Temmuz klomen ve çatlatma iğnesi yaptıranlar beraber bekleyelim

Test bu geç yumurtlama oluyo sanırım bu ay daha kötülüğü yakalayamadım

Eklentiler

• image.webp
    2 KB · Görüntüleme: 29
Canımm nasıl çektirdin zor oldumu sonucu ne oldu?
Bende 3.klomenden önce çektiricem ama öncelikle bitkisel deniyecem olmazsa kasım gibi hsg düşünüyorum
Hiç zor olmadi kuzum film cekilecek yerin uzerine uzaniyorsun bir sey takiyolar vajinana ama o hic agri aci yapmiyor sadece siviyi yolladiklarinda 30 saniyelik bir sanci oluyor sivi kesildigi an bitiyor 5 kisi girdik hepimizde gulerek ciktik korkmayin hic

Ben hic zorlanmadim canim sadece sivi gonderildiginde karninin tamaminda bir sanci oluyor ama katlanilmayacak bir sey degil ayrica 30 saniye suruyor ztn iyi ki anestezi almamisim dedim
Aynen canım 30 saniyelik bi sancı ama ben kalktığım zaman bacaklarım titriyordu görevli kadın tekerlekli sandalye getirdi istemiyorum iyiyim dedim...
Dışarı çıktım karnım ağrımaya başladı acil bölümünde yarım saat kadar yattım öyle düzeldim ama sende bi sorun çıkmadığı için hemen kalkabilmişsin bende sorun var oyüzden ağrım oldu..

H Hafsa kız o an çok sancı olmuyor korkma...
Hem çok iyi olur belki küçük yakışıklılar vardır ilaç sıkınca düzelir hemen hamile kalırsın inşallah..

Merhaba arkadaşlar bende bugün hsg için hastaneye gittim sıranın bana gelmesini beklerken korkudan çıkıp gitmeyi düşünüyordum ki bayan seslendi bi cesaret hazırlandım kendimi çok kastigim halde çok şükür kolay atlattım canım çok yanmadı sadece ilaç verirken karnım çok ağrıdı işlem sırasında doktora karnım çok ağrıyor dediğimde doktor tüplerin açık olduğu için ilaçtan hemen geçecek dedi o an çok aşırı tuvaletim geldi sandım ama neyseki hemen geçti acelemiz olduğu ucin sonucu bekleyemedim yarın alacam bakalım doktor ne dicek

Merhaba arkadaslar. Benim de yumurta tembelligim var. Bugun adetimin 13. Gunu ve doktor buyumus yumurta gormedi. Inofolic combi kullaniyorum persembe gunu tekrar cagirdi kontrole. Bunun disinda da herhangi bir problem yok adet duzensizligi de yok her sey temiz. Yumurtalarin buyumesi icin yaptiklariniz ve ise yariyor dedikleriniz neler?

Tatlım kasımda çekileceğim inşallah sen ne durumdasın ovulasyon bitti bekleyiştesin galiba

Canım bal tarçın çörekotu bende çok güzel etki yaptı tavsiye ederim

İnşallah temiz çıkar canım

Bunlari karistirip mi yedin canim ve ne siklikla nasil yaptin?
Canım bununla ilgili çok bilgi var kk da kendi bildiğim adetin ikinci günü sabah ve akşam aç karnına bir tatlı kaşığı yiyorsun.karışım oranını şuan hatırlamıyorum göz kararı koyanlarda var bir bak araştır gerçekten etkili canım

Tamam cok tesekkur ediyorum bilgi icin.

Ebru destanın kitabını al canım ordaki kürleri uygula...

adet olunca bir daha ki aya bitkisel planım hazır inşallah işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…