Kızım 6 aylık oldu bugün 2 tane dişi çıktı acayip huysuz dentinox kullanıyorum kullanan var mı
Üsttekiler için erken aslında ustte varmı kabarma? Alttakiler yapmaz ağrı çıkmışlar çünküValla doktorumuz verdi öbürünü duymadım. Çok neşeli bi bebekti arka arkaya çıktı 2 dişi 2 haftadır çok mutsuz huzursuz gece uyumuo artık üzülüyorum bende canı yanıyo die acaba tekrar mı çıkaracak diş yoksa çıkanların mı huzursuzluğu
Dr. Verdi biliyorum nası kullanacağım 1 haftadır kullanıyorum ama kızımın siniri geçmiyo bi türlü ağrıdan mı acaba sizde yaşadınız mı aynı belirtileri yumruklarını sıkarak çığlık çığlığa dolanıo etrafta
Saolasın cnm havuçç vermiştim ama soğanı denicem artık bi kaç kişi de söylemişti[/QUOTE]TE="aseeg, post: 44633053, member: 465570"]Diş ağrı yapar evet aşırı huysuz olur,başka rahatsızlığı yoksa tabi.
Bunun yanında yeşil soğan ve havuç ile destekleyebilirsiniz
Kolaylıklar dilerimTamam denicem cnm çok saol ilk bebeğim tecrübem yok pek, panikliyorum çok, yanlış bişey yaparsam die büyüklerin nasihatları sinir edio beni çocuk bu düşe kalka hasta ola ola büyür diyorlar tamam da siz yaşadınız geçti konuşması kolay ben ilk defa yaşıyorum. O yüzden genç annelerin tecrübeleri yada önerilerini önemsiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?