- 21 Ağustos 2017
- 1.472
- 2.398
- 83
- 45
- Konu Sahibi Anya Mamedova
Kuzum beta 19 çıktı ama ben 6 gün önce çatlatma iğnesi yapmıştım. Büyük ihtimalle onun etkisidir. Yarin merkezi arayacağımHayırlı sonuçlarla gel inşllh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum beta 19 çıktı ama ben 6 gün önce çatlatma iğnesi yapmıştım. Büyük ihtimalle onun etkisidir. Yarin merkezi arayacağımHayırlı sonuçlarla gel inşllh
Bana 10 un üzeri gebelik sayıyoruz demişlerdi inşallah tutmuştur bebişler inşallah güzel haber alırsın cnmKuzum beta 19 çıktı ama ben 6 gün önce çatlatma iğnesi yapmıştım. Büyük ihtimalle onun etkisidir. Yarin merkezi arayacağım
Günaydın merkezi aradım, test ilaçlar nedeniyle yanlış sonuç veriyor olabilir, bu tip lekelenmeler normal dedi. Eğer kanamam başlarsa gidecekmişim, onun dışında test tarihinde ya gidecekmişim ya da sonuç bildirecekmişimBana 10 un üzeri gebelik sayıyoruz demişlerdi inşallah tutmuştur bebişler inşallah güzel haber alırsın cnm
Bu crinone jelin tortusunun pembelikleri olmasn bende kullaniyorm transferden once bile tortusu geldiginde pembelk oluyordu.Günaydın merkezi aradım, test ilaçlar nedeniyle yanlış sonuç veriyor olabilir, bu tip lekelenmeler normal dedi. Eğer kanamam başlarsa gidecekmişim, onun dışında test tarihinde ya gidecekmişim ya da sonuç bildirecekmişim
Herhangi bir ilaç vs vermedi. Su an sadece crinione kullanıyorum yani. Hala daha pecetede pembe lekelenmeler var. Aplikatorde de çok hafif leke vardı sabah.
Hakkımızda hayırlısı
Crinino jelin aplikatöründe pembelik benimde ilk başlarda oluyordu... test günün ne zaman inşallah hayırlı haberler alırsın CanımmmGünaydın merkezi aradım, test ilaçlar nedeniyle yanlış sonuç veriyor olabilir, bu tip lekelenmeler normal dedi. Eğer kanamam başlarsa gidecekmişim, onun dışında test tarihinde ya gidecekmişim ya da sonuç bildirecekmişim
Herhangi bir ilaç vs vermedi. Su an sadece crinione kullanıyorum yani. Hala daha pecetede pembe lekelenmeler var. Aplikatorde de çok hafif leke vardı sabah.
Hakkımızda hayırlısı
Canım hayırlısı ile iyi olacak inşh az kaldı zaten test gününe bol bol dinlenGünaydın merkezi aradım, test ilaçlar nedeniyle yanlış sonuç veriyor olabilir, bu tip lekelenmeler normal dedi. Eğer kanamam başlarsa gidecekmişim, onun dışında test tarihinde ya gidecekmişim ya da sonuç bildirecekmişim
Hakkımızda hayırlısı
Sizin 2. Gün embriyosuymuş, yani 3. Gün de bile 12 gün sonra test isteniyor sizin 14 hün sonra falan belli olur.ki daha belirti hissetmeniz çok zor. Kendinizi boşu boşuna strese sokuyorsunuz. Bence değeriniz iyi ama sakin olup beklerseniz daha iyi olur sizin için.Günaydın merkezi aradım, test ilaçlar nedeniyle yanlış sonuç veriyor olabilir, bu tip lekelenmeler normal dedi. Eğer kanamam başlarsa gidecekmişim, onun dışında test tarihinde ya gidecekmişim ya da sonuç bildirecekmişim
Hakkımızda hayırlısı
Bu crinone jelin tortusunun pembelikleri olmasn bende kullaniyorm transferden once bile tortusu geldiginde pembelk oluyordu.
Test günüm Perşembe kuzum. Bende geç oldu ya ondan şaşkınım. Amin teşekkür ederimCrinino jelin aplikatöründe pembelik benimde ilk başlarda oluyordu... test günün ne zaman inşallah hayırlı haberler alırsın Canımmm
Teşekkür ederim kuzum insallah sorunsuz geçer zamanCanım hayırlısı ile iyi olacak inşh az kaldı zaten test gününe bol bol dinlen
Kuzum 6 gün önce gonapeptly kullanmıştım. Değer onla alakalı olabilir.Sizin 2. Gün embriyosuymuş, yani 3. Gün de bile 12 gün sonra test isteniyor sizin 14 hün sonra falan belli olur.ki daha belirti hissetmeniz çok zor. Kendinizi boşu boşuna strese sokuyorsunuz. Bence değeriniz iyi ama sakin olup beklerseniz daha iyi olur sizin için.
Bugün kaçıncı gününüz peki,İzmir de nerede tedavi gördünüz?Kuzum benimki tortu değildi. Gerçi az evvel tortulu pembeliler oldu ama nasip ya hakkımızda hayırlısı.
Test günüm Perşembe kuzum. Bende geç oldu ya ondan şaşkınım. Amin teşekkür ederim
Teşekkür ederim kuzum insallah sorunsuz geçer zaman
Kuzum 6 gün önce gonapeptly kullanmıştım. Değer onla alakalı olabilir.
Kuzum 2. Gün embriyosu 2 transfer yapıldı. Amh dışında sorunum yok. 39 yaşındayım. İlk evliliğimden 3 çocuğum bu evliliğimden 5 spontane hamilelik var ancak hiçbirinde kalp atimi duyamadim. 10. Günüm bugün. Tepecik Ege Doğum da tedavi oldum.Bugün kaçıncı gününüz peki,İzmir de nerede tedavi gördünüz?
Hayırlısı olsun inşallah tutar :)daha önce gebelik yaşadığınız için bize göre daha şanslısınız, bence rahat olunKuzum 2. Gün embriyosu 2 transfer yapıldı. Amh dışında sorunum yok. 39 yaşındayım. İlk evliliğimden 3 çocuğum bu evliliğimden 5 spontane hamilelik var ancak hiçbirinde kalp atimi duyamadim. 10. Günüm bugün. Tepecik Ege Doğum da tedavi oldum.
Ya herkes öyle diyor da 5 kez denedim sonu hep hüsran. Yumurtalar kalitesiz dedik, iyileri sevildi 2 embriyo konuldu bakalım, 2 gününüz kaldıHayırlısı olsun inşallah tutar :)daha önce gebelik yaşadığınız için bize göre daha şanslısınız, bence rahat olun![]()
12. Gün beta 22.3 çıktı arkadaşlar
Dün gece yaptırdım 17ydi aradan 10 saat falan geçti bir daha yaptırdım 22.3 çıktı .
Eşinizin değerleri nasıl? Birtek yumurta ile alakalı olmaz sonuçta.Ya herkes öyle diyor da 5 kez denedim sonu hep hüsran. Yumurtalar kalitesiz dedik, iyileri sevildi 2 embriyo konuldu bakalım, 2 gününüz kaldı
Onlar da çok iyi. Ekte kontrol edebilirsinEşinizin değerleri nasıl? Birtek yumurta ile alakalı olmaz sonuçta.
Evet iyi, olmaması için bir sebep yok ozmn. Birde amh okadar düşük değil yaşınıza göre.Onlar da çok iyi. Ekte kontrol edebilirsin
Amin kuzum bakıp göreceğizEvet iyi, olmaması için bir sebep yok ozmn. Birde amh okadar düşük değil yaşınıza göre.
Yumurta da her ay kalitesi değişir.
İnşallah bu denemeniz tutar.