TEMMUZ HAMİŞLERİ 🌸🤰🏼

Moonsky

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2024
212
57
18
27
Kızlar selam. Umarım Temmuz ayı hepimiz için şanslı ay olur. Kimimiz yıllardır kimimiz aylardır çocuk sahibi olmak için uğraşıyoruz. Kimimizde sürpriz şekilde öğreniyor hamileliğini. Buradan konuşursak birbirimize destek veririz ve ay hızlı geçer inşallah 😂 Önerilerde bulunuruz. Ovülasyon ile takip etmeyi düşünüyorum bu ay bakalım inşallah hepimiz temmuz ayında birbirimize güzel haberlerimizi yazarız.
Kızlar öncelikle gebelik şansını artıran önerilere ihtiyacım var 😂 iki yıldır evliyim. 1 yıl uğraştık dış gebelikle sonlanan bir sürecim oldu. Haziran ayı yani bu ay yeniden denemeye başladık ama olmadı galiba regl olmayı bekliyorum bugün bat testler negatif

Kızlar selam. Umarım Temmuz ayı hepimiz için şanslı ay olur. Kimimiz yıllardır kimimiz aylardır çocuk sahibi olmak için uğraşıyoruz. Kimimizde sürpriz şekilde öğreniyor hamileliğini. Buradan konuşursak birbirimize destek veririz ve ay hızlı geçer inşallah 😂 Önerilerde bulunuruz. Ovülasyon ile takip etmeyi düşünüyorum bu ay bakalım inşallah hepimiz temmuz ayında birbirimize güzel haberlerimizi yazarız.
Kızlar öncelikle gebelik şansını artıran önerilere ihtiyacım var 😂 iki yıldır evliyim. 1 yıl uğraştık dış gebelikle sonlanan bir sürecim oldu. Haziran ayı yani bu ay yeniden denemeye başladık ama olmadı galiba regl olmayı bekliyorum bugün bat testler negatif
Selaamm. Bakalım bende beklemedeyim sat 7 haziran. Ama yumurtalarım büyümemiş yeterli derecede pazartesi kontrolüm var.

PKOS ile mücadele ediyorum 1 yıldır deniyoruz ancak bebiş olmadı henüz. Ekim 2024'te bir düşüğüm oldu. İlk defa bu ay hormonlarım her zamanki gibi kötü çıkmasına rağmen, hekimim yumurtalıklarımın çok iyi göründüğünü söyledi. SAT 2 Haziran, BAT 1 Temmuz (yani bir düzenim yok ama tahminime göre öyle :D) çok heyecanlıyım, bu ay ilk kez umutluyum. 2-3 ay daha gebelik oluşmazsa yumurta büyütme/çatlatma deneyeceğiz. hepimizin gönlüne göre olsun ama beklemek çok zor, aşırı sabırsızım her gün test yapasım geliyor görmeyeceğimi bile bile, bir umut..

Merhaba, ben nisan ayında kimyasal geçirdim. Sat 2 haziran bat 29 haziran gözüküyor uygulamada. Birkaç gündür kasık ağrım ve beyaz akıntım var. Bugün erken gebelik testi yaptım negatif tabii ki. Gerçi kimyasalda 6 gün önce silik çizgi görmüştüm. Beklemek gerçekten çok zor, işime de odaklanamıyorum sürekli test yapasım geliyor 😄

Merhaba, ben nisan ayında kimyasal geçirdim. Sat 2 haziran bat 29 haziran gözüküyor uygulamada. Birkaç gündür kasık ağrım ve beyaz akıntım var. Bugün erken gebelik testi yaptım negatif tabii ki. Gerçi kimyasalda 6 gün önce silik çizgi görmüştüm. Beklemek gerçekten çok zor, işime de odaklanamıyorum sürekli test yapasım geliyor 😄
canım ben de öyleyim her fırsatta test yapmak istiyorum. yumurtlama tarihini net bilmiyorsan hala umut var bence 2 gün sonra erken gebelik testi ile tekrarla derimm. dayanmak çok zor sabretmek çok zor ama negatif görmek umutsuzluğa sürüklüyor günü gelmeden yapmamak en güzeli😁

canım ben de öyleyim her fırsatta test yapmak istiyorum. yumurtlama tarihini net bilmiyorsan hala umut var bence 2 gün sonra erken gebelik testi ile tekrarla derimm. dayanmak çok zor sabretmek çok zor ama negatif görmek umutsuzluğa sürüklüyor günü gelmeden yapmamak en güzeli😁
Ovülasyon testi ile takip etmedim ama uygulamaya göre doğurgan pencereyi değerlendirdik. Negatifi görünce sabahtan beri moralim bozuldu zaten, dayanabilirsem yarını atlayıp 25inde test yapmayı düşünüyorum 🙄 umarım güzel haberler alırız🙏🏻

Bat beklenen adet tarihi ise eğer benim 27 Haziran diyor uygulama. Dün eşimle birliktelikten sonra pespembe kanamam oldu ilk defa başıma geliyor korktum biraz ama sonra hemen durdu. Bugün de kahverengi lekeler geliyor. İnternetten test söyledim gelince hemen yapacağım inşallah. Sizce yerleşme kanaması mıdır

Bat beklenen adet tarihi ise eğer benim 27 Haziran diyor uygulama. Dün eşimle birliktelikten sonra pespembe kanamam oldu ilk defa başıma geliyor korktum biraz ama sonra hemen durdu. Bugün de kahverengi lekeler geliyor. İnternetten test söyledim gelince hemen yapacağım inşallah. Sizce yerleşme kanaması mıdır
Parlak kırmızı kanamaya dönmediyse yerleşme olabilir

5 gün kala testim tertemiz negatif, dayanamadım bu sabah da yaptım 🤦🏻‍♀️ kasıktaki hissim ve akıntım devam ediyor. Sonradan pozitife döner mi acaba, bu sabah silik de olsa belki bir çizgi görürüm diye ümitlenmiştim 😔

Selam herkese
Ben mart ayında Klomen + Ovitrelle kullandım
Yumurtam büyüdü, çatladı ama gebelik oluşmadı
Nisan ayında tekrar Klomen + Ovitrelle kullandım fakat bu sefer yumurtam büyümedi ve reglim 2 hafta gecikti
Haziran ayında Femara + Ovitrelle kullandım
Yumurtam büyüdü, çatladı ama maalesef yine gebelik oluşmadı
Bu sabah tekrar Femara içmeye başladım
İnşallah temmuz ayında hepimiz bebiş haberi alırız 🤲🏼

Kızlar bat 1 Temmuz hala adet olmadım sabah test yaptım bir kaç dakika bir şey çıkmadı diye dikkate almadım bir saat sonra böyle bir şey oluştu sizce kuruma çizgisi midir

Eklentiler

• IMG_7664.webp
    IMG_7664.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar bat 1 Temmuz hala adet olmadım sabah test yaptım bir kaç dakika bir şey çıkmadı diye dikkate almadım bir saat sonra böyle bir şey oluştu sizce kuruma çizgisi midir
yani aslında 1 saat sonraki çizgiyi dikkate almamak lazım ama testi sonraki sabah tekrar yap istersen veya kan ver garanti olsun için rahat etsinn. umarım vardırrr :)

Kuruma çizgisi gibi duruyor canım sende pcos var mı

Mart ayında zorunlu kürtaj oldum bende şuan denemedeyim bat 11 Temmuz..
27 Haziran çatlama oldu beklemedeyim belirti var mı derseniz dün biraz bel ağrısı bugün de karın ağrısı var ama şiddetli değil reglden bir hafta önce başlıyor zaten benim belirtiler..
Bu ay ek olarak burdan öğrendiğim yumurta kalitesini artırmak için bal çörek otu tarçın kürü denedim. Folik asit kullanımına başladım
İnşallah isteyen herkes güzel haberler alır bu ay 🥲

Back
X