- Konu Sahibi Visnesuyu35
-
Aaahh aaah o erkekler hep zayıf zaten....
Bide tatlım bişey belirtmek istiyorum lütfen topiğimiz minik şirin bi topik olsun çok kalabalık grup olursa takip etmemizde zorlaşıyo :) Ayrıca burda yazdığımız sürece ikimiz arkadaşız az önce başka bi topikte yazan kız ayrıldı ve bana sen sadece yardım etmeye çalıştığım bi yabancısın dedi bu terbiyesizliktir ben burda sana yazıyorsam arkadaşımsın lütfen sende beni öyle gör kalp kırmayalım hem memleketliyiz biz yaa daha buluşcaz konuşcaz telefonlaşcaaz güzel günler bekliyo olucak bizi :))
anladım canım tabki dogru diyosun ne yazayım cnm aklıma bişi gelmedi vallaha aynen aynı semtte oturuyoruz bide harika bişe bu inş. cnm kim kırdı seni üzüldüm vallaha
aynıyız hemen hemen cnm sen basladın mı dıyete bişiler yapıyormusun ? bnmde erkek arkadasım 94 kılo sanırım benden zyf duruyo naısl kuduruom görmen lazım
canım birara dukan yaptım ve ozaman iyi kilo vermiştim ama zorlandım bıraktım :18: şimdi kendim yapmaya çalısıyorum hayatımda beyaz ekmeği çıkartalı 1 yıl oluyo onun dısında yürümeye çalısıyorum ama yarın finallerim başlıyo bu ara zorlanıcam gibi.onbun dısında size sabah kalkınca 1 bardak sirkeli ılık su içmenizi tavsiye ederim kızlar çok işe yarıyo çevremde çok gördüm.
Herkes deniyo onu yaa bende sorayım bi diyetisyenime yarın sen denedin mi tatlım peki bunu ?
benimde 3 haziranda baslıyo finallerm. ama bozmıcam ben kararlıyım. zaten o kdr zorlanmam . vallaha ben içmiyyorum artık öyle şeyler bende ekmegi tuzu şekeri bırakalı çok oldu. kollarım oyle kalındı kii anlatamam utanıyodum kısa kollu gıymeye suan bıraz daha ıyı ama çok çatlagım vr kızlar hem kollarımda hem belimde fln sizdede vrmı
valla cnm bende mutlu oldum açıkcası hem birbirimizin koçluğunu yaparız süper olur ben zayıflıyayım 10 kılom gitsin aqua ya gtcemBoşver tatlım geçti gitti yaa kalan sahalar bizim olsun ya inan hep izmirde yaşayan birisini istiyodum düşünüyodum anlaşırsam telefon numaramı veririm falan diye ama bu harika oldu yaa :)) Anlatıcak kelime bulamıyorum yemin ederim :))
Tatlım ben senin kadar çok kilo vermedim ama bende bile var çatlak çoğu kadında var yanii :)) İzmirde ben seni bi cikdiyeye götürürüm çatlak kremleri yazıyolar ama hiç kullanmadım işe yarar mı bilmiyorum :))benimde 3 haziranda baslıyo finallerm. ama bozmıcam ben kararlıyım. zaten o kdr zorlanmam . vallaha ben içmiyyorum artık öyle şeyler bende ekmegi tuzu şekeri bırakalı çok oldu. kollarım oyle kalındı kii anlatamam utanıyodum kısa kollu gıymeye suan bıraz daha ıyı ama çok çatlagım vr kızlar hem kollarımda hem belimde fln sizdede vrmı
ahh olmaz mı yaa aynı durum suan bende de var sürekli kilo alıp vermekten catlaklar oluştu yazda geliyo napıcaz bilmiyorum insan kısa kollu giymeye çekiniyo gerçekten
valla cnm bende mutlu oldum açıkcası hem birbirimizin koçluğunu yaparız süper olur ben zayıflıyayım 10 kılom gitsin aqua ya gtcemberaber gderizz :)
ccnm ben vereyım kilomu hemen sıkılasmak için b-fit e yazılıcam orada çok güzel sıkılasıyorsun 30 dk yapıyorsun süper bişey
ccnm ben vereyım kilomu hemen sıkılasmak için b-fit e yazılıcam orada çok güzel sıkılasıyorsun 30 dk yapıyorsun süper bişey
b-fit nasıl birşey canım tam olarak ?
evet kızlar geçen yaz bu kdr kıloluydum 3 ay öncesine kdr tabıkı 3 ay da vermedım bu kıloyu 1 ayda verdım ve almadım bıraz 78 de kaldım sımdı 75 im
canım arada inan mükkemmel bir fark var maşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?