Temmuzda doğacak kızıma hangi ismi vereyim ?

Temmuzda doğacak kızıma hangi ismi vereyim ?

• Ankete Katılan
    39
  • Anket Kapalı .

Yehan

Baby Loading .........:)
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2012
1.005
0
116
Samsun
Temmuz 2013 de doğacak kızımıza hangi ismi vereceğimiz konusunda kararsızız. Katılımlarınızla bize yön verirseniz çok seviniriz. Teşekkürler...

Muhtemelen kızınızla, doğum günümüz aynı gün olacak:81:
Ben yazdığınız isimlerden en çok "Eflin" i beğendim..

Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallaah hayırlısıyla :)

Son düzenleme:
teşekkürler :)
anketi de eflin olarak cvplayın lütfen :)

isimlerin anlamlarına baktım da efnan ve eflin güzelmiş.
efnan;cennetteki güzel gözlü kız , eflin;cennete açılan kapı anlamındaymış.

efnan ismini beğendim ben. hayırlı uğurlu olsun,uzuuuuunnn ömrü olsun inşallahh :)

isimler bana ilginç geldi.ilginç derken ilkim hariç hiçbirini çevremde duymadım.farklı bir isim istiyorsunuz sanırım ya da bunlar yeni nesil isimler o yüzden ben hiç duymadım.ilkim diyorum ben ama diğer isimlerin de anlamları hoşmuş.

ilkim harika ben koymadığım için sonradan çok üzüldüm

en yakin arkadasimin ismi lena cok tatli ve sevimli oluyor bu isme sahip olanlar ki bence cok güzel bi isim Rabbim bebeginizi hayirlisi ile kucaginiza almayi nasip etsin insAllah

​Eflin ismini begendim anlamıda güzelmiş peki diger isimlerin anlamlarını biliyormusunuz.

Nehar gündüz demek, edebi bir isim.
Lena, arapça isim. Bizim için, bizden biri demek.
Efnan, cennetteki güzel gözlü kız,
Levin, renk boya anlamında,
İlkim de İlk bebeğim anlamına geliyor

selamlar..

Hayirlisi ile saglicakla kucaginiza alin dilerim..
Ben "ilkim" dedim.. Ama size bir isim onerim var.. anlami aklima suan gelmedi ama "AHSEN" buda guzel bir isim...
Ahsen ismide dini bir isim sanirim ?

sevgiler

Ahsenin manası çok güzel,en iyi ve en güzel dir benimde begendigim isimlerden birisi ama ben en çok zeynep ,melek ve duru isimlerini begeniyorum

Üniversitede yabancı uyruklu bir arkadaşımız vardı. İsmi Lena'ydı (Rus'du sanırım).

Lena'nın Arapça olduğuna emin misiniz?

Ahsenin manası çok güzel,en iyi ve en güzel dir benimde begendigim isimlerden birisi ama ben en çok zeynep ,melek ve duru isimlerini begeniyorum

Evet Ahsen cok guzel bir isim bencede.
ama senin dedigin isimlerde guzelmis, ben encok zeynep`i begeniyorum :)

Lenayı beğendim ben, aynı zamanda elenanın kısaltmasıdır bilmiyorum biliyor musunuz ama :)

diğer isimleri hiç duymadığım ve anlamlarını bilmediğim için İlkim'i seçtim.
sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…