Temzilikçi cinneti

Prensescann

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2017
4.791
3.002
133
41
Kızlar bugün yine yeni bir temizlikçi aldım, delirmek üzereyim !!! Aptal gibi davranıyor tam bir aptal beyinsiz bir insan gibi , bana lütfediyor sanki ya , bu nasıl işini sevmemezlik, bu nasıl yüzsüzlük ya , iprendim nefret ettim , sürekli uyarıyorum sürekli cevap veriyor
Halı Yok şuanda evde ve sadece parke süpürüp silecek ve de cam , herşeye bahane , herşeye cevap , yatak odada şimdi yatağın Altını süpürmedi gördüm , görünen yerler sadece , bi geldim silmeye başlamış yine görünen yerleri , yatağı. Altını süpürmedin dedim , nasıl süpüreyim ki diyo , başlığı sokup süpürüyoruz dedim, Giriyo başlık dedim, iyi tamam diyo, öncekiler in hepsi sorardı çekelim ya da nasıl olacak diye , her biri diğerinden beter ya :( deltiecem ya , siz nasıl hallediyorsunuz

Ben artık temizlikçi almamakla çözdüm olayı. Her gelene haram ettim paramı. Ya dipdibe takip edip onu yap bunu yap diyeceğim, ki o kadar yorulup ayakta dikildikten sonra ne manası var temizlikçi almanın, yada o beni aptal yerine koyup yalapşap yapıp gidecek, 150tl yi de cebe indirecek. Birde iki öğün yemek yiyecek..

Yok ben artık temizlikçi falan almıyorum. Eşim ve ben yapabildiğimiz kadar yapıyoruz.

İşini üstünkörü yapıyorsa başında durup uyararak temizliğinizi tamamlatın (şunu şunu yapmanı bekliyorum diye her odada beklentilerinizi söyleyin bu odada cam silinecek yatağın altı süpürülecek gibi),iyi yapan birini bulunca da hep onunla devam edin bence. Ama üslubunuz hiç hoş görünmüyor. Hiç kimse böyle hakaretvari konuşulmayı haketmez.

İnsanlara bulunmadıkları ve cevap haklarının olmadığı bi mecradan aşağılamak ve hakaret etmek yerine karşınıza alıp konuşmalısınız,sonuçta siz paranızla bu işi yaptırıyorsunuz,memnun değilseniz uyarırsınız anlamıyorsa da başkasını bulursunuz olur biter.hatır gönül işi değil ki

Evet, başarısız olmuş olabilir, belki siz de bakın buraları şu şekilde yapalım, şu şekilde olursa sevmiyorum deseniz daha çözüm odaklı olabilirdi. Ama, hakaret edemezsiniz, aşağılayamazsınız, sizin ona para verip temizletiyor olmanız onun aptal, beyinsiz olduğunu anlamına gelmiyor.. Edebin okulu, sınıfı, cahili, akıllısı yok, dikkat edelim lütfen.

Hepiniz çok iyi biliyorsunuz , nasıl davrandığını görmeden beni anlamanızı beklemekle hata ettim , siz nasıl hallediyorsunuz diye soruyorum , olay bu

İnsanlara bulunmadıkları ve cevap haklarının olmadığı bi mecradan aşağılamak ve hakaret etmek yerine karşınıza alıp konuşmalısınız,sonuçta siz paranızla bu işi yaptırıyorsunuz,memnun değilseniz uyarırsınız anlamıyorsa da başkasını bulursunuz olur biter.hatır gönül işi değil ki
Şuan çağırmış bulundum ve parasını da şirkete verdim ,günümü buna ayırdım, defalarca güzel güzel anlattım , aptal gibi davranıyor , ama aptal olmadığına Emin’im , burda herkes istediği kişi hakkında sorunlarını yazıyor istediği gibi

Hepiniz çok iyi biliyorsunuz , nasıl davrandığını görmeden beni anlamanızı beklemekle hata ettim , siz nasıl hallediyorsunuz diye soruyorum , olay bu
Tabiat itibariyle karşımdakine dik dik şunu şöyle yap bunu böyle yap diyemiyorum.
Beklentiyi minimum tutarak, mecbur kalmadıkça temizlikçi almayarak ve illaki o gittikten sonra kalan yerleri temizleyerek hallediyorum.
Başında adım adım takip edemem zaten ne anladım o zaman o işten. Camları falan silmesi ortalığı da bir toparlaması kafi geliyor malesef.
Bir kez olsun hakkıyla iş yapana rastlamadım

Eğer asla tahammül edemeyeceğiniz şekilde davranıyorsa,kusura bakmayın ben sizin çalışma prensibinizi beğenmedim,anlaşamayacağız, gidebilirsiniz diyerek çalıştırmazsınız evinizden gönderirsiniz.Nasıl halledileceğiyle alakalı da yorum yaptık ama belli ki sizin tarzınız ve üslubunuz genel anlamda böyle:işsiz: E kolay gelsin öyleyse, size de sizinle çalışmak zorunda olan hanımefendilere de:işsiz:

Her ne olursa olsun beğenmezseniz de bu davranışlarınız çok yakışıksız. Kadının belki bir derdi var, derdinin içinde beyin fonksiyonları durmuş olabilir. Belki sizin davranışlarınızın karşısında böyle davranış sergilemiş olabilir.
Rica ediyorum lütfen karşınızdaki insandan her ne kadar memnun kalmazsanız bile nezaket, uslup kuralları çerçevesinde saygınızı koruyarak konuşun.
Memnun kalmayışınızı da güzel bir şekilde dile getirebilirdiniz.

Kizlar beni biliyorsunuz,esimle bizim kavga sebebimiz temizlik düzen bende biktim bu temizlikcilerden,yrni eve tasindigimda tam zamanli,tam zamanli derken sabah 8 aksam 4 bir kadin alsam her gün.
Hem yemek yapsa,camasir yikasa,evi temizlese .mesela hergun temizlemeyecek
Ama her gun yemek yapcak.Kendi evi gibi yani
Izin de kullancak haftada 1 pazar mesela o gunde disardan yeriz.
Sizce nasıl olur asgari ucret versem? Çok mutsuzum. Bunu yapan var mi aranizda

Kizlar beni biliyorsunuz,esimle bizim kavga sebebimiz temizlik düzen bende biktim bu temizlikcilerden,yrni eve tasindigimda tam zamanli,tam zamanli derken sabah 8 aksam 4 bir kadin alsam her gün.
Hem yemek yapsa,camasir yikasa,evi temizlese .mesela hergun temizlemeyecek
Ama her gun yemek yapcak.Kendi evi gibi yani
Izin de kullancak haftada 1 pazar mesela o gunde disardan yeriz.
Sizce nasıl olur asgari ucret versem? Çok mutsuzum. Bunu yapan var mi aranizda

Ha?
Konu içinde konu mu?

Back
X