Temuz ayında Tüp Bebek planlayanlar var mı?

En geç salı günü yumurtan toplanırsa senin yine iyi kuzum 12 gün normal diye biliyorum ama benim 12 günü geçecek 15 gün en az olur ondan da emin değilim. Şuan yunurtalarin kaç mm senin
canım benim 6 yumurta kaldı, 8 di iki tanesi fazla küçük kalmış artık gelişmez dedi. 6 taneden de 19 mm var iki tane diğerleri küçük 12 falan çarşambayı bekleyelim onalarında büyümesi için doktor inşallah büyür ya. dozum da yüksek günlük 300 doz gonal f alıyorum.

Benim bugun yumurta toplamam oldu 5 yumurtam toplandi cok sukur artik hergun yasin ve meryem suresi okuycam gerisi Allaha kalmissurekli gazim var ve cikartirken canim yaniyo daha once benzer islemler yaptirdigim icin alistim zaten bol bol su icin ve 1-2 gun sivi beslenin bisey olmaz zaten fazla bi narkoz vermiyolar

Kızlar peçeleye pembe leke geldi. Sanırım adet olacağım. Transferin 9. Günüydü. Normalde duphaston kullanıyordum. Bitmişti bugün doktoru aradım alma dedi. Sanırım kanamayı o durduruyormuş.

Çok üzgünüm. Her zamanki gibi hislerimde yanılmadım.

Arkadaşlar desteğinize ihtiyacım var . 3. Gün embiryosu transferi yapıldı salı günü yani 23 temmuz test yapmam lazım ama ben dayanamadım 9. Gün kan tahlili yaptırdım sonuç 4.6 çıktı. 10. Gün tekrar yaptırdım 7.8 çıktı umut yok mu
Canım şuanda olumlu, inşlh güzel güzel ilerler

Kızlar peçeleye pembe leke geldi. Sanırım adet olacağım. Transferin 9. Günüydü. Normalde duphaston kullanıyordum. Bitmişti bugün doktoru aradım alma dedi. Sanırım kanamayı o durduruyormuş.

Çok üzüldüm canım ama hafif kanama olabiliyor ben sormuştum kanamam olursa diye iğne yazarız demişlerdi senin kullandığın duphaston iğnemiydi

Dur bakalım canım, lekelenme olabilir, ben oğlumu öğrenmeden önceki akşam baya bir kanamam olmuştu, sabah yaptığım testte hamileydim, canını sıkma canım

Çok üzüldüm canım ama hafif kanama olabiliyor ben sormuştum kanamam olursa diye iğne yazarız demişlerdi senin kullandığın duphaston iğnemiydi

Kuzum zaten hiç belirtim de yoktu. Duphastone kapsüldü dün akşam sonuncuyu içmiştim. Sabah merkezi aradım kanaman vs yoksa kullanmana gerek yok dediler. Ben de almadım yenisini.

Dur bakalım canım, lekelenme olabilir, ben oğlumu öğrenmeden önceki akşam baya bir kanamam olmuştu, sabah yaptığım testte hamileydim, canını sıkma canım

Hastaneye geldim hemen kan vereceğim. Çok kalabalık ama.

Kuzum zaten hiç belirtim de yoktu. Duphastone kapsüldü dün akşam sonuncuyu içmiştim. Sabah merkezi aradım kanaman vs yoksa kullanmana gerek yok dediler. Ben de almadım yenisini.

Hastaneye geldim hemen kan vereceğim. Çok kalabalık ama.
En iyisini yapmışsın porogestan iğne yaparlar inşallah pozitif sonuç çıkar belki yatak istirahati verir dua ediyorum senin için canım 🤲🏻

Back
X