnız basına bebekle ugrasmasın dıye...ama sureklı aklımda burda dıyorum kımler neler yapıyor ne durumda kızlar dıye...beşik ve bakım cantası konusundakı fıkırlerın ıcın tesekkurler deneyımlı bırınden tavsıyeler almak ıyı bak mesela esım yataga donusen mobılya yataklardan ıstıyordu ben cok buyuk ve gereksız dıye ıstemıyorum sımdı onların enı dar oluyormus dıye bahanemde var:)bu arada ıkızlerın ne durumda kuzucuklar yaaaaaaa......

selam kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl...bende kesinlikle sırt çantası alıcam daha rahat kullanımı...kızlar siz tekme kıpıtı bişeyler hissediyormusunuz..ben hala bir şey hissedemiyorum..etrafımdaki herkes soruyor..bende hissetmiyorum diyince garipsiyorlar..kendimi huzursuz hissediyorum..

canım hıssetmemen normal telasa kapılma .bırde ılk gebelıkse hareketlerı tanımadıgımız ıcın gaz vs dıyerek hareket olarak tanımlayamıyoruz .ben de yatınca cok az kalp atısı gıbı bırseyler hıssedıyorum ama net degıl gaz da olabılır dıyorum. daha cok erken tekmeleyecek de hıssetcegız kacar gram bebıslerımız annesı o kadar kuvvetlı olacak:)ama kızlar benım karnım cok agrıyor son bır kac gundur nedenını anlayamıyorum cok huzursuz edıyor özellıkle yemek yedıkten sonra kıvranıp duruyorum karın kasıklar degıl bıldıgın karnım agrıyor...neyse pazartesı kontrolum var doktora gıdınce soracagım artık..bebek buyudugu ıcın karın gerılıyor ondan agrıyor ...

Hiç huzursuz hissetmene gerek yok. İlk gebeliklerde 20.haftadan sonra hissedersin hareketlerini zaten. İnsanların her söylediğini de kafana takma yoksa hamileliğin rahat geçmez. Hissetmeye başladığında ilk zamanlar çok hoşuna gidiyor ama büyüdükçe tekmeler canını bile acıtabiliyor.Sen de bundan sonra hissedersin sanırım.

İyiler teyzesi ama ben artık yavaş yavaş ağırlaştığımı hissediyorum.Bir de bazen bir toplanıyorlar karnım sertleşiyor, adım dahi atamıyorum.
Forumlarda okuyorum herkes sol tarafa yatmanın daha iyi olduğunu söylüyorlar ama ben yatamıyorum.İlk zamanlar yatmaya çalışıyordu. ama şimdi büyüdüler ben dönünce ikisi birden orada toplanıyorlar. Bende en iyi sırtüstü yatıyorum.
Karın ağrısı için hiçbir fikrim yok. Geçmiş olsun.Doktora gittikten sonra yaz bize de dediklerini. Kendine ve yeğenime iyi bak.

kızlar moralım cok bozuk bebegımın beynının ıkı tarafında kist cıktı .9mm'lık ıkısıde .ıkılı testım ıyi cıkmıstı ucluyu yaptırmamıstım.down sendorumundan suphelenıyor.cok kötüyüm yalnız olmak daha zor keske aıleme yakın olsaydım nefret edıyorum bu Ağrıdan erzuruma gıtmek zorundayım bayram öncesı yer de yok eşim izin alamıyor tek basına herseyle ugrasmak cok zor gözlerımden yaslar ıstemeden dökülüyor.. buralarda uzun bır sure olmazsam merak etmeyın erzuruma gıdıp perinatolok bı uzmana gıdecegım 3 lu testımı yaptıracam ayrıntılı ultrasona gırecegım.dualarınızı esırgemeyın olur mu bu benım 3.cü bebegım bunuda kaybetmek ıstemıyorum ne olur bızım ıcın dua edın...

Canım çok üzüldüm tabiki dualarımız seninle. Ama öyle bırakma kendini.Doktorlar yanılabiliyorlar. Biliyorsun bana da birçok şey söylemişlerdi.Şuanda iyi diyorlar. Sana da iyi diyecekler inşallah.Lütfen çok üzülüp de bebişi de etkileme. Ben de bu down sendromu olayını araştırdığımda, doktorların olabilir dedikleri birçok bebeğin gayet sağlıklı doğduğunu okumuştum. Bizimkiler de sağlıklı doğacaklar inşallah.Bir de annene söyle senin yanına gelsin.En azından tek koşturmamış olursun.Lütfen kendine iyi bak ve bizi habersiz bırakma.Allah yardımcın olsun.Bizim yapabileceğimiz birşey olursa da çekinme canım.

merhaba kızlar bebeklerınız nasıl biz beklemedeyız kistlerimizin gecmesi için bol bol dua edıyoruz onun harıcı bır sıkıntımız yok cok şükür hareketlerını artık daha net hıssedebılıyorum .karnım artık gızlenılemeyecek boyutta:) 56.5 kılo oldum umarım benım kadar bebegımde buyuyordur.........sizler nasılsınız ?

Günaydın canım, senden haber aldığıma sevindim. İnan ki hiç aklımdan çıkmadın. Kistler geçecek inşallah hiç merak etme. Ben de dua ediyorum senin ve bebeğin için. Ayrıntılı ultrasyonun nasıl geçti? Doktorlar tam olarak ne dedi?
Sen benim karnımı bir görsen yarım dünya oldum resmen. Ben de karnımdaki sertleşmelere dayanamadım bayramda acile gittim. Doktor magnezyuma başlattı, şimdi daha iyiyim.

Allah razı olsun canım ya tesekkur ederım.ayrıntılı ultrasonda doktor bebegin organlarının normal oldugunu ama kistlerin buyuk oldugu için amniyo sentez yapmamızı önerdi sonucu muhtemelen ıyı cıkacak ama sızın ıcın rahatlasın dedı doktor..bızde tedavıye hıc bır katkısı olmayacak olan amniyo sentezi sırf bebegımız özürlü mü degil mi öğrenmek ıcın yaptırmak ıstemedık ikili ve uclu testlerımızın ıyı cıkmıs olmasıda tabı kafamızı rahatlattı.biz bebegımızı herseyıyle kabulledıgımız ıcın amnıyo sıvısı aldırmadık.artık sadece dua edıp bebegımın basındakı kistlerin gecmesini bekleyecegız...benımde karnımda sertlesmeler oluyor acaba magnezyum eksıklıgındenmı bacaklarımda kramplarımda basladı sanırım onun ıcınde magnezyuma baslamam gerekecek...ayrıca 20.hafta tetonuz iğneni unutma ben de bugun vuruldum.....

İnanıyorum ki Allahın izniyle sağlıklı bir şekilde alacaksın bebeğini kucağına.
Magnezyum kasılmalara gerçekteniyi geliyor. Doktoruna danışıp başla istersen.
Ben bayramdan önce vuruldum canım aşımı.Benim kolum çok ağrımadı, inşallah senin ki de ağrımaz.

kızlar guzel haberlerle geldım ınsallah:)dun doktora gıttım bebegımın beynınde bulunan pleksus kroid kistleri kuculmeye baslamıs cok şükür Allahıma.sımdı gerıye sadece plesantadakı kucuk kanama alanları onlar ıcınde kullandıgım coraspini bır kac gün bırakacagım.umarım bundan sonra karsıma hıc bır sorun cıkmqadan hamılelıgının tadını cıkarabılırım saglık gıbisi yok .Allah hepinize ve bebeklerınıze saglık sıhat versinn cok mutluyum

Canımm çok ama çok sevindim. Artık stres yapma kendine, Allahın izniyle oğlunu sağlıkla alacaksın kucağına.

ben de çok sevindim..takip ediyordum ben de senin haberlerini şimdi okudum ve yazmak istedim..inşallah sağlıkla ve sağlıklı bi şekilde bebişini kucağına alırsın..beraberinde ben ve bekleyen herkes..

melihacım ilk yazını okuduğum günden beri dualarım seninle...ben inanıyorum allahım sağ salim kucağına almayı nasip edicek oğlunu...bende dün aşımı oldum kolum çok ağrıo ama zor hareket ediyorum...pztsi kontrolüm wardı...daha öncede bahsetmiştim guatr hastasıyım ben..tiroitlerim sürekli düşüyor...ilacımın dozu yükseliyor..allahtan tek dileğim bebeğim bu düşüşten etkilenmez..28 cm olmuşuz bir hafta önden gidiyormuşuz doktor öle dedi....allah hepimize iyilik güzellik ve hayırlı şeyler yaşatsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…