- Konu Sahibi Visnesuyu35
-
boyun kaç canım
Canım ben 3haftadır diyetteyim ama seninle burda paylaşım yapabilirim menülerimizi paylaşırız yorumlarız spor konusunda seçim yaparız mesela ben sporu çok yaptım bacaklarımda kaslı şuan yapdan gitmedi üstüne bide bacaklarım kaslandı o yüzden sporu biraz kısıcam yemekle devam edicem bi süre
meraba canım çok iyi kilo vermişsin bence.
ben kendi kendime motive olamıyodum ama kadınlar klübü sayesinde çok motive oldum.
hırslandım diyelim.
67 kilodan 57yi falan gördüm.
sonra azcık aldım tabi şuan 59.2 kiloyum
her zaman destekçinim.
böyle azimli çıtır tombullar görmeyi seviyorum.
umarım incecik oluruz canım..
canım boyum 168
2 ayda verdim canım.teşekkür ederm cnım. Sen ne kadar zamanda verdin 10 kıloyu :)
2 ayda verdim canım.
istersen topiğime uğra canım temmuza kadar son 5 kilo topiği biz orda topluca son 5 kilomuzu vermeye çalışıyoruz. :)Aaah aaah benimde kaldı 5kilom 1ayda verebilmem zor gibi duruyo :/
Canım biraz neler yaptığımızdan bahsedelim mi ? Spor yapıyo musun neler yiyosun mesela
Aaah aaah benimde kaldı 5kilom 1ayda verebilmem zor gibi duruyo :/
2 ayda verdim canım.
boyum 1.61 bu sabah itibariyle 58.6 kiloyum
60kilo ile diyete başlamıştım ilk hedefim 52 sonra 50kiloya inmek istiyorum 2yıl öncesinde 50kilo dal gibi bi kızdım kortizon ve hormon tedavisi aldığım için 2ay sonunda bi baktım o 36beden kız kalmamış pantolonları olmuyo badileri dar geliyo hepsini dağıttım arkadaşlarıma kuzenlerime kendime 38beden şeyler almaya başladım tartıda 62 çıkıyodum uğraştın uğraştım kendi kendime 57ye düştüm bu sene etrafımdaki herkes zayıfladı bende dedim ki buraya kadarmış kızım eski haline dönme vaktidir 36beden xs badilere merhaba deme vaktidir bu yaz mayo değil bikini giyme vaktidir tuttuuuun diyetisyenin yolunu işte böyle başladı benim harap olduğum maceram.... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?