Temuz ayında Tüp Bebek planlayanlar var mı?

Yarın inşallah transfer var kabak çekirdeği yerken girdim ilk mesajınız şıktır önüme :))
İsabet olmuş ben hiç sevmem ama her gün yedim kabız olmamaya dikkat ettim bol bol kayısı yedim ☺️ Çünkü transferden bir gün önce kabız oldum çok tedirgindim ilaçta istemedim kayısı iyi geldi

İsabet olmuş ben hiç sevmem ama her gün yedim kabız olmamaya dikkat ettim bol bol kayısı yedim ☺ Çünkü transferden bir gün önce kabız oldum çok tedirgindim ilaçta istemedim kayısı iyi geldi
MAntıklı ay onu mu yesem bu mu daha iyi saçımı boyayamadım daha şimdiden bebelere maymun olduk 😂😂

Kızlar peçeleye pembe leke geldi. Sanırım adet olacağım. Transferin 9. Günüydü. Normalde duphaston kullanıyordum. Bitmişti bugün doktoru aradım alma dedi. Sanırım kanamayı o durduruyormuş.

Çok üzgünüm. Her zamanki gibi hislerimde yanılmadım.
Üzülme canım rabbim elbet büyük ne veriyorsa bilki bizim hayrımızadır.

Kuzum zaten hiç belirtim de yoktu. Duphastone kapsüldü dün akşam sonuncuyu içmiştim. Sabah merkezi aradım kanaman vs yoksa kullanmana gerek yok dediler. Ben de almadım yenisini.

Hastaneye geldim hemen kan vereceğim. Çok kalabalık ama.
Canımm ne yaptın tahlil yaptırabildinmi nasıl oldun

canım benim 6 yumurta kaldı, 8 di iki tanesi fazla küçük kalmış artık gelişmez dedi. 6 taneden de 19 mm var iki tane diğerleri küçük 12 falan çarşambayı bekleyelim onalarında büyümesi için doktor inşallah büyür ya. dozum da yüksek günlük 300 doz gonal f alıyorum.
Anladım canım ben de 300 merional kullanıyorum ama yavaş buyuyorlar Allah'tan bugün doktorum gayet iyi yumurtaların dedi içimi bir nebze rahatlatt. Senin de inşallah kaliteli bir şekilde hemen büyür

Back
X