Temmuz klomen ve çatlatma iğnesi yaptıranlar beraber bekleyelim

Aslında bildiğiniz şeyleri yapıcam ama bir tane macun var sosyal mesyadan (instgm)takip ediyorum ondan sipariş edicem içinde (aslanpençesi civanpeeçemi gibi 3-5 karışım var) adetimin 2.gününden itibaren onu yiyecem.
Adet bitiminde bir hafta soğan suyu içicem
Yumurtlamaya yakın adaçayı yağını tampon yapıp öyle ilişkiye giricem.şimdide rejime girdim 3-5 kilo atmaya çalışıyorum
Öyle işte:) etkili olur inşallah

Bugün doktora gittim en büyük yumurta 9mm olmuş çok canım sıkıldı ne yapmam lazım bu yumurtalar büyüsün diye

Canım o macunu satan sitenin adı. E bende bakayım

Bugün doktora gittim en büyük yumurta 9mm olmuş çok canım sıkıldı ne yapmam lazım bu yumurtalar büyüsün diye
Benimde bu ay günde 2 tane klomen kullanmama rağmen 9mm de kalmış. Büyüme ihtimalide yok dedi doktor. Önceki 2 ay klomeni günde bir tane kullanmama rağmen 20 mmlere ulaşmıştı. Bu ay neden böyle oldu hic anlayamadım.

Ben ilaç kullanmadım bu ay Takip edelim dedi doktorum birdahaki ay klomen vercekmiş

Bal tarçın çörekotu da karışımını ye tavsiyem

Merhaba canım ben pazartesi günü hsg çekildim hergun soğan suyu iciyorum. Birazda bitkisel yollar denicem. İlaç kullanmak istemiyorum artik akışına bıraktım hayırlısı olur İnşaAllah
Tüplerin açıksa hiç dert etme soğan suyu ile hamile kalan çok insan var ben iki ay üst üste bitkisel denedikten sonra hsg çekilecem bende sanki enfeksiyon mantar felan var canımı sıkıyor

Tüplerin açıksa hiç dert etme soğan suyu ile hamile kalan çok insan var ben iki ay üst üste bitkisel denedikten sonra hsg çekilecem bende sanki enfeksiyon mantar felan var canımı sıkıyor
Tüplerim açık canım bakalım ne olcak enfeksiyon varsa hsg çekilmiyor diye biliyorum sabah akşam soğan suyu iç ilk içtiğim zaman biraz akintim olmuştu.Soğan suyunun bir çok kişiye iyi geldiğini okudum İnşaAllah sanada iyi gelecek enfeksiyonunu temizlemeyecektir. Soğan suyunu dene mutlaka :)

Aynen canım 4 gün içmeme rağmen akıntım oldu iltihabımı söktü galiba şimdi adet olmayı bekliyorum tekrar başlıycam:)

Canim benim hsg cekilirken enfeksiyon varmis gecti sanmistim cok akinti var dedi once orayi dezenfekte ediyorlar batikon vb seylerle sonra hsg cekip tekrar yikiyorlar korkma yani engel olmaz

Canim benim hsg cekilirken enfeksiyon varmis gecti sanmistim cok akinti var dedi once orayi dezenfekte ediyorlar batikon vb seylerle sonra hsg cekip tekrar yikiyorlar korkma yani engel olmaz
Aa öylemi canım iyi ozaman çünkü benim enfeksiyonum eksik olmaz.ama 2 ay bitkisel deniycem yine olmazsa hsg çekilicem nasip kısmet olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…