• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temyiz velayet

canım ben de şunu anlamıyorum

seni tehdit ettiğinde imzayı atmana boşanmayı kabul edip velayeti vermene sebep nedir?

iftira ise ıspatlasın çocukların velayetini zaten alamaz normalde sen kendi elinle niye veriyosun onu anlamıyorum

bravo bide nikahi boşanarak düşürüp kapatmasi gibi bi evde onla yaşamaya devam mı ediyorsunuz muvekkilim olsanız dosyanızı kucağınıza verip gönderirdim sizin belli ki sadece travma degil bi hataniz var bu kadar onurunuzu ayaklar altına aldınız

öncelikle sen ne istyorsun onu belirle sadece velayet ve nafaka mi yoksa bosanmamak icin davayi tekrar uzatmak mi o imzayi hangi guvence ile attiniz konu sahibi bu kadar pislige batmis aldatma hakaret alkol olan bir evlilik ve küçücük yasta magdur cocuklar inanin böyle aileler gördükçe isyan ediyorum senelerde evlat sahibi olmak isteyene degilde b.ktan evliligi olan bu evliligi hersey mukemmel gibi çocukla taclandiran ailelere bu yavrulari verdigi icin
Cocuklarimla kendi evimde yasamak istiyorum cocuklarimi sığıntı gibi buyitmek istemiyorum hepsi bu

bravo bide nikahi boşanarak düşürüp kapatmasi gibi bi evde onla yaşamaya devam mı ediyorsunuz muvekkilim olsanız dosyanızı kucağınıza verip gönderirdim sizin belli ki sadece travma degil bi hataniz var bu kadar onurunuzu ayaklar altına aldınız
Cocuklar kotu etkilenmesin ve yaptigini anlasin diye ve bana sen evde cocuklarla kal ben gidecem dedi

eğer imzayı atmasanız zaten istediğiniz olurdu

velayet sizde kalırdı boşanma süreci çekişmeli bir şekilde uzardı ama en azından onurunuz kırılmazdı

eni sonu boşanır nafakanızı da alır cocuklarınızla yaşardınız

birde siz madem resmi olarak boşandınız bu anlattıgınız adamın sizi evde bir dakika bile tutmaması lazım

canım ben de şunu anlamıyorum

seni tehdit ettiğinde imzayı atmana boşanmayı kabul edip velayeti vermene sebep nedir?

iftira ise ıspatlasın çocukların velayetini zaten alamaz normalde sen kendi elinle niye veriyosun onu anlamıyorum
Kacirir diye kirktum kacirirsa asla bulamazdim onlari.

birde siz madem resmi olarak boşandınız bu anlattıgınız adamın sizi evde bir dakika bile tutmaması lazım
Benim boyle birsey asla yapmadihimin farkinda olduhu icin evde kaldiriyordu oyle birseyden emin olsa gakli olarak asla boyle bisey olmaz ama sirf kendininin suclu oldugunu hissetmemek icin beni suclamayi tercih etti daha dogrusu bu suclamalara sigindi

benim kafam iyice karıştı hiçbirşey anlayamıyorum şuan

adam senden eminse bu kin neden?

Allah yardımzınız olsun ve bir avukat bulun

90-60-90 oldun mu, yaşadıklarına değdi mi, seni tekrar kadın gibi görüp istedi mi?
Bizim sorunumiz benim huylarim falan degildi kavgamiz falanda yoktu sadece kilo konusunda takintiliydi bende beni dislamakta ki tek gerekcesini ortadan kaldirirsam duzelirirz diye dusundum.

Bakin ben hata yapmadan temyize basvurmak istiyorum bunun icin ne yapmam gerektigini bilmiyorum onu ogrenmek istiyorim sadece. Ortada gercekten bir ahlaksizlik olsa ameliyat olacahin gun odama gelip sabah kadar elimi tutmazdi. Neyaomak istedigine bende anlam veremiyorum hep ellerimi tutuyir hemde nufusundan silmek icin imza atmaya gidiyor

Sende bir tuhaflık var ama hayırlısı ben böyle saçmalık görmedim
Ne gibi. Bakin ben kendime guvemiyorum boyle birsey asla yapmadim yaomamda haketmedihim bir ithamda bulunmak bemi kahrediyor. Cevresindeki parasi icin yaninda gezip tozan insanlarin gazina gelmesi beni fazlasiyla uzuyor

Eger bir sey yapmadiysan korkma o zaman. Beni cocuklari gorememekle tehdit etti, velayeti verirsem benle kalacaklar diye soz verdi, bosanmadan sonra kendisine guvenemeyecegimi anladim diye itiraz et karara. Peki versigi sozu tutmadi mi niye kararin degisti. Konuyu cok anlamadim sanirim...

Back
X