temyiz velayet

Kendinizden eminseniz mahkemede esiniz delil olarak ne gosterebilir ki? Konusur konusur ispat edemedigiyle kalirdi. Yanliş yapmişsiniz sucunuz yoksa bosuna kendi haklarinizdan vazgeçmişsiniz

Oyle birsey asla olamaz zaten evliykende ben hep tektim aliskinim yani ama kendimi hic yalniz hissetmedim iki tane körkütük asik oldugum evladim var evliykende onun sadece eve gelip uyumasiyla ve varligiyla yetinirdim. Rahat umrumda degil cocuklarim perisan olmasin yeter bosanmadan sonra tinbi sekreterlik kursuna gittim belge aldim hastane gibi saati belli olan biryerde calisabiliyim diye ona da kizdi sana calis diyen oldu mu diye. Bem zaten bosanmadan sonra jendi cabalarimla hayatima sekil vermeye calisiyirdum beni zamanla o umutlandirdi ve sonunda boyle yapti

Sen önce birey ol sonra çocuklarının velayetini almayı düşün bence,sanal da olsa kelimeler ve elektrik kişi hakkında çok şey söyler,sende adamla uğraşacak cevvallik yok,bugün bunadım atsan yarın sinip pısacaksın çocuklar hepten arada kalacak,bu adama kendisinden daha baskın biri lazım ki bastırsın,ben sende o havayı göremedim o sebeple zıtlaşma diyorum

Adam kadını sadece fiziğiyle gören, çocuklarının anasını fiziğiyle aşağılayan, fiziksel varmış bilmiyorum psikolojik şiddeti olan, ailesinin korktuğu, karısına namussuzluk yakıştıran iftira atan, geceleri o bar senin bu bar benim alemlerde içki uyuşturucu ne varsa kullanan, boşandığı halde kadını evde tutup hizmetini yaptırmak için kandıran adi şer..iz karakter yoksunu pislik herifin teki.

Kadında , hiç kavgaları gürültüleri olmadığını düşünen, hayatta birdaha böylesini bulamayacağından adı gibi emin olunan, katakulliyle nafaka mal mülk ve ÇOCUĞU alınan, safın önde gideni.

Sabahtan beri konudan anladığım özet bu.

Eee napiyim yani! Uzaktan ahkam kesmek cok kolay demi. Ucunda cocuklar olmasa oyle bi dişli tırnakliyimki ama cocuklar elimi de dilimide bagliyor onlarin psikolojilerini dusunuyorum. Aksi takdirde ben zaten ziyadesiyle bireyim. Karsi tarafi bilmeden etmeden beni yargilatamazsin bol.keseden ahjam.kesmek kolay geliyor yer degistirsen bende sana kolayca ahkam.keserdim ama.yasayinca is degisiyor bilesin!

Bem onu 16yasindqn beri sevdim. Ama o cok planci kurnaz birisi annelik endiselerimi ve cocuklar konusundaki hassasiyetimi bildigi icin kendi menfaatine kullandi. Gercekten oyle birsey yapmis olsam beni birsaniye tutmazdi sadece bu bahanelere siginmak isine geldi. Suan tam.hayal ettigi hayati yasiyor evinde kurulu bi duzen evini temizleyen arkasini toplayan camasiri utusu yapilan ama hayatina asla mudahale edilmeyen bir hayat istedi ve beni sinsice gafil avladi. Hep hirs yapti beni sindirip siliklestirmek icin baska sekilde basaramadi bu yolu denedi ensonunda. Kendiside derdi hep herkezi yola getiririmde bi seni dize getiremem diye.

Onun icin kadin vucuttan ibaret. Yillarca herksin icinde ezdi hakaret etti bu insan degil hic kadina benzemiyi diye alay etti bana da zayifla ben kilo sevmiyorum dedi. Ben eve gec geldiginden yakinsam kilomu fizigimi bahane ederdi. Kendi bile kabul ediyirdu sen beni iyi cekiyon ben olsam bana asla katlanmam derdi. Ben gozumu onda actim onunla kapamak istedim sadece

Şunu yap bunu yap desem ahkam olurdu ama ben yapma diyorum,bu adamla uğraşma diyorum,aradaki farkı anlaman dileğiyle

Kendi aileside ameliyat olmama cok kizdi cunki ne icin olduhumu iyi biliyorlardi hepsi arayip senin neyin var kendi cokmu iyi sanki kurban olsun o sana diye ama ven sirf o benim farkima varir diye oldum

ama gel dese koşa koşa gideceksin.
ona dönebilmek için popo, göbek, meme estetiği daha geçen ay yaptırdın.

boşuna safım, anayım ayağı yapma.
daha 3-5 sayfa önce kocam vicdanlı biri, iyi baba yazdın. o kadar çelişiyorsun ki yalanlarını kendin de takip edemiyorsun.

yemeye ekmeğin yok ama estetiğe para var.

Ben hicbirzaman cocuklarina karsi acimasiz vicdansiz demedim dememde zaten yazismalari dikkatle oku yada dikkatle anla yargilayabilmek icin aradan cumleler secme

Estetik parami annem verdi sirf kocanla mutlu ol diye kredi cekti

Ben hicbirzaman cocuklarina karsi acimasiz vicdansiz demedim dememde zaten yazismalari dikkatle oku yada dikkatle anla yargilayabilmek icin aradan cumleler secme
sorun şu ki her yazdığın diğer yazdıklarını yalanlıyor.
aradan seçmeme gerek kalmıyor.

evet.
beddua da geldiğine göre suçlu ve güçlü klişesi tamamlandı :)
Ne okuyup ne algiliyorsun bilemiyorummama sana kendimi ifade etmieyecegim. Kimsenin boyle bisey yasamasini 'istemem ve yasamadihim birseyinde kabataslak mantigini yurutmem

Estetik parami annem verdi sirf kocanla mutlu ol diye kredi cekti
ya bırak.
kocan 40 binlik kredi kartı veriyor ama harcamıyorsun sözde.
kimse 4 aydır ayrıldığımızı bilmiyor diyorsun.
aynı evde yaşarken estetik ameliyat oluyorsun, eşin hastanede destek oluyor filan.

destekli at biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…