Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hafif sanci gibi anlamadim bendeNormaldir kullandığın ilaçlar yapıyor onu :)
Merhaba bendd 20 tammuzda taze transfer yaptırdım 1 ağstosta sonuç olacakMerhaba kızlar
Dun 3.gün embriyosuyla taze transfer oldum şuan hafif karın ağrım var normal mi transfer olup deneyimini paylasacak olan varmidir
Merhaba, benim de dün taze transferim oldu. Beklemek güç, daha 1 gün oldu. Hayırlı haberler alalım hepimizMerhaba kızlar
Dun 3.gün embriyosuyla taze transfer oldum şuan hafif karın ağrım var normal mi transfer olup deneyimini paylasacak olan varmidir
Sonuç nedirMerhaba bendd 20 tammuzda taze transfer yaptırdım 1 ağstosta sonuç olacak
Canim insalah guzel sonuclar alirsinMerhaba, benim de dün taze transferim oldu. Beklemek güç, daha 1 gün oldu. Hayırlı haberler alalım hepimiz![]()
Evet çok şükür pozitif 1 tane kesemiz var dr ye gittigimizde 5. Haftaydi kalp atışı için erken dedi ayin 26nda gideceğiz insallah kalp sesinide duyariz.Sonuç nedir
Hayirli olsun canim rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallahPozitif cıktı![]()
Amin Allah razı olsun. Bu yolda emek veren, Rabbimden isteyen herkes bu hisleri yasasin inşallahHayirli olsun canim rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah![]()
Merhaba dün akşam climara forte bantlar bende yara yapınca doktoruma yazdım o da beni sabah muayeneye cagirdi tabi hemen gittim bantlarin acisi bahane benim derdim kalp atışlarında bugun 6+4 teyiz kalp atislarini cok sukur duyduk ama derinden geliyor doktorum 26sinda daha net duyacagimizi söyledi bu sureci kronik hastaliklarimdan dolayi endokrin ve kardiyoloji ila birlikte takip edecekler insallah saglikla vakti zamaninda kucagimiza alirizEvet çok şükür pozitif 1 tane kesemiz var dr ye gittigimizde 5. Haftaydi kalp atışı için erken dedi ayin 26nda gideceğiz insallah kalp sesinide duyariz.