- 6 Mayıs 2017
- 6.444
- 7.744
- 198
Aynen canım ya benimkide yumurta beyazıydı ama katı değildi..Benim baya katı yumurta akı kıvamıydı ama şuara karıştırabilirsin bekleyelim bakalım daha 1 hafta var of:)
Saat 2 olmuş:) inş ikimizinde olurda gece bebek nöbetin dede mesajlaşırız:))Aynen canım ya benimkide yumurta beyazıydı ama katı değildi..
Ayy o 1 hafta bi geçse artik...
Ayyy inşallah Allah'ım o günleride göstersin bizeSaat 2 olmuş:) inş ikimizinde olurda gece bebek nöbetin dede mesajlaşırız:))
Ben igne kullanmiyorum canim kendisi catliyor zaten sadece klomen kullanip yumurta takibi yaptiriyorum. Henuz yumurtlama akintisi gelmedi bugun yarin gelir ama ben sadece adet oldugumda cektirecegim hsg yi dusunuyorum su an hamilelik bile umrumda degil o derece korkuyorum :)) hsg sonrasi da bir muddet bekleriz o esnada artik ilac vs kullanmayacagim olmazsa aşilama yapcazDream_on ne zaman vurdurmuştun iğneyi?
O hsg yi bende düşünüyorum sorma Ağustos'ta değilde eylülde çektiririm ağustosta eşim test yapsın ondan sonrada ben çekilirim ama anestezili ancakBen igne kullanmiyorum canim kendisi catliyor zaten sadece klomen kullanip yumurta takibi yaptiriyorum. Henuz yumurtlama akintisi gelmedi bugun yarin gelir ama ben sadece adet oldugumda cektirecegim hsg yi dusunuyorum su an hamilelik bile umrumda degil o derece korkuyorum :)) hsg sonrasi da bir muddet bekleriz o esnada artik ilac vs kullanmayacagim olmazsa aşilama yapcaz
Benim anestezisiz olacak 5 dakikalik aciya da dayanirim diye dusunuyorum 500 600 tl veremem bi de onaO hsg yi bende düşünüyorum sorma Ağustos'ta değilde eylülde çektiririm ağustosta eşim test yapsın ondan sonrada ben çekilirim ama anestezili ancak
Aaa para mı farkediyor ben onu bilmiyordum inş bu ay kalırız da gerek kalmazBenim anestezisiz olacak 5 dakikalik aciya da dayanirim diye dusunuyorum 500 600 tl veremem bi de ona
O hsg yi bende düşünüyorum sorma Ağustos'ta değilde eylülde çektiririm ağustosta eşim test yapsın ondan sonrada ben çekilirim ama anestezili ancak
Benim anestezisiz olacak 5 dakikalik aciya da dayanirim diye dusunuyorum 500 600 tl veremem bi de ona
Kizlar hsg çektirmek için inanin anesteziye hiç gerek yok bende cokkk korkarak çektirdim eğer özel hastaneyse hiç korkmayın yeni teknoloji sayesinde sadece emin olun iki yada üç dakika regl sancısı hissettim okadar. Lütfen korkmayın. Ve üst cekildikten sonra korunmayı. Çünkü o ay gebelik için şansınız çok yüksek. Ben o ay gebe kaldım allah yardimcimiz olsunAaa para mı farkediyor ben onu bilmiyordum inş bu ay kalırız da gerek kalmaz
Ben çok korkuyorum o an ki ruh halime bağlı bir cesaret gelirse olurum gelmezse anestezi isterim alttam muayenede bile ayy uyy eden biriyim bu ay da hamile kalamazsam ne yapacağımı bende bilmiyorum stresim hat safhada 2 yıl korunduğum için kafamı vuruyorumKizlar hsg çektirmek için inanin anesteziye hiç gerek yok bende cokkk korkarak çektirdim eğer özel hastaneyse hiç korkmayın yeni teknoloji sayesinde sadece emin olun iki yada üç dakika regl sancısı hissettim okadar. Lütfen korkmayın. Ve üst cekildikten sonra korunmayı. Çünkü o ay gebelik için şansınız çok yüksek. Ben o ay gebe kaldım allah yardimcimiz olsun
Canım inanki alttan muayeneden pekbir farkı yok ben bir yıl alttan muayeneden kaçtım drum artık buna mecbursun deyince kendime kizdim neden yapamayacakmisim dedim. Yaptıranların benden fazlası ne diye dusundum kendimi cesaretlendirdim ve gittim. Ilk sorum çok aciyacakmi olmuştu acemi olduğumu anlayan hemşireler sağolsunlar beni rahatlattilar korkmana gerek yok iki dakikalık kısacık bir islem dediklerinde rahatladim eşime kapıda bekle sakin ayrılma baygın falan çıkabilirim demiştim. AhahahahBen çok korkuyorum o an ki ruh halime bağlı bir cesaret gelirse olurum gelmezse anestezi isterim alttam muayenede bile ayy uyy eden biriyim bu ay da hamile kalamazsam ne yapacağımı bende bilmiyorum stresim hat safhada 2 yıl korunduğum için kafamı vuruyorum
Çok sağol canım benim film adet oluncamı çekiliyor peki?nasip elbette belki 2 yıl bu konuda başım ağrımadığı iyi olmuşCanım inanki alttan muayeneden pekbir farkı yok ben bir yıl alttan muayeneden kaçtım drum artık buna mecbursun deyince kendime kizdim neden yapamayacakmisim dedim. Yaptıranların benden fazlası ne diye dusundum kendimi cesaretlendirdim ve gittim. Ilk sorum çok aciyacakmi olmuştu acemi olduğumu anlayan hemşireler sağolsunlar beni rahatlattilar korkmana gerek yok iki dakikalık kısacık bir islem dediklerinde rahatladim eşime kapıda bekle sakin ayrılma baygın falan çıkabilirim demiştim. Ahahahahgülümseyerek çıktım. Ama korunduğunu için kendine kızma korunmasaydinda o zamanı gelene kadar olmayacakti
Adet bitiminde yapılıyor film canımÇok sağol canım benim film adet oluncamı çekiliyor peki?nasip elbette belki 2 yıl bu konuda başım ağrımadığı iyi olmuş
ÇOk teşk ederimAdet bitiminde yapılıyor film canım
Rica ederimÇOk teşk ederim
Biriyle tartışmıştım da canım :)))Benbirdost neden hesabın pasif oldu nerdesin??
Testler cokk nadir yanlış pozitif verir inşallah gebesinizdir çok sevindim adinizaBiriyle tartışmıştım da canım :)))
Bu arada ben buraya giremeyince can sıkıntısından test yaptım pozitif çıktı İnşallah gerçektir çok erken ama bugünde yapıcam sende yap bugün tamam mı:)))
Canım ama çatlatma iğnesinin 8.günüydü dün onun etkisi olamaz mı şimdi yine yaptım yine pozitif bugün 9.cu gün offf ya inşallah gerçektir..Testler cokk nadir yanlış pozitif verir inşallah gebesinizdir çok sevindim adiniza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?