Temmuza kadar 10 kılo verecegim :)

Bende 10 kilo vermek istiyorum boyom 158 kilom 65 hiçbir şeyi düzenli yapamıyorum ama sizleri okudukça kararlıyım hepimize kolay gelsin

Ay bu çok güzel oldu İzmirin neresindensin :)) Tatlım çok zayıf değildim yani öyle hortlak gibi bişey değil kasttettiğim yani manken fiziğim vardı koşuyla uğraştım 2yıl bacaklarım kaslıydı güzel duruyodu şindi yağ fışkırıyo güzelim bacaklarımdan ağlayasım geliyo baktıkça

cnm şirinyerde oturuyorum ben forbesın orada gidicek hepsi gidicek :)

sabah kalktım bi bardak su içtim sonra kahvaltıya çıktım domates salatalık peynır yumurta yedım sekersiz çay içtim. kahvaltımdan sonra kayısı form cay ıcıyorum rahatlatıyor beni cnm spor fln yapmadım odamı topladım bn genelde akşamustu yürüyüş yapıyorum hava cok sıcak dısarda yürüyemem vallaha :) simdi sauna esofmanlarımı giyip yurttta merdiven inip çıkıcam :)

Kahvaltıda domates salatalık peynir yedim yeşilay içtim
Arada form bisküvi 2kayısı yedim
Öğlen sebze ve tavuk yedim spor yapmadım tatlım :)

selamlar..konuyu okuyunca okadar iyi anladım ki seni canım aynı dertten bende müzdaribim boyum 1.70 kilom suan 76 sürekli değişiyo kilom :2: üni son sınıftayım bende ve agustosda nişanım var benim agustosa kadar mutlaka 10kg vermem lazım sevgilim yanımda zayıf duruyo ya

Aaahh aaah o erkekler hep zayıf zaten....

Kahvaltıda domates salatalık peynir yedim yeşilay içtim
Arada form bisküvi 2kayısı yedim
Öğlen sebze ve tavuk yedim spor yapmadım tatlım :)

cnm suan ayaklarımı hissetmiyorum ya valaha 5 kat merdiven indim cıktım tam 60 basamak var 10 kez indim cıktım yemekhanede dolandım vallaha suan da yogurduma yulaf kepegı koydum yıyorumm

aynıyız hemen hemen cnm sen basladın mı dıyete bişiler yapıyormusun ? bnmde erkek arkadasım 94 kılo sanırım benden zyf duruyo naısl kuduruom görmen lazım

cnm suan ayaklarımı hissetmiyorum ya valaha 5 kat merdiven indim cıktım tam 60 basamak var 10 kez indim cıktım yemekhanede dolandım vallaha suan da yogurduma yulaf kepegı koydum yıyorumm

Canım çok yorma kendini yaa bak bide merdiven çıkmak yarıyo ama en etkili spor yürüyüş bunu kendim deneyerek gördüm diyetisyenim bana haftada 3gün 30dk yürüyüş verdi bu arada yaşın kaç nerde okuyosun ne okuyosun ? :)

Bide tatlım bişey belirtmek istiyorum lütfen topiğimiz minik şirin bi topik olsun çok kalabalık grup olursa takip etmemizde zorlaşıyo :) Ayrıca burda yazdığımız sürece ikimiz arkadaşız az önce başka bi topikte yazan kız ayrıldı ve bana sen sadece yardım etmeye çalıştığım bi yabancısın dedi bu terbiyesizliktir ben burda sana yazıyorsam arkadaşımsın lütfen sende beni öyle gör kalp kırmayalım hem memleketliyiz biz yaa daha buluşcaz konuşcaz telefonlaşcaaz güzel günler bekliyo olucak bizi :))

ay hangi soruya nerden başlasam bilemedim yaşım 20 cnm kütahyada okuyorum moda tasarım okuyorum tatlım sen 3 günde 30 dk yuruyon ben hergün yürüyorum cnm okuldan gelirken 25 dk fln yürüyom sonra akşamada çarsıya cıkıyorummarkete fln gdiyorum 45 dk fln tamamlıyorum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…