Çocuk Hastalıkları temmuzda doğum yapan anneler nerdesinizzz

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Saol cnm ama bakmam öyle kalabalık forumlara herkes birbirini yargılıo bişey söylüyorsun tabi ki katılan yada katılmayan olur bana çemkiriyolar saygı çerçevesi pek yok derdimi paylaşayım derken daha çok üzülüyorum

Çok saolun karanfil mantıklı geldi soğanı denicem bi süre geçsin karanfilide denicem.

Mazeff gördümm senii nerelerdesin yahuu bizim oraları yabancılar basmış

Mazeff gördümm senii nerelerdesin yahuu bizim oraları yabancılar basmış
Kız nerden gordun sen beni bi bakıp ciktiydim.ben baktım siz yoksunuz bende pek bakmiyorum.bizdede dış başladı huysuzuz bu ara zaten

benim kızımda 14 temmuzda doğdu oda 1 haftadır diş çıkarmış ben eline dişlik veriyorum sürekli ağzına sürüyor doktorada gitmedik fazla huzursuz degil uysal bir bebek

Bende bakayım dedim yok kursa git yok arkadaşlarını ara aynı şeyler hep , sorma sorma bizim durum vahim komşular kapıya geliyo çok ağlıo hayırdır die

Bende bakayım dedim yok kursa git yok arkadaşlarını ara aynı şeyler hep , sorma sorma bizim durum vahim komşular kapıya geliyo çok ağlıo hayırdır die
Buz dusunemeistik arkadaşımızı arayıp kursa gitmeyi neyse benimki çok gürültü yapmıyor ama sürekli vizirdiyor uyumayim diyor kucağından bırakınca dudağını buzup ağlamaya başlıyor.uykusuzluk tan bir yerlerde dusup kalmama az kaldi

Taze soganin beyaz yerini eline verin surtsun benim kizimda ise ysradi pirasada olabilir

Aynen ya damdan düşeni damdan düşen anlar hesabı küçük çocuk var kimse yok bu şehirde yalnınız dioruz kurs diolar
Neyse artık peşindeyim haberin
Olsun

Kıyamamm ya sen dayanamıon uykusuzluğa bızdık nası dayanıo anlamıom

Aynen ya damdan düşeni damdan düşen anlar hesabı küçük çocuk var kimse yok bu şehirde yalnınız dioruz kurs diolar
Neyse artık peşindeyim haberin
Olsun
Tamam canın ben kasın anneleri +18 e takiliiym çoğunlukla oraya gel.ozelden yaz hep ensemde ol.

Taze soganin beyaz yerini eline verin surtsun benim kizimda ise ysradi pirasada olabilir
Benimkinin daha iki dışı çıktı ama çok işlevsel eline birsey vermeye korkuyorum koparıp boğazına takılacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…