- 2 Şubat 2017
- 3.350
- 3.501
- 133
değilim burdan tanıyorum cocuk diyince akan sular durur bende.evlat acısı yaşamasın benceKonu sahibinden daha atesli bir sekilde yaziyorsun da tuhaf geldi. Tanidigi falan misin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
değilim burdan tanıyorum cocuk diyince akan sular durur bende.evlat acısı yaşamasın benceKonu sahibinden daha atesli bir sekilde yaziyorsun da tuhaf geldi. Tanidigi falan misin?
Beni el ve goz hapsinda tutmak emireri gibi kullanmak icin bende zaten cocuklari bemden koparmasin diye razi gekdim herturlu kisitlanmaya.
Evet yuzume dedi kopruyu gecene kadardi o soylediklerim diye heran koparabilir onlari benden zaten evliligimiz boyinca hep onlarla vurdu beni defalarca kez aldatti cocuklar arada kalsin istiyorsan git bosan dediAma bunu basta kabul etmissin. Yani velayet babada kalsin annede baksin diye anlasmissiniz. Velayet konusunda sorun cikarir diye mi korkuyosun? Kopruyu gecene kadar dayi der sonra kacirir falan diye mi endise ediyosun? Eger sorun cikarmayacaksa anlasarak sorunsuz ayrilik sana da cocuklara da daha faydali. Ama yok kesin guvenmiyorum diyosan anlasmayi iptal et madem temyize gotur o zaman vakit gecmeden. Korkuyo musun bir sey yapar mi diye sorun ne?
değilim burdan tanıyorum cocuk diyince akan sular durur bende.evlat acısı yaşamasın bence
Ay hicbir sey anlamadim ozur dilerim ama zaten bosandiniz? Bosanmak isteyen kendisiydi?Evet yuzume dedi kopruyu gecene kadardi o soylediklerim diye heran koparabilir onlari benden zaten evliligimiz boyinca hep onlarla vurdu beni defalarca kez aldatti cocuklar arada kalsin istiyorsan git bosan dedi
Yok ben 18yasinda evldendim 10yillik evliyim 2de cocugum varYanlis hatirlamiyorsam sizin cocuklarinizdan biri eski esinizdeydi degil mi?
Yok ben 18yasinda evldendim 10yillik evliyim 2de cocugum var
En sin gidip imza atmasi benim icime ates dusurdu buzamana kadar atmamisti zaten karsi ataga gecmek icin ondan bir hamle bekliyordum 4 ay sonra atti imzayi. Yani budemek oluyoki kararindan vazgecti yemi.bir plani var. Bosanma asamasinda beni tehdit etti en hassas noktamdan vurdu veniAy hicbir sey anlamadim ozur dilerim ama zaten bosandiniz? Bosanmak isteyen kendisiydi?
Tamam orasini anladim. Velayeti guvenip verdin ama guvenmiyosun, cocuklarindan ayiracak diye korkuyosun. Ama temyize de gidemiyosun bu sefer de adamdan korkuyosun. Korkunun ecele faydasi yok. Nerde kalacaksin ailenle mi nereye gideceksin o evden ayrilinca? Adam evde yokken al git cocuklarini, polis korumasi iste, temyizini ac. Yani hem evde kalayim hem cocuklarin velayetini bana versin diye dusunmuyorsun heralde? Adamin bu sekilde uyumlu olmayacagi belli. Tek sarti cocuklarin velayetiymis. Eger velayet konusunda karsi karsiya gelirseniz ondan nafaka vs disinda destek bekleyemezsin sanirim.
Onum 2 sarti vardi biri mallarina dokunmamam nafaka istememem digeride cocuklarin velayeti onda dursun ama cocuklar bende kalsindi. Zat n malmulk tartismasina hic girmedim o konuyi acmadim bile velayeti versin cocuklarimin hirsi ugruna duzenini bozmasin yeter benim.icinAy hicbir sey anlamadim ozur dilerim ama zaten bosandiniz? Bosanmak isteyen kendisiydi?
Tamam orasini anladim. Velayeti guvenip verdin ama guvenmiyosun, cocuklarindan ayiracak diye korkuyosun. Ama temyize de gidemiyosun bu sefer de adamdan korkuyosun. Korkunun ecele faydasi yok. Nerde kalacaksin ailenle mi nereye gideceksin o evden ayrilinca? Adam evde yokken al git cocuklarini, polis korumasi iste, temyizini ac. Yani hem evde kalayim hem cocuklarin velayetini bana versin diye dusunmuyorsun heralde? Adamin bu sekilde uyumlu olmayacagi belli. Tek sarti cocuklarin velayetiymis. Eger velayet konusunda karsi karsiya gelirseniz ondan nafaka vs disinda destek bekleyemezsin sanirim.
Siz esimin nasik bir yapida inatta olduhunu bilmedihiniz icin anlamiyorsunuz ondan kendi ailesi bile korkar. Ailesi benim evime o evde yokken gelir o gelince hemen giderlerBu hala cocuklari kaybetmemek icin velayeti babaya vermeyi aciklamiyor. Konunun basindan beri eksik bir seyler var. Oturtamadim bir turlu.
estetik topiğinden arkadaşı galiba, ikinci üyelik değil bence.. Oda ameliyat sırası bekliyormuşKonu sahibinden daha atesli bir sekilde yaziyorsun da tuhaf geldi. Tanidigi falan misin?
Canım belli ki ya sen biraz saf davranmışsın,eşin seni kandırmış, yada arkadaşların dediği gibi cekindiğin başka seyler var... Bilemedim bende.. Ama çocuklar adına çok üzüldüm,onlar zaten etkilenecekleri kadar etkilenmiştirlerdir..Siz esimin nasik bir yapida inatta olduhunu bilmedihiniz icin anlamiyorsunuz ondan kendi ailesi bile korkar. Ailesi benim evime o evde yokken gelir o gelince hemen giderler
Kendim.icin korktugum cekindigim hicbirseyim yok. Ben kacarak cok severek evlendim onun sozu benim icin senetti buyuzden ahmaklik ettim. Cocuklar etkilenmesim diye hersey yolunda gibi davraniyoruz sadece odalarimiz ayri ramazanda gayet sakin iftar yaptik bayramlar ailelerimize birlikte gidip bayramlastik kimse bilmiyor bu durumumuzu ve tani anlamiyorlarda. Ama bu son yaptigi imza isi kaygilarimi arttirdi. O istediki ben heo onun goz haosinde oluyim ve bunu sadece cocuklar araciligi ile yapabilirdi cocuklar onda olursa ona kole gibi her dedigini heristedihini yaparim diye planladi amaci buyduCanım belli ki ya sen biraz saf davranmışsın,eşin seni kandırmış, yada arkadaşların dediği gibi cekindiğin başka seyler var... Bilemedim bende.. Ama çocuklar adına çok üzüldüm,onlar zaten etkilenecekleri kadar etkilenmiştirlerdir..
O benim.arkadasim bana yardimci ve destek oluyor beni anliyorestetik topiğinden arkadaşı galiba, ikinci üyelik değil bence.. Oda ameliyat sırası bekliyormuş
Burası hukuk sitesi değil arkadaşım.Simdi benim temyize basvurmam icin once muhtarliktan tebligati almam mi gerek suan temyiz icin ne yaomaliyim