- Konu Sahibi Visnesuyu35
-
Bende 10 kilo vermek istiyorum boyom 158 kilom 65 hiçbir şeyi düzenli yapamıyorum ama sizleri okudukça kararlıyım hepimize kolay gelsin
Ay bu çok güzel oldu İzmirin neresindensin :)) Tatlım çok zayıf değildim yani öyle hortlak gibi bişey değil kasttettiğim yani manken fiziğim vardı koşuyla uğraştım 2yıl bacaklarım kaslıydı güzel duruyodu şindi yağ fışkırıyo güzelim bacaklarımdan ağlayasım geliyo baktıkça
cnm şirinyerde oturuyorum ben forbesın orada gidicek hepsi gidicek :)
Heykelde oturuyorum ve bu mükemmel ötesi bişeyyyy !!! :)
aynen yaaa birlikde spor yapabiliriz vallaha süperde laf mı canım :))) ben yeni oldugum için anlamıyorum özelden facen fln varsa verde ordan görüşelim cnmm
Tatlım bilgisayardan girince msn adresimi veririm ordan görüşürüz böylece harika olur :)
valla cnm bnm pc de msn fln yüklü degilsadece internete griyorum farketmez cnm
selamlar..konuyu okuyunca okadar iyi anladım ki seni canım aynı dertten bende müzdaribim boyum 1.70 kilom suan 76 sürekli değişiyo kilom :2:üni son sınıftayım bende ve agustosda nişanım var benim agustosa kadar mutlaka 10kg vermem lazım sevgilim yanımda zayıf duruyo ya
Kahvaltıda domates salatalık peynir yedim yeşilay içtim
Arada form bisküvi 2kayısı yedim
Öğlen sebze ve tavuk yedim spor yapmadım tatlım :)
selamlar..konuyu okuyunca okadar iyi anladım ki seni canım aynı dertten bende müzdaribim boyum 1.70 kilom suan 76 sürekli değişiyo kilom :2:üni son sınıftayım bende ve agustosda nişanım var benim agustosa kadar mutlaka 10kg vermem lazım sevgilim yanımda zayıf duruyo ya
cnm suan ayaklarımı hissetmiyorum ya valaha 5 kat merdiven indim cıktım tam 60 basamak var 10 kez indim cıktım yemekhanede dolandım vallaha suan da yogurduma yulaf kepegı koydum yıyorumm
Canım çok yorma kendini yaa bak bide merdiven çıkmak yarıyo ama en etkili spor yürüyüş bunu kendim deneyerek gördüm diyetisyenim bana haftada 3gün 30dk yürüyüş verdi bu arada yaşın kaç nerde okuyosun ne okuyosun ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?