Temmuza kadar 10 kılo verecegim :)

Visnesuyu35

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2013
69
0
6
İzmir
Merhaba arkadaşlar, ben lise hayatım boyunca hep sismandım. sisman tabiri degilde balıketli dıyolar bütün sınıftakı kızlardan daha iri duruyodum cok üzülüyodum. kızlar bana neyın var cnm senın kemiklerin iri diye teselli ediyolardı. lise bitti suan üni 1. sınıfta bitiyor bn hala sismanım. Şismandım dıyorum artık. Yurtta kalıyorum Bi gün kafama taktım zayıflıcam herkes mini mini sort giyio çok gsl tayt giyiyor benım bacaklar igrenc kendımı begenmiyordum. Karar verdım tartıya cıktım 84 kıloyum. çok üzüldüm 20 yasındakı bi kıza yakışmıyan bi kılo. bi sabah kalktım dedım ki artık diyetteyim güzel bi sekılde kilo vericem. hergun kalktım 1 saat yürüdüm geldim dusumu aldım kahvaltımız 11 de kalkıyor o zmna kdr yetiştim hep 9 bucukda kalkıyodum 10 bucuga kdr yuruyodum sdc. duş alıp kahvaltı böyle yaparak 1 ayda 77 kıloya indim bnm için süperdi bacaklarım inceldi herkes cok zayıflamıssın demeye başladı. ailemin yanına döndüm 1 kılo aldım orda sonra yapamadım spor vızeler fln deyince simdi 5 gün önce geri basladım suan 75 kıloya indim 65 olmak istiyorum. Benimle birlikde diyete başlıyacak olan var mı ??????

Canım ben 3haftadır diyetteyim ama seninle burda paylaşım yapabilirim menülerimizi paylaşırız yorumlarız spor konusunda seçim yaparız mesela ben sporu çok yaptım bacaklarımda kaslı şuan yapdan gitmedi üstüne bide bacaklarım kaslandı o yüzden sporu biraz kısıcam yemekle devam edicem bi süre

meraba canım çok iyi kilo vermişsin bence.
ben kendi kendime motive olamıyodum ama kadınlar klübü sayesinde çok motive oldum.
hırslandım diyelim.
67 kilodan 57yi falan gördüm.
sonra azcık aldım tabi şuan 59.2 kiloyum
her zaman destekçinim.
böyle azimli çıtır tombullar görmeyi seviyorum.
umarım incecik oluruz canım..

olur canım uyar bana ben bugun hafta sonu dıye bıraz geç yattım az önce kalktım ilk defa böyle oldu valla yorumlarınızı görunce uyku muyku kalmadı kalktım direk

teşekkür ederm cnım. Sen ne kadar zamanda verdin 10 kıloyu :)

Canım biraz neler yaptığımızdan bahsedelim mi ? Spor yapıyo musun neler yiyosun mesela

anlatayım canım sabahları genelde 10 gb kalkıyorum yurtta kahvaltı 11 de kalktıgı için yediklerim genelde bolca domates bolca salatalık kucuk beyaz beynır başka peynır cıkmıyor. yumurta günleri var eger yumurta günü olursa çok mutlu oluyorum. çünkü tok tutuyor beni. neyse kahvaltı tabagına koyuyorum. bunları sdc yedıklerım sabahları bunlar. ben şöyle birşey yaptım iştahım kesildi canım aldıgım domateslerı ben tabagımda 2 ye bölüyorum hepsini o ara agzımada atıyorum onunla ugrasırken salatayıda peynırıde o sekilde küçük küçük bölüyorum. inan bana yarısı tabagımda kalıyor. yumurtayı yiyorum valla 4 e bölüp. kesinlikle ne tuz ne şeker nede ekmek hiç birini tüketmiyorum. söz verdim kendıme. öglenleri bi kase yogurt içine yulaf kepeği koyuyorum inanın bana hem su içmemi saglıyo hemde tok tutuyo taa aksama kadar cnm bişi istemyio aksam yemeklerımız geç çıkıyo onada cok dikkat edıyorum. genelde bi yemek+makarna+corba+ ya yogurt yada meyve cıkıyor. dün mesela bezelye yemegı salcalı makarna yayla çorbası yogurt vardı. ben bu sekilde yedim bezelyeden aldım corbadan cok koydurdum. makarna bi kaşık yogurdumu yemegımde yemedım yürüyüsden sonrasına sakladım. ve her yemekden sonra mutlaka kayısı çayı içiyorum çok rahatlatıyor. canım spor olarakda odamın eksiklerini hepsini birden degilde tek tek alıyom market uzak biraz yürüyorum. boyle yapıyorum canım bn siz neler yapıyorsunuz neler yıyorsunuz

Bende anlatayım canım ben hemşireyim izmirde yaşıyorum haftanın 3günü en az 30dklık yürüyüş yapıyorum son zamanlarda sporu abarttım bacak yapım kaslı zaten sporla birlikte sanki kas yapım arttı ama yağlarımdan hiç gitmedi
Ben 3ana 3ara öğün yiyerek kilo verdim sabah 7de kahvaltı yapıyorum haftasonu bile 7de kalkıyorum kahvaltıda 1domates 1salatalık 1dilim beyaz peynir yeşil çay tüketiyorum
Öğlen et,sebze yemeği,salata yada yoğurt yiyorum
Akşamla öğle arası meyve yiyorum son günlerde öğlen yoğurt yemeyip bu arada meyveli yoğurt yapıyorum mithiş bi lezleti var :))
Akşamda öğlen gibi yiyorum şuan kilom 55.0 boyum 1.65 4hafta sonra tatile 52kilo ile gitmeyi istiyorum :/

60kilo ile diyete başlamıştım ilk hedefim 52 sonra 50kiloya inmek istiyorum 2yıl öncesinde 50kilo dal gibi bi kızdım kortizon ve hormon tedavisi aldığım için 2ay sonunda bi baktım o 36beden kız kalmamış pantolonları olmuyo badileri dar geliyo hepsini dağıttım arkadaşlarıma kuzenlerime kendime 38beden şeyler almaya başladım tartıda 62 çıkıyodum uğraştın uğraştım kendi kendime 57ye düştüm bu sene etrafımdaki herkes zayıfladı bende dedim ki buraya kadarmış kızım eski haline dönme vaktidir 36beden xs badilere merhaba deme vaktidir bu yaz mayo değil bikini giyme vaktidir tuttuuuun diyetisyenin yolunu işte böyle başladı benim harap olduğum maceram.... :)

canım ztn küçüçük bişi kalmısın ben çok zayıf olmak istemiyorum hiçde yakıştırmıyorum bi bayana çok zayıf olmayı bnm ilk hedefim 65 sonra 60 ama çok fazlasnı istemiyorum. bende izmirliyim ailem izmirde bende 2 hafta sonra izmire dönüyorum canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…