Temmuz Gebeleri !

KızLar Bende geldim aranıza :) Nasılsınızz

topige yenı gelen anne asayları hosgeldınız...umarım siz ve bebeklerınız ıyıdır...bebek alısverişine baslayan yok mu:)

merhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamileliğiniz...uzun zamandır giremedim evin içinde yoğunluk vardı..bu hafta kontrole gittim..allahıma şükür herşey yolunda..biraz grip gibiyim..bide idrar yollarımda iltihap var biraz korktum duyunca bi zarar verirmi die bebeğime..bebeğimin cinsiyeti kesinleşti..kızım olucak allahın izniyle..sizlerinde belli oldumu..2'li testim temiz çıktığı için doktorum 3'lü teste gerek duymadı..siz yaptırıcakmısınız? acaba yaptırsammı yaptırmasammı die düşünüyorum..allah hayırı haberler duymamızı nasip etsin hepimize..yeni hamile olan arkadaşlarıda tebrik ederim

mutfak perisiiiiii senı görmek güzel ...ben uclu testı yaptırmayı dusunmuyorum ıkılı temız cıktı nasılsa Allah hayırlısını versin.kızın ıcın alısverıse baslayacakmısın beşik konusunda ne dusunuyorsunuz ya ben kararsız kaldım...mobılya beşik alacagım sanırım

saol tatlım uzun süredir görüşememiştik...çok fena grip oldum ateşim yok allahtan ama burnum tıkalı ve çok hapşuruyorum...inşallah bebeğime zarar vermez bu grip..tatlım bir şeyler almak için çok hevesleniyorum.. o kadar güzel şeyler varki hangisini alsam acaba diyorum her baktığım dükkandansonra kendi kendime erkenmi acaba diyorum...beşik konusunda şöyle yapıcam tatlım..benim doğumum annemlerin yanında olacağı için oraya bi tane beşik alıcam bez olanlardan değilde tahta olanlar var ya onlardan...kendi evimize mobilya beşik alıcam hayatım...benim durumuda en mantıklısı böle cnm..eşimin görevi nedeniyle belli bir süre annemlerin yanında kalmak zorunda kalıcam çünkü..annemin evine biraz bizi idare edicek bi beşik almak zorundayım..

Kızlar sizce bebek için ne zaman birşeyler almaya başlamalıyız ?

gecmiş olsun ben de gecen hafta felaket bı sekılde hasta olmustum bademcıkler sıstı sonra burun tıkantı oksuruk tıksırırk doktora gıttım ılac verdı daha yenı yenı ıyılesıyorum.penisilin türevi bir antıbıyotık verdı bol bol tuzlu su gargara ve buruna damlatma burun spreyı gece rahat nefes alabılmem ıcın.cok ıyı geldı...umarım sen de en kısa zamanda ıyılesırsın canım.
bende doguma annemlerın yanına gıdecegım eşimin görevi nedenıyle ağrıdayız ve burda adam gıbı dogurtacak doktor yok annemlerde oncekı torunlardan kalma pratık besıklerden var onu kullanırım kendı evımede senın dedıgın gıbı mobılya besık alacagım muhtemelen cunku park yatak cok ıyı sallanmıyormus ayrıca ben lojmanda kalıyorum .lojmanımız cok kucuk park yatak alırsam bebegın esyaları ıcın ekstra bırde şifoniyer almam gerekecek koyacak yerım yok beşigi bile yatak odasındakı aynalı sıfonyerımı ataıp koyacagım daha erken mı bılemıyorum ama herkes dıyor kı erkenden basla alcaklarını almaya sonraya cok bırıkıyor bırden masraf yapıyorsun sarsıyor dıyor hayırlısı yaa...

Meliha, cinsiyetlerini öğrendim. 2 erkek geliyor:)

masallah canım benım ıkı paşa gelıyor yanı oglanlar tek yumurta ikizi sanırım cinsiyetlerıde aynı baksana:)kızlar sımdıden 3 tane gelıne ıhtıyacımız var:)ya bu arada benım karnım davul gıbı oldu 55 kılo olmusum hangı ara aldım bılemedım:)doktor vıtamını kestı yoksa benım gıdısat kötü olacak:)hadı hayırlısı göbüşleri buyutelım

Evet canım tek yumurta ikizi :) Benim karnımı görsen ne kadar büyük, kimse inanamıyor 4 aylık olduğuma.Ama kafama takmıyorum.Sağlıklı olsunlar da başka hiçbir şey önemli değil.
Meliha sen isim düşünmüşmüydün, biz bir türlü isim beğenemiyoruz eşimle. Ama keyifli de oluyor bunları konuşmak. Çok şükür Allaha hastalıklardan, endişelerden sonra keyifle isim arıyoruz.
Bir de sen bilirsin ama artık bebeklerin bizden beslenme zamanı başladı gibi. O yüzden sen ara ara alsan vitaminini.Birden halsiz kalabilirsin çünkü. Süreki hamurişi ve pilav yemedikten sonra normal alınan kilolar verilir hiç merak etme.

selam kızlar nasılsınız başladınızmı alışverişe:) ben hala gribim geçmedi sürünüyorum..
kızlar size bir sorum var karnınıza hafif giren ağrı oluyormu arada sırada benim oluyor ve beni korkutuyor..sanki damar çekiliyormuş gibi bişey...merak ettim böle birşey yaşayan varmı acaba diye..

boncuk oğullarını hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah..

meliha seninle aynı durumdayız bende lojmanda kalıyorum ve bebeğime nasıl oda yapıcam die kara kara düşünüyorum..o yüzden tatlım sadece mobilyalı beşik alıcam..inşallah odaya sığdırabilirim..insanın kendi evi olmayınca dilediği gibi oda yapamıyor işte :)

Öncelikle çok geçmiş olsun.İnşallah tez zamanda iyileşirsin.
İyi dileklerin için de çok teşekkür ederim canım.
Evet bazen bana da oluyor o çeşit bir ağrı ama anlık, uzun sürmüyor. Rahim genişlediği için normal diyor doktorlar, fakat senin uzun sürüyorsa doktoruna sorabilirsin. Bir de su içmeyi ihmal etme. Susuz kalınca da oluyormuş. Çok önemli birşey olduğunu sanmıyorum, geçer inşallah.

benimkide uzun sürmüyor ama oturup kalkarken falan arada oluyor...karnımın büyüdüğünü farketmeyip dikkat etmiyormuyum acaba diyorum kendi kendime..pztsi doktoruma sordum normal arada olur dedi..ama yinede tedirgin oluyorum işte elimde değil..

Dikkatle falan alakası yok kendine kızma. Benim işim masabaşı olduğu için uzun süre oturuyorum. Arada kalkıyorum tabi ama kalkarken nasıl acıyor anlatamam.Hatta dün dalmışım işe biraz fazla oturdum. Tam ön tarafta taş gibi bir ağırlık hissettim, ayağa zor kalktım bir süre adım atamadım. Biraz su içtim, karnımı yavaş yavaş ovaladım geçti.Ama bunlar normal hamilelikte.Bu kadar küçük şeyleri kafana takma.

canım benım bız mithat emre ya da yusuf dusunduk sımdılık bakalım. ama netlesmedı tabı uzun bır sure var daha hayırlısı...bu arada beslenmeye dıkkat edın kızlar pazartesı esımle bırlıkte erzuruma gıttık yolda cok fazla bırsey yemedım bıskuvı ıle karın doyurdum. aksamına yemege AVM ye gıtmıstık bayılıp kalmısım gözümü açtıgımda basımda doktor vardı.tansiyonum dusmus o zamana kadar farketmemıstım ama bebeklerımız gercekten bızlerı fazlasıyla yoruyormus ve aclıga kesınlıkle dayanamıyorlar .aman ben yasadım siz yasamayım cok sukur ertesı gunu doktora gıttık bır sıkıntı yok sadece tansıyonum düşük 10 -6 vıtamınıde kesınce sanırım ama boncuk dedıgın gıbı vıtamını bırakmamaya karar verdım.bebekler hızlı buyuyormus bu donemde sakın ac kalmayın kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…