Çocuk Hastalıkları temmuzda doğum yapan anneler nerdesinizzz

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

zagos

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2015
73
36
8
37
Kızım 6 aylık oldu bugün 2 tane dişi çıktı acayip huysuz dentinox kullanıyorum kullanan var mı

Dr. Verdi biliyorum nası kullanacağım 1 haftadır kullanıyorum ama kızımın siniri geçmiyo bi türlü ağrıdan mı acaba sizde yaşadınız mı aynı belirtileri yumruklarını sıkarak çığlık çığlığa dolanıo etrafta

Calgel JEL kullandım ben biraz da olsa rahatlatiyordu

Valla doktorumuz verdi öbürünü duymadım. Çok neşeli bi bebekti arka arkaya çıktı 2 dişi 2 haftadır çok mutsuz huzursuz gece uyumuo artık üzülüyorum bende canı yanıyo die acaba tekrar mı çıkaracak diş yoksa çıkanların mı huzursuzluğu

bence kullanmayın. doğal bir süreç. ben hiç kullanmadım.
doğal görünümlü kimyasal şeyler hep.. böbreklerine yazık bebeğin. minicik minicik böbrekleri var.. biraz katlanacaksın mecbur..

Bizde 24 temmuz dogumluyuz alttan bi tane çıkardı oburude çıkacak gibi..
Calgel bende aldim ama kullanmayın demiş bazı doktorlar, bi kaç kere surdum bıraktım.
Çok huysuz olursa ağrı kesici şurup veriyorum..

Benim katlanmayla alakalı bi problemim yok ki cnm sadece üzülüyorum canı acıyo die

Üsttekiler için erken aslında ustte varmı kabarma? Alttakiler yapmaz ağrı çıkmışlar çünkü

Bişey kullanmaya gerek yok
Her bebekte olan bişey
Keçi boynuzu al onu kemirsin iyi gelir

Diş ağrı yapar evet aşırı huysuz olur,başka rahatsızlığı yoksa tabi.
Bunun yanında yeşil soğan ve havuç ile destekleyebilirsiniz

Aa bizde 14 temmuz doğumluyuz valla ilaç kullanma taraftarı değilim ama o bağırdıkça dayanamıyorum kullanıyorum hoş pek işede yaramadı

TE="aseeg, post: 44633053, member: 465570"]Diş ağrı yapar evet aşırı huysuz olur,başka rahatsızlığı yoksa tabi.
[/QUOTE]
Saolasın cnm havuçç vermiştim ama soğanı denicem artık bi kaç kişi de söylemişti

TE="aseeg, post: 44633053, member: 465570"]Diş ağrı yapar evet aşırı huysuz olur,başka rahatsızlığı yoksa tabi.
Saolasın cnm havuçç vermiştim ama soğanı denicem artık bi kaç kişi de söylemişti[/QUOTE]

Yani tabi hep gözünüzün önünde verin allah korusun boğazına kaçmasın
Antibiyotik etkisi yarattığı söylenir acıyı azda olsa hafifletir ben verdim o kullandığınız jelden daha iyi geldi diyebilirim
Doğal yöntemler havuç,pırasa başı ve yeşil soğan

Tamam denicem cnm çok saol ilk bebeğim tecrübem yok pek, panikliyorum çok, yanlış bişey yaparsam die büyüklerin nasihatları sinir edio beni çocuk bu düşe kalka hasta ola ola büyür diyorlar tamam da siz yaşadınız geçti konuşması kolay ben ilk defa yaşıyorum. O yüzden genç annelerin tecrübeleri yada önerilerini önemsiyorum

Kolaylıklar dilerim

Annem dioki bana değil internetteki annelere inanıyosun bende anneyim ayy çok güldüm anneme

Pirasa versen kemirse olur mu? Uyusturuyor.

Cocugum yok da o sekilde butun disleri rahat cikarmamla sulalede unluyum. Cok anlatirlar aklima geldi.

bakın benim bazı arkadaşlarım karanfili dövüp zeyninyağıyla harmanlıyorlar. onu da buzdolabına koyup jel kıvamına gelince soğuk soğuk sürüyorlar. uyuşturucu hem de doğal. ama alerjisi falan olabilir. o yüzden minicik deneyin bir sıkıntı olmazsa devam edin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…