- Konu Sahibi Anya Mamedova
Yarın inşallah transfer var kabak çekirdeği yerken girdim ilk mesajınız şıktır önüme :))Kabak çekirdeği tutunmada yardımcı oluyormuş diye okumuştum bol bol yedim ben günde 2 3 litrede su içiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın inşallah transfer var kabak çekirdeği yerken girdim ilk mesajınız şıktır önüme :))Kabak çekirdeği tutunmada yardımcı oluyormuş diye okumuştum bol bol yedim ben günde 2 3 litrede su içiyorum
İsabet olmuş ben hiç sevmem ama her gün yedim kabız olmamaya dikkat ettim bol bol kayısı yedimYarın inşallah transfer var kabak çekirdeği yerken girdim ilk mesajınız şıktır önüme :))
MAntıklı ay onu mu yesem bu mu daha iyi saçımı boyayamadım daha şimdiden bebelere maymun oldukİsabet olmuş ben hiç sevmem ama her gün yedim kabız olmamaya dikkat ettim bol bol kayısı yedim ☺ Çünkü transferden bir gün önce kabız oldum çok tedirgindim ilaçta istemedim kayısı iyi geldi
Saç olayı bende de kaldı neyse hiç bişeyin önemi kalmıyor konu bebişler oluncaMAntıklı ay onu mu yesem bu mu daha iyi saçımı boyayamadım daha şimdiden bebelere maymun olduk![]()
Anansi ilk 5 gun yiyinRica ederim ananas avakado yazmıştı bayanlar ben onları yemedim ama yine aklında olsun ☺
Hadi inşallah hayırlı haberler almayı nasip etsin rabbimKizlar bugun transferim oldu 5.gun embriyosu evde yatip dinleniyorum hakkimizda herseyin hayirlisi olsun dualarinizi bekliyorum![]()
Transfer sonrası ilk 5 gün müAnansi ilk 5 gun yiyin
Hayırlısı olsun insallah, güzel sonuclarını bekliyoruz :)Kizlar bugun transferim oldu 5.gun embriyosu evde yatip dinleniyorum hakkimizda herseyin hayirlisi olsun dualarinizi bekliyorum![]()
Üzülme canım rabbim elbet büyük ne veriyorsa bilki bizim hayrımızadır.Kızlar peçeleye pembe leke geldi. Sanırım adet olacağım. Transferin 9. Günüydü. Normalde duphaston kullanıyordum. Bitmişti bugün doktoru aradım alma dedi. Sanırım kanamayı o durduruyormuş.
Çok üzgünüm. Her zamanki gibi hislerimde yanılmadım.
Evet sanirim kani cok sulandiriyomus o yuzden 5 gun sonra onermiyolarTransfer sonrası ilk 5 gün mü
Bilmiyordum bu bilgiyi ben yemedim ananas...doktor tavsiyesi olmadı zaten bayanlar burda yazmıştı okumuştum ama yemedimEvet sanirim kani cok sulandiriyomus o yuzden 5 gun sonra onermiyolar
Bendd 1 kere yedim ananas ve avokado bi daha da yiycemi sanmiyorum tadlari bana gore degilBilmiyordum bu bilgiyi ben yemedim ananas...doktor tavsiyesi olmadı zaten bayanlar burda yazmıştı okumuştum ama yemedim
Canımm ne yaptın tahlil yaptırabildinmi nasıl oldunKuzum zaten hiç belirtim de yoktu. Duphastone kapsüldü dün akşam sonuncuyu içmiştim. Sabah merkezi aradım kanaman vs yoksa kullanmana gerek yok dediler. Ben de almadım yenisini.
Hastaneye geldim hemen kan vereceğim. Çok kalabalık ama.
Anladım canım ben de 300 merional kullanıyorum ama yavaş buyuyorlar Allah'tan bugün doktorum gayet iyi yumurtaların dedi içimi bir nebze rahatlatt. Senin de inşallah kaliteli bir şekilde hemen büyürcanım benim 6 yumurta kaldı, 8 di iki tanesi fazla küçük kalmış artık gelişmez dedi. 6 taneden de 19 mm var iki tane diğerleri küçük 12 falan çarşambayı bekleyelim onalarında büyümesi için doktor inşallah büyür ya. dozum da yüksek günlük 300 doz gonal f alıyorum.
Basıma gelmeyen kalmadı.Canımm ne yaptın tahlil yaptırabildinmi nasıl oldun
Tesekkur ederimHayırlısı olsun insallah, güzel sonuclarını bekliyoruz :)
Doktor kaç gün dinlenme önerdi?
Hayırlı sonuçlarla gel inşllhBasıma gelmeyen kalmadı.
En sonunda başka hastaneye gidip verdim. Sonuç bekliyorum. Hastanelerin hepsi hınca hınç doku. İzmir’de
Gözün aydın güzel yukselmis :)Arkadaşlar yardımmm 3. Gün embşryosu 11. Gün tekrar test yaptırdım 7.8 den 1 günde 17ye çıkmışumut var mııııı