Temuz ayında Tüp Bebek planlayanlar var mı?

12. Gün beta 22.3 çıktı arkadaşlar 🙄
Dün gece yaptırdım 17ydi aradan 10 saat falan geçti bir daha yaptırdım 22.3 çıktı .
Nasıl yaptırdınız anlamadım olayı?))) Kendinizi strese sokmayın. Her şey güzel olacak... Dualarım sizinledir.

Benim bugun yumurta toplamam oldu 5 yumurtam toplandi cok sukur artik hergun yasin ve meryem suresi okuycam gerisi Allaha kalmissurekli gazim var ve cikartirken canim yaniyo daha once benzer islemler yaptirdigim icin alistim zaten bol bol su icin ve 1-2 gun sivi beslenin bisey olmaz zaten fazla bi narkoz vermiyolar
Aynen canım inşallah kaliteli olup sana gelicek meleklerin bendede gaz çok şişlik hat safhada bugün daha yeni yeni azalmaya başladı

Arkadaşlar hiç umudunuzu yitirmeyin bende erdem hastanesinde 2. denememde başarılı oldum, bu işler cidden nasip. Düşünen varsa emel hanımı tavsiye ederim.

Dun yumurta toplanmisti 5 yumurtamda döllenmis cok sukur hergun meryem suresi ve yasin suresi okumaya basladim sabahlari. Benim icim cok rahat Allahin izniyle olucak inaniyorum. Yalniz su an narkoz sorunum var ben hemen hemen iyilestim ama sirtim boynum ve ag kurek kemigim hala cok agriyor nescafe icmeye basladim surekl isu icip gazla attim narkozun %80ini bugun bu sekilde mecburen ise gittim bu evreyi gecenler bana akil verin nolur?

Dun yumurta toplanmisti 5 yumurtamda döllenmis cok sukur hergun meryem suresi ve yasin suresi okumaya basladim sabahlari. Benim icim cok rahat Allahin izniyle olucak inaniyorum. Yalniz su an narkoz sorunum var ben hemen hemen iyilestim ama sirtim boynum ve ag kurek kemigim hala cok agriyor nescafe icmeye basladim surekl isu icip gazla attim narkozun %80ini bugun bu sekilde mecburen ise gittim bu evreyi gecenler bana akil verin nolur?
Nescafe içmemelisin. Ben kahve tiryakisiyim. Araştırdım günde 50 ml üzeri kafein dusuklere neden oluyor.

Nescafe zaten işlenmiş bir ürün. Sağlıksızın önde gideni. Kahve ihtiyacımı günde bir fincan şade Türk kahvesi ile gideriyorum. Bol bol su iç ama kahve içme

Nescafe içmemelisin. Ben kahve tiryakisiyim. Araştırdım günde 50 ml üzeri kafein dusuklere neden oluyor.

Nescafe zaten işlenmiş bir ürün. Sağlıksızın önde gideni. Kahve ihtiyacımı günde bir fincan şade Türk kahvesi ile gideriyorum. Bol bol su iç ama kahve içme
Benim doktor türk kahvesindeki kafeini bile yüksek buluyorum dedi çok istiyosan tchibo da kafensiz kahve var dedi 😭 biraz zaman geçsin türk kahvesi kaçamağı yapacağım sanırım şekersiz bir fincan

Ya herkes öyle diyor da 5 kez denedim sonu hep hüsran. Yumurtalar kalitesiz dedik, iyileri sevildi 2 embriyo konuldu bakalım, 2 gününüz kaldı
Tuzcali 5 kez transferin mi oldu negatifle sonuçlanan inş bu sefer tutar mutlu haberler ver bize de umut olsun

Evet biliyorum ama gercekten agrilarimi baya gecirdi transferim kismetse eylulde olcak o zaman kdr yememe icmeme dikkat edip ben vucudumu dengelerim zaten ki nescafe kola ketcpa mayonez sucuk salam gibi seyleri yilda 1 kez anca tuketirim zaten ben dikkat ediyorum beslenmeme kendimi fazla kasmadan sekerim vardi zaten ari sutu bal polen karisimi kullaniyorum ve yediklerime dikkat edip duzeltiyorum degerlerimi

Benim doktor türk kahvesindeki kafeini bile yüksek buluyorum dedi çok istiyosan tchibo da kafensiz kahve var dedi 😭 biraz zaman geçsin türk kahvesi kaçamağı yapacağım sanırım şekersiz bir fincan
Valla ben her gün sabah 10a kadar bir fincan içmezsem migrenim tutuyor. Cay vs içmiyorum zaten bir fincan kahveyi kendime izin verdim. O kadar da olsun. Normalde günde 7 fincan içerdim bu da rekor benim icin

Benimde 4 tane dogal yoldan oldu bu ilk tup denemem son olur da kucaklarimiz dolar insallah az once bizim gibi birinin mesajlarini okudum o da ilk denemesinde anne olmus
Senin yas kaç ve sorun ne canım. Benim 39 yas 0,93 amh

Amin valla allah kucağımızı boş bırakmasın. Sabah tahlil vermeye gideceğim.

cuma yumurta toplama olacak ama transfere 2 adet beklicekmişim
Neden taze transfer olamıyorum benim tercihim değil bu , eskiden istediği an insanların tüp bebek yaptırıp transfer olduğunu düşünürdüm ne zor işler bunlar :((
Ne zaman adet olurum kızlar opu’dan sonra?

Neden taze transfer olamıyorum benim tercihim değil bu , eskiden istediği an insanların tüp bebek yaptırıp transfer olduğunu düşünürdüm ne zor işler bunlar :((
Benim ilk denemem taze transfer olmuştu negatifle sonuçlandı ikinci denemem olcak bunda 1.5 ay beklicez dedi doktorum vücut dinlenince başarı şansı daha yüksek oluyomuş gerçekten ilkinde çok sıkıntı çekmiştim zaten bundaha opu'dan sonra şişkinlik oldu kaç gün karın ağrısı çektim o halde bide transfer olsaydım nasıl olurdum bilmiyorum bence en güzeli dinlenmiş vücut tabiki bunlar nasip işi rabbim ol derse olcak ama yinede ben bunu daha mantıklı buldum bakalım transferimde olursa hayırlısıyla :)

Herkesde farklı oluyo sanırım ben 12 13 gün sonra adet oldum...

Back
X