Temmuz klomen ve çatlatma iğnesi yaptıranlar beraber bekleyelim

Valla ağrı sızı olması güzel bende hiç bişey yok belki olmadığındandır bilmiyorum bende 14.gün seninle beraber yaparım ozaman
Öyle deme canım benimkide belki yumurtlama zamanları kasık ağrısı olur ya belki ondandır..
Henüz 1 kere ilişki oldu..
1 kereden tutacak değil ya...
Dün çok yoğun akıntım vardı galiba dün yumurtalar çatladı ama yapamadık

Evde 2 test var dayanamazsam 11.gün yaparım ama eğer ağrı sızı olmazsa yapmam...
Haberleşelim beraber yapalım

Ozaman bugünü değerlendir bence..nasip olursa bir kereden de tutar:) beraber yapalım aynen ama erken yapma iğnenin etkisiyle hcg yüksek çıkabilir 12-13 olsun bakalım

Ozaman bugünü değerlendir bence..nasip olursa bir kereden de tutar:) beraber yapalım aynen ama erken yapma iğnenin etkisiyle hcg yüksek çıkabilir 12-13 olsun bakalım
Geçen ay 10.gun yapmıştım negatifti..
Bu ay zaten ağrı sızı olmadan erken yapmam canım..
Inşallah tutsun artık hamileliğimizden konuşalım.

6.güne girdik çok şükür..
Evet çok şükür
Yalnız şuan meydanda nöbetteyim 1 saattir ayaktayım kasıklarıma ağrı girdi çok değil ama ağırlaştım bir baskı oldu çift taraflı niye öyle oldu anlamadım uydurmayamı başladım acaba:)

Ayy canım ya bizde eşimle meydana giderken çok fena midem bulanıyordu eşime belli etmedim erkenden heveslenmesin diye...
Benimde kasıklarımda oluyor ama ikisine birden değil bi sağda oluyor bi solda...
Bizim burası küçük bi ilçe oyüzden meydan çok yoğun kalabalık olmuyor...
Dualar edildikten sonra millet dağılmaya başlıyor bizde az önce geldik eve.. dün beraber olmamız gerekiyordu tam yumurtladığım gündü dün ama değerlendiremedik
Bugün değerlendirdik inşallah tutmuştur ya...
Çok erken ama belirtiler arıyoruz işte napalım Allah dualarımızı kabul etsin sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin inşallah..

Canım benim inşallah yaa olabilir belirti niye olmasın beraber olma işi de inanki nasip inş tutmuştur benimde dr çatladı dedikten sonra ilişki olmadı rahat takılıyoruz:)
Valla baskıya dayanamayıp eve geldim öyle ağırlık çöktü ki kasıklsrıma benim de sol sağ ara ara yokluyor ama belirgin ağrım yok hafif şişlik gibi ağırlık var yumurtalıklarıma doğru mide bulantısı için erken olsa gerek ama bilmiyorum

Yok çok erken zaten mide bulantısı için kasık içinde erken aslında ama işte biz yine de bi umut hevesleniyoruz..
Inşallah hevesimiz kursağımızda kalmaz..
Yumurtalar çatladıysa hemen birlikte olun ben dün olamadık diye kocama küstüm sabah bana kahvaltı hazırladı diye barıştım:)))
Ama bugün yaptık...
Bırakma sakın hadi git kocani sıkıştır... :)))

Ayyy hevesleniyoruz yazıcaktim havalaniyoruz olarak çıkmış ah bu akilli telefonlar ahhh

Benim yumurta 3-4 gün önce çatladı değerlendirdik bitti yeter:))

Benim az az geliyordu artık yarın anlayamam akıntı mi sperm mi olduğunu...
Bugün akıntım oldu ama dün olduğu gibi yoğun değildi..
Peçeteye sildikçe geliyordu...
Ay off şu günler bi geçse..
Benim baya katı yumurta akı kıvamıydı ama şuara karıştırabilirsin bekleyelim bakalım daha 1 hafta var of:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…