Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım son ana kadar sıcaklarda zor olmadı mı?ben 8 temmuzda doğum yaptım,doğum öncesi 5 haftayı doğum sonrası kullandım,doğum sonrası iznim tatile denk geldiği için gitti tabii ama o 5 haftanın sayesinde ekimin 14 üne kadar iznim uzadı...
tatile denk gelenler o süreyi nasıl ekletebiliyorlar bilmiyorum ama yönetmelikte açık ve net bir şekilde eklenemeyeceği yazıyor,ayrıca yaz tatilinde biz zaten izinli sayılıyoruz yani eklenmemesi lazım,yaptıranlar okulun insiyatifiyle yapmışlar ve çok şanslılar...ama diğer arkadaşlara yazık oluyor bi şey varsa herkese anısı uygulanmalı
selam sanırım aynı gün seninle doğum yapacaz arkadaşım.ama 16 haftayı birden doğum sonrasına aktarman mümkün ddeğil son 3 haftayı kullanmak zorundayız.benim merak ettiğim de şu.5 haftayı aktarınca eylül ayında doğum izninde oluyoruz.o zaman eğitim ödeneği ödenir mi acabaArkadaşlar ben de 7-8 temmuz gibi doğum yapıcam nasipse,evt izin işi biraz da okulun insiyatifine kalmış bişey sanırım.Ben çalıştığım yerdeki milli eğitimle görüştüm doğum öncesini hiç almana gerek yok zaten tatile denk geliyo,16 haftayı da sonraya atabilirsin dedi,çok sevindim ama acaba değilse diyorum bi de?Öyle yapabilirsem kasımın ilk haftasına kadar doğum izninde oluyorum sonrası için de bende rapor alayım diyorum.
Şimdi size şöyle bi sorum var.Bu durumda olan arkadaşlar lütfen cevap verirlerse ve yaşadıkları tecrübeleri paylaşırlarsa sevinirim.Kasımın ilk haftasında iznim bitince rapor alsam ilk dönemi raporlarla kapatabilir miyim?Öyle yapanları duydum.İkinci dönem için de aylıksız izin alıcam.Bi arkadaş yazmış aylıksız izin hemen doğum izni bitiminde alınması lazımmış diye.Bu konularda net bilgisi olanlara çok ihtiyacım var.Yardımcı olursanız sevinirim.
merhaba.herkes hayırlısıyla ve sağlıkla yavrusuna kavusur inş.
arkadaşlar bazıları okula gitmemek ama maaş alabilmek için heyet raporu almayı düşünüyo.bence bu haksızlık olur. eğer bebeğinizi bırakamayacak durumdaysanız ücretsiz izin hakkımız var onu kullanmamız gerek.
yok kullanmayacaksak raporla geçiştirmek bence tamamen haram para.sonuçta derslerimiz boş gececek.derse girmeyecez ama para alıcaz.
günahsız yavrularınıza haram lokma yedirmeyelim lütfen.eğer maddi açıdan sıkıntı varsa da mecburen çalışıcaz. başka çare yok ben mecburen çalışıcam kimse istemez 4 aylık bebğini bakıcılara emanet etmeyi ama yinede size kalmış ben hatırlatmak istedim...
selam...
ben de 21 temmuzda doğum yaptım. son 3 haftaya kadar çalıştım. 5 haftayı doğum sonuna aktardım. okula en son seminerin ilk haftasına kadar gittim yani. sonra doğum iznimi kullandım 8+5=13 haftayı yani. daha sonra 5gün, 5 gün izin aldım 5 hafta boyunca( aslında izin hakkımız 8 hafta biliyorsunuz ama ben o sene içinde 3 haftasını kullanmıştım. sonra aralığın sonuna kadar yani 1 ay ücretsiz izin aldım. daha sonra aralık ayı bitti. yeni seneye girince tekrar 5er 5er izin aldım ve 1.dönem bitmiş oldu. zaten 2.dönem malesef okula başlamak zorunda kaldım(
hepinize şimdiden kolay gelsin diyorum. zor ama bir o kadar da muhteşem günler sizleri bekliyor....
benimde doğumum kısmetse 13 temmuz gibi en geç.Doğum iznim yanar mı?
bu çok faydalı oldu arkadaşım, teşekkür ederim:)selam...
ben de 21 temmuzda doğum yaptım. son 3 haftaya kadar çalıştım. 5 haftayı doğum sonuna aktardım. okula en son seminerin ilk haftasına kadar gittim yani. sonra doğum iznimi kullandım 8+5=13 haftayı yani. daha sonra 5gün, 5 gün izin aldım 5 hafta boyunca( aslında izin hakkımız 8 hafta biliyorsunuz ama ben o sene içinde 3 haftasını kullanmıştım. sonra aralığın sonuna kadar yani 1 ay ücretsiz izin aldım. daha sonra aralık ayı bitti. yeni seneye girince tekrar 5er 5er izin aldım ve 1.dönem bitmiş oldu. zaten 2.dönem malesef okula başlamak zorunda kaldım(
hepinize şimdiden kolay gelsin diyorum. zor ama bir o kadar da muhteşem günler sizleri bekliyor....