Bir sey cikmadi canim iki tupte acik sorun ciksa rahatlayacaktim inan en azindan sebebi var derdimHsg sonucun ne peki canım sorun var mıymış?
Aynen bende oyle dusunuyorum klomen beni hic iyi yapmiyor psikolojik anlamda daYumurtlama sorunun yoksa hiç boşa klomen kullanma canım zaten yumurtluyosun neden hormon alaşımlı bosa
Hiç zor olmadi kuzum film cekilecek yerin uzerine uzaniyorsun bir sey takiyolar vajinana ama o hic agri aci yapmiyor sadece siviyi yolladiklarinda 30 saniyelik bir sanci oluyor sivi kesildigi an bitiyor 5 kisi girdik hepimizde gulerek ciktik korkmayin hicCanımm nasıl çektirdin zor oldumu sonucu ne oldu?
Bende 3.klomenden önce çektiricem ama öncelikle bitkisel deniyecem olmazsa kasım gibi hsg düşünüyorum
Ben hic zorlanmadim canim sadece sivi gonderildiginde karninin tamaminda bir sanci oluyor ama katlanilmayacak bir sey degil ayrica 30 saniye suruyor ztn iyi ki anestezi almamisim dedimCnm hsg agrili islem mi
Pik olmak uzere canim bu aralari degerlendirinTest bu geç yumurtlama oluyo sanırım bu ay daha kötülüğü yakalayamadım
Aynen canım 30 saniyelik bi sancı ama ben kalktığım zaman bacaklarım titriyordu görevli kadın tekerlekli sandalye getirdi istemiyorum iyiyim dedim...Ben hic zorlanmadim canim sadece sivi gonderildiginde karninin tamaminda bir sanci oluyor ama katlanilmayacak bir sey degil ayrica 30 saniye suruyor ztn iyi ki anestezi almamisim dedim
Aynen canım yarında doktor kontrolü var bakalım ultrasonda nasıl görülecek incir yiyorum işe yaradı herhaldePik olmak uzere canim bu aralari degerlendirin
Tatlım kasımda çekileceğim inşallah sen ne durumdasın ovulasyon bitti bekleyiştesin galibaAynen canım 30 saniyelik bi sancı ama ben kalktığım zaman bacaklarım titriyordu görevli kadın tekerlekli sandalye getirdi istemiyorum iyiyim dedim...
Dışarı çıktım karnım ağrımaya başladı acil bölümünde yarım saat kadar yattım öyle düzeldim ama sende bi sorun çıkmadığı için hemen kalkabilmişsin bende sorun var oyüzden ağrım oldu..
H Hafsa kız o an çok sancı olmuyor korkma...
Hem çok iyi olur belki küçük yakışıklılar vardır ilaç sıkınca düzelir hemen hamile kalırsın inşallah..
Canım bal tarçın çörekotu bende çok güzel etki yaptı tavsiye ederimMerhaba arkadaslar. Benim de yumurta tembelligim var. Bugun adetimin 13. Gunu ve doktor buyumus yumurta gormedi. Inofolic combi kullaniyorum persembe gunu tekrar cagirdi kontrole. Bunun disinda da herhangi bir problem yok adet duzensizligi de yok her sey temiz. Yumurtalarin buyumesi icin yaptiklariniz ve ise yariyor dedikleriniz neler?
İnşallah temiz çıkar canımMerhaba arkadaşlar bende bugün hsg için hastaneye gittim sıranın bana gelmesini beklerken korkudan çıkıp gitmeyi düşünüyordum ki bayan seslendi bi cesaret hazırlandım kendimi çok kastigim halde çok şükür kolay atlattım canım çok yanmadı sadece ilaç verirken karnım çok ağrıdı işlem sırasında doktora karnım çok ağrıyor dediğimde doktor tüplerin açık olduğu için ilaçtan hemen geçecek dedi o an çok aşırı tuvaletim geldi sandım ama neyseki hemen geçti acelemiz olduğu ucin sonucu bekleyemedim yarın alacam bakalım doktor ne dicek
Canım bal tarçın çörekotu bende çok güzel etki yaptı tavsiye ederim
Canım bununla ilgili çok bilgi var kk da kendi bildiğim adetin ikinci günü sabah ve akşam aç karnına bir tatlı kaşığı yiyorsun.karışım oranını şuan hatırlamıyorum göz kararı koyanlarda var bir bak araştır gerçekten etkili canımBunlari karistirip mi yedin canim ve ne siklikla nasil yaptin?
Canım bununla ilgili çok bilgi var kk da kendi bildiğim adetin ikinci günü sabah ve akşam aç karnına bir tatlı kaşığı yiyorsun.karışım oranını şuan hatırlamıyorum göz kararı koyanlarda var bir bak araştır gerçekten etkili canım
Rica ederim bu sıkıntı değil çözümü varTamam cok tesekkur ediyorum bilgi icin.
Aynen canım test bitti bekliyorum işte düşünmemeye çalışıyorum..Tatlım kasımda çekileceğim inşallah sen ne durumdasın ovulasyon bitti bekleyiştesin galiba
Ebru destanın kitabını al canım ordaki kürleri uygula...Merhaba arkadaslar. Benim de yumurta tembelligim var. Bugun adetimin 13. Gunu ve doktor buyumus yumurta gormedi. Inofolic combi kullaniyorum persembe gunu tekrar cagirdi kontrole. Bunun disinda da herhangi bir problem yok adet duzensizligi de yok her sey temiz. Yumurtalarin buyumesi icin yaptiklariniz ve ise yariyor dedikleriniz neler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?