Canım niye umutsuzsun birde senin adetin geçen ay geç olduğu için galiba bu ay da geç oldu çünkü benden önceydiCanım 26 ağustos 6 gün var ama bu ayda bi umut yokyine adet olucam..
Evet canım geçen ay geç oldu bu ay geç olucağını sanmıyorum çünkü tam gününde normal olarak yumurtladım...Canım niye umutsuzsun birde senin adetin geçen ay geç olduğu için galiba bu ay da geç oldu çünkü benden önceydi
Ben de istiyorum ki hiç belirtim olmasın..dikkat et çoğu insan diyorki hiç belirtim olmadığı ay oldu diye o yüzden belirtiye takılma rabbim tez zamanda kavuştursun inşallahEvet canım geçen ay geç oldu bu ay geç olucağını sanmıyorum çünkü tam gününde normal olarak yumurtladım...
Umutsuzum çünkü hiç bir belirti yok
Ama canım hiç belirtim olmadı diyenlerin anlatınca bi sürü belirtisi çıkıyor o belirtisi olmayanlar istedikleri an hamile kalanlar keşke gerçekten hiç belirti olmadan hamile kalsam mucize olsaBen de istiyorum ki hiç belirtim olmasın..dikkat et çoğu insan diyorki hiç belirtim olmadığı ay oldu diye o yüzden belirtiye takılma rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah
13 gündür Sabah akşam soğan suyu içiyorum gerçi ilk zamanlar midemi bulandiriyor 3 yudum içim döküyordum şimdi iyice alıştım hatta sevmeye bile basladim bat 29 ağustos sende gelişme varmı sende varmı gelişme canimKızlar varmı gelişme??
Bende adet olmayı bekliyorum canım soğan suyuna başlayacam aynı şekil sistemi kurdum bekliyorum:)) benimde adet tarihim bugün olmayı bekliyorum test felanda yapmadım artık okadar rahatımki böyle aylarca denerim olmazsa hag tedavi ne gerekiyorsa bakarım bu ay enfeksiyonum çoktu o nedenle adet olmayı bekliyorum içimde umudun kırıntısı bile yok ama önümüzdeki aydan umutluyum hayırlısı13 gündür Sabah akşam soğan suyu içiyorum gerçi ilk zamanlar midemi bulandiriyor 3 yudum içim döküyordum şimdi iyice alıştım hatta sevmeye bile basladim bat 29 ağustos sende gelişme varmı sende varmı gelişme canim
Çok sevindim inşallah canım kan testi yaptırdın miKızlar galiba hamile olabilirim
Yok öğleden sonra dr a gidicem 3 tane test yaptım hepsi silik çok umutsuzca yapmıştım oysaki hala var olsada inanamıyorumÇok sevindim inşallah canım kan testi yaptırdın mi
Kız ciddi misin:)))Kızlar galiba hamile olabilirim
Hee:)) hem nerelerdesin sen?Kız ciddi misin:)))
Test yaptınmı yapacanmı 1 gün kaldı senin de adetineKız ciddi misin:)))
Yatılı misafir vardı canım oyüzden fazla giremiyorum..Hee:)) hem nerelerdesin sen?
Ben dün adet oldum canım ya..Test yaptınmı yapacanmı 1 gün kaldı senin de adetine
İnşaAllah hayırlı haberler alırız senden canimYok öğleden sonra dr a gidicem 3 tane test yaptım hepsi silik çok umutsuzca yapmıştım oysaki hala var olsada inanamıyorum
Inşallah canım benim dualarım seninle..Kızlar bekliyorum yarım saate sonuçlanır heralde yanımda durun hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum dua edin nolur
Kız zaten 8 aydır istiyormuşsun normal yani hamile kalman bende 2 yıl boyunca olmuyor sanmıştım..Canlarım 55 çıktı sonucum dr iyi daha yenidir dedi pazt artıp artmayacağına bakacak nasıl geçecek 2 gün bilmiyorum ama herşey iyi normal dedi bilmiyorum
Bu ay ağır yükmü kaldırmadım saçmı boyamadım herşey yaptım folikasit bile hiç içmedim okadar umutsuzdumki ilişkiden sonra ayaklarımı yükseğe bile koymuyordum kendimi önümüzdeki aya hazırlıyordum mantar enfeksiyon bile vardı çok şaşkınım size diyeceğim tek madde var
Gerçekten rahat olmak laf değilmiş ne yumurtlama tarihine dikkat ettim ne akıntısına sadece doğaçlama ilişki yaşadım ve hangisinde gebe kaldığımı bilmiyorum okadar aklımdan çıkarmıştım ve 8 aydır olmuyordu bilsem daha önceden rahat olurmuşum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?