Temmuz klomen ve çatlatma iğnesi yaptıranlar beraber bekleyelim

Canım niye umutsuzsun birde senin adetin geçen ay geç olduğu için galiba bu ay da geç oldu çünkü benden önceydi
Evet canım geçen ay geç oldu bu ay geç olucağını sanmıyorum çünkü tam gününde normal olarak yumurtladım...
Umutsuzum çünkü hiç bir belirti yok

Evet canım geçen ay geç oldu bu ay geç olucağını sanmıyorum çünkü tam gününde normal olarak yumurtladım...
Umutsuzum çünkü hiç bir belirti yok
Ben de istiyorum ki hiç belirtim olmasın..dikkat et çoğu insan diyorki hiç belirtim olmadığı ay oldu diye o yüzden belirtiye takılma rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah

Ben de istiyorum ki hiç belirtim olmasın..dikkat et çoğu insan diyorki hiç belirtim olmadığı ay oldu diye o yüzden belirtiye takılma rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah
Ama canım hiç belirtim olmadı diyenlerin anlatınca bi sürü belirtisi çıkıyor o belirtisi olmayanlar istedikleri an hamile kalanlar keşke gerçekten hiç belirti olmadan hamile kalsam mucize olsa
Amin canım benim Allah'ım hepimize tez zamanda sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin...

Bende adet olmayı bekliyorum canım soğan suyuna başlayacam aynı şekil sistemi kurdum bekliyorum:)) benimde adet tarihim bugün olmayı bekliyorum test felanda yapmadım artık okadar rahatımki böyle aylarca denerim olmazsa hag tedavi ne gerekiyorsa bakarım bu ay enfeksiyonum çoktu o nedenle adet olmayı bekliyorum içimde umudun kırıntısı bile yok ama önümüzdeki aydan umutluyum hayırlısı

Kızlar bekliyorum yarım saate sonuçlanır heralde yanımda durun hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum dua edin nolur

Canlarım 55 çıktı sonucum dr iyi daha yenidir dedi pazt artıp artmayacağına bakacak nasıl geçecek 2 gün bilmiyorum ama herşey iyi normal dedi bilmiyorum
Bu ay ağır yükmü kaldırmadım saçmı boyamadım herşey yaptım folikasit bile hiç içmedim okadar umutsuzdumki ilişkiden sonra ayaklarımı yükseğe bile koymuyordum kendimi önümüzdeki aya hazırlıyordum mantar enfeksiyon bile vardı çok şaşkınım size diyeceğim tek madde var
Gerçekten rahat olmak laf değilmiş ne yumurtlama tarihine dikkat ettim ne akıntısına sadece doğaçlama ilişki yaşadım ve hangisinde gebe kaldığımı bilmiyorum okadar aklımdan çıkarmıştım ve 8 aydır olmuyordu bilsem daha önceden rahat olurmuşum:)

Kız zaten 8 aydır istiyormuşsun normal yani hamile kalman bende 2 yıl boyunca olmuyor sanmıştım..
Çok sevindim canım ya Allah'ım inşallah sağ salim kucağına almayıda nasip etsin..
Banada dua et...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…