Temmuz klomen ve çatlatma iğnesi yaptıranlar beraber bekleyelim

Oo
Canım ama çatlatma iğnesinin 8.günüydü dün onun etkisi olamaz mı şimdi yine yaptım yine pozitif bugün 9.cu gün offf ya inşallah gerçektir..
O zaman erken canım. Ben igne oldugunu bilmiyordum. Tabiki daha ilaclarin etkisi dir. Biraz sabret. Zor olduğunu biliyorum ama. 12 13. Gün yap testi

Canım ama çatlatma iğnesinin 8.günüydü dün onun etkisi olamaz mı şimdi yine yaptım yine pozitif bugün 9.cu gün offf ya inşallah gerçektir..
Ayy geldiğine sevindim:))Canım inşallah öyledir ama 10 günden önce yapmayın diyolar inş üzülmezsin inş
Ben 2 tane birden iğne vurdurmuştum sanmıyorum etkisi geçsin 2-3 gün daha dayanmaya çalışıcam bir iki kere daha test yap tamammı

Yarın 10.gün canım direk kan testi yaptırcam inşallah pozitiftir

Kandada çıksa bile bu defada 2 gün bekleyeceksin ki iki katına çıkmışmı bu da çok stresli iş her şartta bekliyecez yani

Kandada çıksa bile bu defada 2 gün bekleyeceksin ki iki katına çıkmışmı bu da çok stresli iş her şartta bekliyecez yani
Aynen ya offff ya ben geçen ay 11.gün yapmıştım testi negatifti..
Cuma günü 11.gün oluyor kan testi yaptıralım direk

Aynen ya offff ya ben geçen ay 11.gün yapmıştım testi negatifti..
Cuma günü 11.gün oluyor kan testi yaptıralım direk
Canımm ben idrarda çift görmeden hastaneye gitmem sonra suratıma tava yemiş gibi çıkıyorum kötü oluyor :)
Form da biri yazmıştı 13.gün negatifti 15.gün çift çizgi gördüm diye..azıcık sabır be kuzum

Geçen ay çok rahattım bu ay niyeyse çok sabırsızım ya
Gerçi geçen ayda 11.güne kadar dayanabilmiştim bu ay okadar da dayanamadım

Bu arada belirti ağrı sızı var mı sende?
Karnım ağrıyordu sabah ama şuan yok geçti hala sol kasığım şiş..
Sabah namazı kılarkende çok zor namaz kıldım midem bulanıyordu ama kısa sürdü namazı bitirene kadar geçti.. senin var mı??

Aaa ne güzel bende hiç belirti yok yani kasığıma doğru şişlik var gibi ama görüntüde değil psikolojik de olabilir offf sanki hiç hamile kalamıycam
Göğüslerim büyüdü heralde yine prolaktin yükseldi zaten o yükseldiyse olmamıştır offff

Benimkilerde psikolojik canım..
2 gün önce en yakın arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim ama onunki imkansızdı menepoz hormonları çok yüksekti geçen yıl tüp bebek denemişlerdi yumurtalarıda çok azdı ama içi boş çıkmıştı tranfer olamamıştı..
2 aydır adet olamıyordu kesin menepoza girdim diye üzülürken 2.5 aylık hamile olduğunu öğrendi ve hiç bir belirti yokmuş sadece 10 gün önce mide bulantısı ve baş ağrısı olmuş okadar ihtimal bile vermiyormuş acile gitmiş baş ağrısından dr test yapalım demiş onu bile yaptırmak istememiş zorla test yapmış dr..
Ve sonuç hamileee :)))
Kadın doğum doktoruna gittiğinde ultrasondan bakmış dr hatta o dr bile zorla götürmüş ultrasonda bi bakmışlar kocaman olmuş:)))
Kalp atışını bile duymuşlar :))))

Bu kadar erken belirti sanmıyorum canım çok erken çünkü sabah namaza kalktığımda açtım oyüzden midem bulandı galiba..
Of ya sanki bende hiç hamile kalamicak gibiyim
4 yıldır bekliyorum

Bu kadar erken belirti sanmıyorum canım çok erken çünkü sabah namaza kalktığımda açtım oyüzden midem bulandı galiba..
Of ya sanki bende hiç hamile kalamicak gibiyim
4 yıldır bekliyorum
Arkadaşın için çoook sevindim kırkbin kere maşallah Allah ol dedimi oluyor işte maşallah
Hiç kendimizi dinlemeyelim boşver cumaya kadar sabret tamammı beraber test yapalım

Ama benim vücudumda acayip bir ağırlık var şişmi desem psikolojikmen de stresli konular vardı böyle adet olmaya vücut hazırlanıyor sanki uf bilmiyorum

Kızlar çatlatma iğnemi vurdurdum beklemedeyim beraber bekleyelim istedim :)
Merhaba benimde klomen de bugun 4.günüm. Cumartesi günü gidecem kontrole. Doktor gerek görmediği halde çatlama iğnesi istesem dogru olurmu? Bilgilerinizi paylaşırmısınız?

Merhaba benimde klomen de bugun 4.günüm. Cumartesi günü gidecem kontrole. Doktor gerek görmediği halde çatlama iğnesi istesem dogru olurmu? Bilgilerinizi paylaşırmısınız?
Doktoruna güven canım ama içinde kalmasın sen yinede kullansam zararı varmı riske atmak istemiyorum de yinede sor vermezse bildiği vardır onlar gerek olup olmadığını görüyor

Doktoruna güven canım ama içinde kalmasın sen yinede kullansam zararı varmı riske atmak istemiyorum de yinede sor vermezse bildiği vardır onlar gerek olup olmadığını görüyor
Anladımm canım çok sağolun. Bat ne zaman. İnşallah hepimiz saglıklı hayırlı hamilelik haberimizi veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…