Temmuzda taze transfer olanlar

kcbsay

Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2023
198
62
18
30
Merhaba kızlar

Dun 3.gün embriyosuyla taze transfer oldum şuan hafif karın ağrım var normal mi transfer olup deneyimini paylasacak olan varmidir

Normaldir kullandığın ilaçlar yapıyor onu :)

Merhaba kızlar

Dun 3.gün embriyosuyla taze transfer oldum şuan hafif karın ağrım var normal mi transfer olup deneyimini paylasacak olan varmidir
Merhaba bendd 20 tammuzda taze transfer yaptırdım 1 ağstosta sonuç olacak

Merhaba kızlar

Merhaba, benim de dün taze transferim oldu. Beklemek güç, daha 1 gün oldu. Hayırlı haberler alalım hepimiz 🤲

Bu sonuçlar referans dışı olanlar😕 anlayan var mı acaba kansızlık mı çıkmış pazartesi yumurta toplamam var
IMG_4997.webp

Evet çok şükür pozitif 1 tane kesemiz var dr ye gittigimizde 5. Haftaydi kalp atışı için erken dedi ayin 26nda gideceğiz insallah kalp sesinide duyariz.
Merhaba dün akşam climara forte bantlar bende yara yapınca doktoruma yazdım o da beni sabah muayeneye cagirdi tabi hemen gittim bantlarin acisi bahane benim derdim kalp atışlarında bugun 6+4 teyiz kalp atislarini cok sukur duyduk ama derinden geliyor doktorum 26sinda daha net duyacagimizi söyledi bu sureci kronik hastaliklarimdan dolayi endokrin ve kardiyoloji ila birlikte takip edecekler insallah saglikla vakti zamaninda kucagimiza aliriz

Back
X