Temmuz klomen ve çatlatma iğnesi yaptıranlar beraber bekleyelim

Dream_on ne zaman vurdurmuştun iğneyi?
Ben igne kullanmiyorum canim kendisi catliyor zaten sadece klomen kullanip yumurta takibi yaptiriyorum. Henuz yumurtlama akintisi gelmedi bugun yarin gelir ama ben sadece adet oldugumda cektirecegim hsg yi dusunuyorum su an hamilelik bile umrumda degil o derece korkuyorum :)) hsg sonrasi da bir muddet bekleriz o esnada artik ilac vs kullanmayacagim olmazsa aşilama yapcaz

O hsg yi bende düşünüyorum sorma Ağustos'ta değilde eylülde çektiririm ağustosta eşim test yapsın ondan sonrada ben çekilirim ama anestezili ancak

O hsg yi bende düşünüyorum sorma Ağustos'ta değilde eylülde çektiririm ağustosta eşim test yapsın ondan sonrada ben çekilirim ama anestezili ancak
Benim anestezisiz olacak 5 dakikalik aciya da dayanirim diye dusunuyorum 500 600 tl veremem bi de ona

Kızlar nerdesiniz zaman geçmiyor sanki yine olmadı niye olmazki bunaldım çok bunaldım

Benim anestezisiz olacak 5 dakikalik aciya da dayanirim diye dusunuyorum 500 600 tl veremem bi de ona

Aaa para mı farkediyor ben onu bilmiyordum inş bu ay kalırız da gerek kalmaz
Kizlar hsg çektirmek için inanin anesteziye hiç gerek yok bende cokkk korkarak çektirdim eğer özel hastaneyse hiç korkmayın yeni teknoloji sayesinde sadece emin olun iki yada üç dakika regl sancısı hissettim okadar. Lütfen korkmayın. Ve üst cekildikten sonra korunmayı. Çünkü o ay gebelik için şansınız çok yüksek. Ben o ay gebe kaldım allah yardimcimiz olsun

Ben çok korkuyorum o an ki ruh halime bağlı bir cesaret gelirse olurum gelmezse anestezi isterim alttam muayenede bile ayy uyy eden biriyim bu ay da hamile kalamazsam ne yapacağımı bende bilmiyorum stresim hat safhada 2 yıl korunduğum için kafamı vuruyorum

Canım inanki alttan muayeneden pekbir farkı yok ben bir yıl alttan muayeneden kaçtım drum artık buna mecbursun deyince kendime kizdim neden yapamayacakmisim dedim. Yaptıranların benden fazlası ne diye dusundum kendimi cesaretlendirdim ve gittim. Ilk sorum çok aciyacakmi olmuştu acemi olduğumu anlayan hemşireler sağolsunlar beni rahatlattilar korkmana gerek yok iki dakikalık kısacık bir islem dediklerinde rahatladim eşime kapıda bekle sakin ayrılma baygın falan çıkabilirim demiştim. Ahahahah gülümseyerek çıktım. Ama korunduğunu için kendine kızma korunmasaydinda o zamanı gelene kadar olmayacakti

Çok sağol canım benim film adet oluncamı çekiliyor peki?nasip elbette belki 2 yıl bu konuda başım ağrımadığı iyi olmuş

Testler cokk nadir yanlış pozitif verir inşallah gebesinizdir çok sevindim adiniza

Testler cokk nadir yanlış pozitif verir inşallah gebesinizdir çok sevindim adiniza
Canım ama çatlatma iğnesinin 8.günüydü dün onun etkisi olamaz mı şimdi yine yaptım yine pozitif bugün 9.cu gün offf ya inşallah gerçektir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…