Temmuza kadar 10 kılo verecegim :)

anladım canım tabki dogru diyosun ne yazayım cnm aklıma bişi gelmedi vallaha aynen aynı semtte oturuyoruz bide harika bişe bu inş. cnm kim kırdı seni üzüldüm vallaha

anladım canım tabki dogru diyosun ne yazayım cnm aklıma bişi gelmedi vallaha aynen aynı semtte oturuyoruz bide harika bişe bu inş. cnm kim kırdı seni üzüldüm vallaha

Boşver tatlım geçti gitti yaa kalan sahalar bizim olsun ya inan hep izmirde yaşayan birisini istiyodum düşünüyodum anlaşırsam telefon numaramı veririm falan diye ama bu harika oldu yaa :)) Anlatıcak kelime bulamıyorum yemin ederim :))

aynıyız hemen hemen cnm sen basladın mı dıyete bişiler yapıyormusun ? bnmde erkek arkadasım 94 kılo sanırım benden zyf duruyo naısl kuduruom görmen lazım

canım birara dukan yaptım ve ozaman iyi kilo vermiştim ama zorlandım bıraktım :18: şimdi kendim yapmaya çalısıyorum hayatımda beyaz ekmeği çıkartalı 1 yıl oluyo onun dısında yürümeye çalısıyorum ama yarın finallerim başlıyo bu ara zorlanıcam gibi.onbun dısında size sabah kalkınca 1 bardak sirkeli ılık su içmenizi tavsiye ederim kızlar çok işe yarıyo çevremde çok gördüm.

Herkes deniyo onu yaa bende sorayım bi diyetisyenime yarın sen denedin mi tatlım peki bunu ?

benimde 3 haziranda baslıyo finallerm. ama bozmıcam ben kararlıyım. zaten o kdr zorlanmam . vallaha ben içmiyyorum artık öyle şeyler bende ekmegi tuzu şekeri bırakalı çok oldu. kollarım oyle kalındı kii anlatamam utanıyodum kısa kollu gıymeye suan bıraz daha ıyı ama çok çatlagım vr kızlar hem kollarımda hem belimde fln sizdede vrmı

Herkes deniyo onu yaa bende sorayım bi diyetisyenime yarın sen denedin mi tatlım peki bunu ?

evet canım denedm ama bırakmıştım bugün tekrar başladım bunu ben bizzat annemden gördüm geçen sene annem yediklerine dikkat ederek sirkeli su içerek (annem tek sabahları değil her sabah ve aksam yemekten önce içiyordu) 11kilo verdi canım.ah annem kadar hırslı olsamda bırakmasam keşke

ahh olmaz mı yaa aynı durum suan bende de var sürekli kilo alıp vermekten catlaklar oluştu yazda geliyo napıcaz bilmiyorum insan kısa kollu giymeye çekiniyo gerçekten

valla cnm bende mutlu oldum açıkcası hem birbirimizin koçluğunu yaparız süper olur ben zayıflıyayım 10 kılom gitsin aqua ya gtcem beraber gderizz :)

Tatlım ben senin kadar çok kilo vermedim ama bende bile var çatlak çoğu kadında var yanii :)) İzmirde ben seni bi cikdiyeye götürürüm çatlak kremleri yazıyolar ama hiç kullanmadım işe yarar mı bilmiyorum :))
Bende çatlak var ve yemin ederim gurur duyuyorum kendimle onları gördükçe çünkü bence onlar benim azmimin sonucu gibi düşünüyorum :)

ahh olmaz mı yaa aynı durum suan bende de var sürekli kilo alıp vermekten catlaklar oluştu yazda geliyo napıcaz bilmiyorum insan kısa kollu giymeye çekiniyo gerçekten

ccnm ben vereyım kilomu hemen sıkılasmak için b-fit e yazılıcam orada çok güzel sıkılasıyorsun 30 dk yapıyorsun süper bişey

ccnm ben vereyım kilomu hemen sıkılasmak için b-fit e yazılıcam orada çok güzel sıkılasıyorsun 30 dk yapıyorsun süper bişey

Şirinyerdekine yazılıcam bende öyle düşünüyodum 10haziranda gidicem demiştim ama şimdi kilomu verip gideyim diye düşünüyorum srdum ben fiyatlarıda 80tl şirinyerdeki

canım hadi süpriz yapayım foto koyayım az motive olun :)) 85 kılodan 79 flndım sanırım düstügüm 2 foto koyayım aradaki 7 farkı bulun

evet kızlar geçen yaz bu kdr kıloluydum 3 ay öncesine kdr tabıkı 3 ay da vermedım bu kıloyu 1 ayda verdım ve almadım bıraz 78 de kaldım sımdı 75 im

Eklentiler

• $282717_10151019185323770_1561684828_n-horz.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 59
b-fit nasıl birşey canım tam olarak ?

cnm bi spor merkezi 30 dk yapıyosun 9 alet var 9 hareket 30 sanıye bi zil çalıyor bi alet çalısıyon bi hareket 3 tur dönüyosun hoca eşliginde ve yaptıgın 2 saatlık spordan yada 1 saatlık spordn daha cok yoruluyosun ve ıncelıyosun öyle birşey :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…